"Je to opravdu hrozné, fakt se Miro chová jinak, SuperStar ho hrozně změnila, dříve jsme byli opravdu kamarádi a ted' mě sotva pozdraví," řekla Blesk.cz Dominika a pokračovala: "Je to od něj velká přetvářka, během SuperStar se ke všem choval hrozně mile a teď jako bychom nebyli, dokonce jsem kvůli tomu i brečela, mrzí mě, že se spolu už nebavíme."

O Šmajdu není podle Staré navíc na Slovensku zájem a závidí své mladší kolegyni kšefty: "Je pravda, že o Mira na Slovensku není moc velký zájem, většinou nabídky na vystoupení dostávám já," tvrdila přesvědčivě v sobotu večer redaktorům Blesk.cz Dominika.

Co na to Šmajda? Slova Dominiky ho šokovala a zdálo se, že je z nich hodně smutný. "Nechápu, proč to řeší přes noviny. Mezi přáteli se to prostě nedělá. Když má pocit, že na ni nemám čas, měla by zvednout telefon a vyříkat si to se mnou osobně. Navíc já nemám v těchto dnech čas skoro ani na vlastní mámu, připravuju se totiž s partnerkou na taneční soutěž Let's Dance. Jestli ostatní kolegové ze SuperStar mají čas na nějaké kávičky, tak já rozhodně ne," řekl Blesk.cz Miro a dodal, že Dominice sám zavolá. "To, že nemám nabídky ze Slovenska, je blbost. Spíš nevím, co dřív. Jestli to Dominika tvrdí, tak fakt nevím," ukončil rozhovor Šmajda a z jeho hlasu bylo cítit, že ho slova Dominiky dost vzala.

Nežný bozk! Miro Šmajda a Dominika Stará v objatí.
Autor: Vlado Anjel, Čas.sk

Sladký polibek mezi Mirem a Dominikou asi už neuvidíme...