Druhá máma na Nicol žárlí

Tátové a mámy tentokrát vyrazí na společnou dovolenou. Táta Žítek vezme mámu Petru a Nicol na řecký ostrov Rhodos a užijí si tak společný pobyt u moře plný romantiky. Honza vezme k moři i svého syna Vítka. Jenže se zdá, že maminkám neměří stejným metrem. Více se zajímá o mladou Nicol, než o zkušenou matku Petru.

Ta tak na pár začne žárlit a dokonce Honzovi vyčítá, že se jí tolik nevěnuje. Ten ji ale ujistí, že city chová ke každé stejné a ještě vybráno nemá. "Jsi fajn ženská, mám tě rád, uvidíme, jak to dopadne," řekne Honza Petře aby jí uklidnil.

Chtěl bych s tebou bydlet

Jenže mezitím kuje pikle s Nicol. Pozve ji na romantickou procházku, aby ji vysvětli jaké věci s ní zamýšlí a co k ní vlastně cítí. "Chtěl bych ti navrhnout společné bydlení a ani dalšímu dítěti bych se nebránil, kdyby jsi chtěla," řekne Honza. Nicol je evidentně zaskočená, takovou reakci nečekala.

Co na překvapivý návrh Honzy mladá maminka Nicol odpoví? Vrhne se mu do náruče nebo ho odmítne? To se dozvíte ve čtvrtek večer od 21:20 na tv Prima v reality show Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
5 fotografií