Jan škemrá po Martině sex

Táta Jan má dvě velké adeptky na pozici chybějící maminky, avšak stále se nemůže rozhoupat, kterou si nakonec odveze k sobě domů. "Myslím, že jsem do Jarky zamilovanej, nebudu se věnovat Martině a budu se více věnovat Jarce," rozhoupal se k nějakému činu táta Jan.

Mladá a atraktivní máma Martina to s Janem zas tak vážně nemyslí. Proč by jí taky měl přitahovat? "Já se rozhodně nemůžu bavit o nějakých citech. Jak mně, tak Jarce vyznal nějakým způsobem lásku a škemrá o sex a aby to měl snazší, tak mi vyznává lásku, tam ta hodnota slov nemůže být velká," řekla svůj názor na Honzu Martina Hlavníčková.

Na jistotu nebo na risk?

Proto si své city Jan a Martina vyjasní a v intimním rozhovoru na terase. Kde si tátu Jana Martina vyslechne a sdělí mu svůj názor na věc. "Z čeho by jsi měl největší strach, kdybychom byli spolu?" Po chvíli přemýšlení Jan řekne: "Měl bych strach, že mi třeba časem utečeš, na tebe chlapi musí letět úplně bez problému."

Nakonec se Jan Martiny zeptá, jestli by to s ní bylo na jistotu nebo na risk. To, jak Martina na jeho otázku odpoví, se dozvíte ve čtvrtek večer od 21:20 na TV Prima.

Fotogalerie
7 fotografií