„Myslíte, že tohle je hluboký výstřih?" odvětila na otázku Blesk.cz, co jí přimělo, aby si do společnosti vyrazila v šatech s dekoltem, který odhaloval její bujné poprsí. „Myslím, že se nemám za co stydět a navíc se to líbí mému manželovi," dodala s úsměvem na rtech Morávková, kterou na luxusní večeři do restaurace Cohiba Atmosphere doprovodil manžel, muzikant Petr Malásek.

S naditým výstřihem nezůstala pozadu ani herečka Bára Kodetová. V černých pouzdrových šatech nad kolena vystavila na odiv své poprsí, které svou plností prozrazovalo, že stále ještě kojí svou devítiměsíční dceru Sophii. Maminka tří dcer - Lily, Violety a Sophinky, z nichž posledně dvě jmenované má s houslistou Pavlem Šporclem, přišla s maminkou Soňou.

Fotogalerie
5 fotografií

„Maminka do společnosti vůbec nechodí, ale dnes jsem ji utáhla na šampaňské a skvělé jídlo. A navíc se Pavel nabídl, že doma pohlídá holky," prozradila Kodetová. Zatímco vdova po známém herci Jiřím Kodetovi, jež před pěti lety zemřel, si pár skleniček šampaňského dala, Bára s díky odmítla, protože byla autem. A vzhledem k tomu, že herečka s rodinou bydlí v nově zrekonstruovaném starém mlýně 40 kilometrů za Prahou, tak by se jí taxi pořádně prodražilo.