Video
Video se připravuje ...

Anna K. je zpět! Gábina Mikešová

"Jsem ráda, že tady s vámi jsem. Vidím známé tváře. Zdravím sestřičky z vojenské nemocnice, které se o mě po operaci staraly. Věnuju jim následující písničku," křikla Anna K. na úvod svého vystoupení do rozvášněného davu.

Zpěvačka přišla celá v černém a sálala z ní energie. Jistá apatie, kterou projevovala po náročných chemoterapiích, byla tatam. Lidé v kotli pod pódiem měli hned ruce nad hlavou a skákali nadšením stejně jako zpěvačka nad nimi. Ani kratší technický problém se zvukem Luciannu Krecarovou, jak se Anna správně jmenuje, nerozhodil. „Snad to ještě dohrajeme,“ křikla na fanoušky, kteří ji okamžitě odměnili souhlasným pokřikem.

Stříbrný list přinese štěstí?

Zcela proti svému zvyku si zpěvačka vzala na krk nápadný šperk. „To je pravý list namočený ve stříbře,“ vysvětlila Anna K. Blesku. „Vyrobila ho pro mě kamarádka, která žije v Los Angeles a má butik na Melrose Avenue. Nějak si myslím, že když mě nezdobí vlasy, tak je dobré vzít si alespoň výrazný šperk,“ dodala.

„Jsem teď v poslední fázi léčby. Každý den chodím ještě na ozařování, ale je mi už dobře,“ prozradila ještě s tím, že si po náročných vystoupeních naplánovala zasloužené volno. Po vydatném spánku se zpěvačka v neděli vypravila do řecké taverny Thessaloniki v Davli, kterou vlastní její kamarád. „Vždycky se tam už dopředu těším na to, jakou dobrotu mi připraví,“ přiznala Anna K.

Fotogalerie
4 fotografie