ONLINE CHAT
Dobrý den, Siso, toužila jste někdy po tom, být porotkyní v takovéhle velké soutěži? A pokud ano, představovala jste si třeba při sledování podobných soutěží, jak byste jako porotkyně zareagovala Vy? A pokud ano :-))), jak odlišné byly tyto Vaše představy od reality, když už nyní máte jako porotkyně zkušenost? V čem vidíte obtížnost a náročnost role porotce v této soutěži? Děkuji Vám za odpověď, ať se Vám daří a totéž přeji i X FACTORU! :-) (Draha M.)
Foto
Taku ponuku som uz dostala pred rokmi. Je mi ctou, ze som v takomto svetovom formate a mam velku zodpovednost! Drzte mi palce! Je mi luto, ze nemozem dalej odpovedat. Caka ma dnes v Phe nesmierne vela prace cez den a vecer som na natacani v show Jana Krause.Vsetkych vas velmi srdecne zdravim a zelam len to najlepsie! SISA
Ahoj, chci se zeptat, že na svůj věk vypadáš velmi dobře. Držíš diety? Nebo se udržuješ nějak v kondici cvičením? (Majka)
Foto
Dakujem ti velmi pekne. Nikdy som ziadnu dietu nedrzala. Som velky gurman a najradsej jem v noci.
Jsem váš velký fanoušek a milovník muzikálu. Objevíte se také v nějakém muizikálu v Praze? A co se týče X Faktoru, se kterým porotcem si nejvíc rozumíte. V obou dílech vám to moc slušelo, kdo vás obléká? (Karel)
Foto
To ma tesi! Dostala som niekolko ponuk v Prahe. Rozumiem si uplne so vsetkymi skvele a hned od zaciatku.Co sa tyka oblecenia / dakujem za kompliment/je to vsetko moje. Bola to poziadavka zo strany produkcie.
Dobrý den, Siso, jsem váš velký fanoušek :) chtěl jsem se zeptat, budete také koncertovat v ČR ? Děkuji (X FACTOR)
Foto
Dobry den! Tesi ma , ze ste moj fanusik! Urcite budem koncertovat a dam skoro vediet!
Siso, jste moc krásně opálená. Jste takhle od přírody, nebo jste často na dovolený nebo v solárku anebo se mažete samoopalovákem? Dík(paní Macíková)
Foto
Mam stiastie, ze som tmavy typ a slnko ma velmi ma rado. A tak sa na dovolenke musim schovavat. Samoopalovak som nikdy nepouzila. Tym ,ze som stale na javisku a mam na sebe roby s vystrihmi a pod. obcas zajdem do solaria, aby som si zachovala trosku farby z dovoleniek.
Dobrý den Sisinko, moc Vás obdivuji a jsem ráda, že jste v X Factoru. Celá ta léta ale musím přemýšlet nad tím, proč vlastně nemáte děti. Je to kvůli kariéře? Příroda Vám to neumožnila? Anebo prostě jste ten typ, co děti nemusí? Děkuji a přeji Vám, ať se Vám daří.(Nikol)
Foto
Dakujem za Vas obdiv. A co sa tyka deti, akosi mi nevysiel krok.
Siso, jak vnímáš negativní kritiku českých bulvárních novinářů na tvé porotcování v X Factoru? A co říkáš na označení vyzobaná slunečnice? (Míííííša)
Foto
Kazda kritika ma posuva vpred a kazdy ma pravo sa vyjadrit k comu kolvek. O zaciatku X Factoru sa vyjadruju na moju adresu kolegovia i verejnost. Niekedy je to velmi prijemne, niekedy menej, ale vsetko akceptujem.
Ahoj Siso, jak se ti spolupracuje s Celeste, která je oproti tobě v showbyznysu jenom velmi krátce? (Jindra)
Foto
Celeste je sympatacka, prijemna,nadana mlada dama s ktorou si vyborne rozumieme. Prajem jej vela uspechov a stastia!
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak budete přistupovat ke své skupině soutěžících. Budete na ně tvrdá a budete jim přímo nařizovat, co mají udělat? Nebo se je budete snažit vést, aby na to přišli sami? Děkuji za odpověď. (Olinka)
Foto
Zdravim Vas! Ospravedlnujem sa vsetkym za meskanie, vsak D 1 je momentalne v takom zlom stave....Porusila som vsetky predpisy a som tu!Dobry den pani Olga!Budem sa snazit im odovzdat , co najviac skusenosti, budem im vyberat repertoar, vsak vzdy sa s nimi budem radit, aby im to vyhovovalo a v ziadnom pripade nebudem nikoho nutit.....