Modelka Martina Gavriely se těšila a připravovala na VIP zprávy na Primě, které startují 11. července. V pořadu by se měla střídat s Ivankou Gottovou. Pak ale deník Aha! připomněl starou kauzu, podle které se Gavriely měla v USA živit jako luxusní prostitutka.

Za Gavriely mluví Erbová

"Je to celé nesmysl," vzkázala Gavriely a více dodat nechtěla. Smlouva s TV Prima prý už běží a ona by neměla novinářům podávat jakékoliv informace. O její současné náladě ale promluvila její kamarádka Vlaďka Erbová.

"Podle mě je to celé blbost. S Martinou jsem mluvila a mám pocit, že jí chce někdo ublížit. Musí se k tomu ale postavit čelem. Chtěla dělat šoubyznys a nyní tu šanci má. Myslím si, že řeči o prostituci jí mohou v kariéře naopak pomoci," myslí si Erbová, která se do podvědomí čtenářů dostala díky románku s fotbalistou pražské Sparty Tomášem Řepkou.

"Kdyby to byla pravda, tak by Gavriely měla zákaz vstupu do Ameriky, ale ona tam normálně jezdí! Navíc je úplně v pohodě a nezdá se, že by jí něco trápilo. A i kdyby to byla pravda, tak můj vztah k ní se nezmění. Já ji beru takovou, jaká je a mám ji ráda," uzavřela povídání o Martině Gavriely Erbová.