Seriál, který právě reprízuje každou neděli TV Nova, Haničincové tentokrát možná umožní, aby v domě v Bratronicích začala konečně rozvádět funkční topení. Jak přiznala, z Dobré vody si na tantiémách přijde na 40 tisíc korun.

O tantiémy z repríz se manželka Radka dělí sice s hercovým synem a dcerou, ale i tak jde o značnou injekci do jejího rozpočtu. „Jsem ráda, když přijdou tantiémy alespoň jednou za rok,“ přiznala Radka, která je za seriál režiséra Františka Filipa víc než vděčná.

Vdova po Haničincovi zvelebuje za peníze po manželovi dům

„Dobrou vodu po smrti Péti odvysílala Prima, ČT a teď jede na Nově. To je skvělé. Za jednorázový film pobírám mnohem menší peníze,“ vysvětlila a pochlubila se, co už v domečku za tantiémy z Dobré vody zvelebila. Vyměnila dvě okna a vyhodila shnilou podlahu.

„Ještě to topení a nové vchodové dveře, které neprofouknou. To bych ráda zařídila z Dobré vody alespoň zčásti. Já za to nejezdím k moři, jak si mnozí myslí, snažím se z toho zabezpečit sebe a dceru Simonu s vnučkou,“ svěřila Radka a dodala, že žije »z ruky do huby«. To, jak zvelebuje domek z tantiém, chodí prý Haničincovi svěřovat na hrob.

„První jarní den to bude přesně rok, co jsme Péťovu urnu uložili. Měla jsem ho dlouho doma, nemohla jsem se ho vzdát,“ upřesnila Radka a povzdechla si: „Dobrá voda znamená pro mě vůbec srdeční záležitost. A nejen proto, že Petr ten seriál miloval. Kvůli Dobré vodě jsme spolu začali chodit a vzali se,“ uzavřela vdova Radka.