Zuzana Janovi dělá neslušné návrhy

Táta Jan pokračuje ve svých zastávkách v domovech nápadnic. Jako druhá na řadě přišla máma Zuzana. Společně s dcerami se tak vydal k ní na chatu nedaleko Mladé Boleslavi. Zuzana za svým temperamentem opravdu nezaostala a přívítala Jana s originálním nápisem na tričku.

„Chceš se se mnou vyspat? Tak s tím něco udělej!“ Jan je trochu zaskočený, ale výzvu od Zuzany přijme s humorem. Od ní to byla jistá recese, protože na chatě je hodně práce, tak chtěla něčím Jana donutit, aby jí pomohl s prací na zahradě. "Neboj, toho nápisu na tričku jsem si všiml, rozhodně se žádné práci nebráním a rád pomůžu," řekne Jan.

Originální přivítací nápis na Zuzanině tričku.
Autor: TV Prima

Jan se seznámí s exmanželem Zuzany

Zuzana Jana také seznámí se svými dětmi, dcerou Michaelou (20) a synem Honzou (2). Největším překvapením pro Jana je příjezd bývalého manžela Zuzany Stanislava. Jan tak využije možnosti a promluví si s ním.

Samozřejmě ho zajímá, jaká je Zuzana v soukromí. Mezi chlapskými řečmi se společně shodnou na tom, že je Zuzana ve vztahu takový generál. Exmanžel se měl původně zdržet jen na kafe, ale nakonec s Janem a Zuzanou straví celý den.

Jestli s nimi exmanželem stráví i noc a jak se bude dále vyvíjet Zuzanin vztah s Janem se dozvíte ve čtvrtek večer od 21:20 na TV Prima.

Fotogalerie
7 fotografií