ONLINE CHAT
Dobrý den, Evi, chtěl jsem vám říct, ze vám moc držíme palce, abyste Miss vrátil tam, kde byla drive. Za posledni dva toky to slo hodne dolu, ale věřím, ze vy to zvládnete. Jsme moc rádi, ze letos Leoš Mareš nemoderuje Miss - bylo ho uz hodne a minuly rok ta moderace a sebechvala byl silena! Nechápu, jak to minule vedení mohlo dopustit. Dekuji Ondřej (Ondřej )
Foto
Pěkný den Ondřeji, děkujeme moc za podporu, uděláme pro to maximum. Držte nám palce ;-)
Dobrý den, Evi zajímalo by me za kolik jste koupili Českou Miss? A také co si myslíte o Marcele Krplove a jejím týmu - jak snížili úroveň teto soutěže!? A co chcete delat pro její záchranu? O Marcele Krplove se rika, ze je to kriminálnice - je to pravda ? Dekuji za dotaz. Eliška Píchlava (Eliška Pichlava )
Foto
Dobrý den Eliško, informace o koupi podílu v soutěži Česká Miss nejsou veřejné. Díváme se kupředu, ne zpět, a pro záchranu projektu děláme maximum.
Posledni dva roky Miss stala za nic! Nejhorší byla Iva Kubelková, která na castingach vybírala dost neobjektivne. Proc jsou letos v porotě bývalé vítězky Miss - myslíte, ze budou spravedlivě vybírat (anebo vezmou raději ty horší, aby neměly samotné konkurenci? ) Dekuji za odpověd (Tereza )
Foto
Dobrý den Terko, netušíme, co bylo v předchozích letech, ale snažíme se dívky vybírat objektivně a věřím, že dívky, Miss, které mají mnohaleté zkušenosti z ČR i zahraničí hodnotí adeptky spravedlivě, stejně jako odborná porota. Na castinzích se hlasuje pomocí nové aplikace a tak výsledky castingů odpovídají preferencím celé poroty.
Muzu k Vam ? Ale nechci naha do metra(Petruska S.)
Foto
Dobrý den Peti, casting určitě můžete vyzkoušet. Natáčení spotu bylo dobrovolné, navíc nikdo nebyl nahý. Ale byla to paralelní aktivita, ne součást castingu.
Dobrý den, jste velmi atraktivní. Jak vás má muž šanci lidově řečeno sbalit? Vím, že máte přítele, ale...(Láďa páďa čokoláda)
Foto
Láďo, děkuji :-) Jsem zamilovaná, takže aktuálně je ta šance nulová ... obecně je to o charisma a jiskře, která přeskočí. Určitě to nespočívá v žádném konkrétním činu.
Kam se letos pojede na soustředění? Merim 175 Cm - stačí ta to výška, abych pak měla praci v modelingu od vás ? Jsem z Ostravy, jako Kristýna Kubickova, která tvrdí, ze praci nema žádnou od vás. TV Dekuji Tereza (Aneta Denetriova )
Foto
Dobrý den Aneto, letos se pro finalistky připravuje několik soustředění. Stráví týden v luxusním hotelu Lomnica v Tatrách, navštíví luxusní butikový rezort Villa Memories na Moravě a plánujeme ještě další zajímavý program.Určitě se finalistky mají na co těšit. 175 cm je fajn výška a věřím, že za zkoušku castingu to určitě stojí. Jinak informace o Kristýnce není pravdivá, například před Vánocemi fotila velkou kampaň na lyžařské oblečení Vist..
Dobrý den, Evi, jaké mate vztahy s bývalou majitelkou miss Krplovou - rika se, ze ma dluhy a ze Miss do pruseru dostala ona! Dekuji za dotaz. Vaše jmenovkyne Eva (Eva Kočí )
Foto
Hezký den, Evi, s paní Krplovou se osobně moc neznám, ale ze stavu, v jakém jsme projekt převzali, se dá usoudit, že paní Krplová se svým týmem projekt řídila neodborně a nebyla jiná možnost, než že jsme s Martinem Ditmarem k projektu přistoupili radikálně, od základu ho změnili a provádíme sanaci České Miss (projekt a firmu se snažíme uzdravit).
Evo, jste krasna a fandím vám. S tim metrem, kde jste svlékly adeptky do plavek jste to moc nevychytaly - co si o tom myslíte, vy? (Františka Cizkovska )
Foto
Zdravíme Františko, děkuji.. Nový koncept České Miss spočívá mimo jiné i v tom, že ukazujeme backstage a sdílíme na sociálních sítích a na online celou cestu dívek. Od cesty na jejich první casting, až po samotné finále, kde oznámíme vítězku. Natáčení promo teaseru Hledá se Česká Miss 2017 v metru předcházelo samotnému castingu a dívky dobrovolně rozhodovaly o své účasti. Jejich zapojení se do natáčení nemělo na výsledky castingu žádný vliv. Dívky se natáčení velmi rády zúčastnily, dostaly jsme od nich mnoho pozitivních reakcí a jsme potěšeni, že jim ještě společnost Astratex věnovala nádherné plavky, které jim zůstaly na památku. Svět modelingu není procházka růžovou zahradou, jak si veřejnost myslí, a často probíhá focení či natáčení reklam a kampaní právě v netradičních či extrémních podmínkách. Zapojené dívky však určitě nestrádaly - pronajatá souprava metra byla vytopená, dívky dostaly vitamíny a ovocné džusy a měly k dispozici župany od partnerského butikového hotelu Villa Memories. Většina dívek však tyto župany ani nevyužila.
Vaš přítel je sympatak - jen tak dal Evi.... (Kamila )
Foto
Kamilo, díky ;-)
Jsem vaše velká fanynka! Držte se! Libi se mi vás koncept. Jen moderátoři me nezaujali. Byla jsem velice zklamaná prvním castingem i ta porota byla dost neodborna. Koho jste volila a jaký mate nazor na Miloše Zemana? Jak vycházíte nyní s bývalým vedenímMiss, které za dva roky úplně soutěž znicili. Ivana Jarošova (Ivana Jarošova )
Foto
Děkujeme Vám Ivano! Vážíme si Vaší podpory a názoru. Pana Miloše Zemana respektuji jako prezidenta České republiky, ale jsou jisté oblasti, kde se názorově rozcházíme. S bývalým vedením Miss nejsem v kontaktu, máme úplně nový tým plný skvělých lidí.
Dobrý den, na internetových stránkách České Miss píšete, že během finále budou vyhlášeny 4 tituly: Česká Miss, ČM World, ČM Earth a ČM Supranational, chtěl jsem se zeptat, zda budou během finálového večera korunovány a ošerpovány všechny 4 dívky jako hlavní vítězky nebo jako hlavní vítězky budou korunovány pouze první tři místa? V této souvislosti mě také zajímá, zda bude vždy vítězku toho kterého titulu korunovat loňská vítězka téhož titulu? Výše zmíněné souvisí s mojí další otázkou: Čím si, myslíte, je, že se naše reprezentantky ve světových soutěžích již neumisťují tak často jako dříve a jaké kroky máte v plánu podniknout, aby dívky, které vyjedou do světa, měly větší šance na těchto soutěžích zaznamenat úspěch? Děkuji za odpověď, přeji hezký zbytek dne a hodně štěstí ve snaze posunout soutěž opět na vrchol.(Jirka)
Foto
Hezký den Jirko, soutěž Česká Miss je jediná národní soutěž krásy, nově máme licenci i na Miss Supranational, takže Českou republiku pojedou z České Miss reprezentovat v roce 2017 na světové soutěže čtyři dívky. V rámci finálového večera tyto čtyři vítězky oznámíme a od partnerů či známých osobností budou korunovány. Nemůžeme s Vámi souhlasit - naše reprezentatky úspěchy zaznamenávají, i když třeba nezískají hlavní titul. Kristýna Kubíčková získala druhé místo v talentové disciplíně na Miss Earth, Natálie Kotková byla v rámci Miss World několikrát vybrána do úzkého výběru dívek, který se zúčastnil unikátních událostí, v New Yorku byla vybrána jako moderátorka celé skupiny a takhle bychom mohli pokračovat dále...Dívky se snažíme co nejlépe připravit a i budoucím vítězkám pomůžeme, aby odletěly reprezentovat ČR co nejlépe připraveny.
Dobry den, zajimalo by me jak to ze v Praze na castingu nejaka divka nepostoupi a postoupi na dalsim castingu v Moste? Myslela jsem ze bud to v ty holce je nebo ne ale ze jednim castingem neprojde a za par dni uz jo mi prijde zvlastni. Dekuji za odpoved Lucie(lucie)
Foto
Dobrý den, Lucie, pokaždé se člověk prezentuje nějak jinak, část poroty byla v Mostě také odlišná, a je to stejné jako v životě - člověk má právo dostat druhou šanci.
Zaznamenal jsem velkou kritiku na sociálních sítích - jak to dáváte psychicky ? (Karel )
Foto
Dobrý den, Karle, těší nás velký zájem médií a lidí na sociálních sítích. Je běžné, že pokud je téma zajímavé, vždy dojde k rozdělení národa. Reakce jsou jak pozitivní, tak negativní, a je to naprosto běžné, nemáme s tím problém.
Dobrý den, byla jsem vloni na castingu České Miss, kde převážně vybírala finalistky Iva Kubelková - byla dost arogantní a vybírala schválně ošklive holky. Me a tri kamarádky poslala rovnou domu - myslíte si, ze se bála konkurence ? Bojím se jít letos, aby se nestalo to same, když jsou v porotě bývalé Missky. Dekuji za odpověd. Veronika Skálová (Veronika Skálová )
Foto
Pěkný den Veroniko, nemůžu hodnotit přístup Ivy Kubelkové, nebyla jsem na loňských castinzích. Můžu Vás ale ujistit, že letos je hlasování objektivní, každý z porotců hlasuje pomocí speciální hlasovací aplikace a následně na master tabletu vidíme součet hlasů a dívky, které jich mají nejvíce. Určitě tedy casting vyzkoušejte, budeme se těšit naviděnou - 17.1.v Opavě, 18.1.v Olomouci, 19.1.v Brně a 20.1.v Praze.
Dobrý den, kdy se bude v televizi vysílat finále? Děkuji.(Alena)
Foto
V červnu, detaily brzy upřesníme
Dobry den Evo, mate nejaky napad jak ozivit primy prenos? Diky Adriana(Adriana)
Foto
Máme spoustu nápadů, sledujte nás na webu České Miss i našich sociálních sítích :-)
dobrý den Evo, máte ještě kamarádky z řad bývalých miss? Pozvete je na vaši Miss? Mám ráda Radku Rosickou a Lucii Křížkovou? Jste ve spojení s holkama? Doufám, že je pozvete..(Adéla)
Foto
Pěkný den, Adélo, určitě ano, s mnoha holkami jsem v kontaktu a jsem ráda, když se občas setkáme a můžeme si popovídat. Určitě budou vítězky předchozích ročníků pozvány na finálový večer :-) Radka Rosická a Lucie Křížková jsou moc fajn holky, stejně jako spousta dalších..
Dobrý den, Evo - bude se letos Miss vysílat v televizi? Proc letos nemoderuje Libor Boucek a mate tam nějakého neznámého moderátora, který je navíc velmi nesympaticky! (Tamara)
Foto
Hezký den Tamaro, je oboustranný zájem se při jednání s FTV Prima dohodnout na spolupráci a věříme, že finálový večer bude v přímém přenosu v TV. O moderátorovi finálového večera se ještě jedná.
Evo, fandím vám i vašemu příteli - jen tak dal. Je dobre, ze jste vyměnili cely tým - uz to dávno chtělo obmenit! Cely koncept se mi moc libi. Denisa (Denisa )
Foto
Dekujeme Vám Deniso za podporu, snažíme se ke všemu přistupovat nově, jinak a moderně. Budeme se snažit dívky dobře připravit za pomoci odborníků, diváky průběžně bavit a dáme ze sebe to nejlepší.
Dobrý den, mam dceru 21 let, která drive tancovala jako gogo tanečnice - myslíte si, ze se muže také zkusit přihlásit do soutěže - bojím se, aby ji pak média nerozdrtili! Veronika Kopřivová také tancovala a to nejen to a v soutěži byla! Dekuji za radu. Tatana Krátká (Tátana Krátká )
Foto
Hezký den paní Krátká, pokud Vaše dcera netančila a nevystupovala nahoře bez (nebyla odhalená), může se také na casting přihlásit.
Dobrý den, co mužem očekávat od dalších castingu České Miss ? Budu muset polonaha - třeba do tramvaje ? Dekuji Tereza (Tereza )
Foto
Dobrý den, děkujeme za tip ;-) Inspirujeme se mimo jiné i pořadem Amerika hledá top modelku, kde se dívky dostávají do netradičních situací, fotí či natáčejí na neobvyklých místech a veřejnost baví je průběžně sledovat. Určitě ale nikde nepůjdeme za hranu, nemusíte se obávat.
Posledni vítězka Miss je příšerná - jakou chcete nit podle vás Miss ? (Franta)
Foto
Osobnost, která je svá, ví co chce, je reprezentativní a má charisma.
Kam chcete Miss posunout (Katka )
Foto
Dobrý den, rádi bychom projekt Česká Miss posunuli spolu s vývojem moderních technologií a společnosti. Nová Česká Miss je více na online, celoroční projekt, propartnerská a více zaměřená na charitu. Rádi bychom s finalistkami pracovali za pomoci odborníků již v průběhu jejich příprav a pomohli jim tak na jejich cestě stát se osobnostmi. Chceme, aby všechny účastnice finále byly dostatečně připravené a kterákoli z finalistek mohla po získání titulu nejen úspěšně reprezentovat naši soutěž, ale i českou krásu ve světě.