ONLINE CHAT
Pani Frantiska nemam otazku, pozdravujem vas z Australie a mam vam tlmocit pozdrav aj od niekolkych dalsich ceskych emigrantiek s ktorymi som sa nedavno stretla na party a tiez sleduju vase komentare. Prajeme vela zdravia!(gitka)
Foto
Díky Gitko. Lepší závěr chatu si nemůžu přát. Všem hezký zbytek dne přeji, mějte se, Františka
Frantisko, nebylo to malinko jinak ? Telefon u ucha a prechazecka bez rozhlidnuti.... drive nez zacnes psat o bezohlednem ridicovi. Uklid si pred svym prahem.... (Lulinek)
Foto
Ukliď si před vlastním prahem, podívej se do zrcadla... ach, ty stále stejné výkřiky do prázdna... O bezohledném řidiči píšou jiný, za těžké ublížení na zdraví vinou nedbalosti obviněn byl. Nebyl bezohledný, jen hodně starý muž v hodně starém autě se zpomalenou reakcí
Dobrý den, změnil vám úraz a pobyt v nemocnici žebříček hodnot? Tuším že nikoli a i nadále se budete zaměřovat výlučně na oblečení, módu, šperky, naleštěné boty - prostě na povrchní záležitosti.(Karel)
Foto
Milý Karle, módní kritika je gró mé profese. Nemá z žebříčkem hodnot nic společného
Dobry den pani Frantisko, chtela jsem se zeptat, zda je mozne vyuzit Vasich sluzeb stylisty, pokud ano, kde je mozne Vas kontaktovat a jaka je, alespon priblizne, cena za Vase sluzby. Dekuji(Barbora Novakova)
Foto
Milá Barboro, služby stylisty neposkytuji. Bylo by to podle mne v příkrém rozporu s módní kritikou - i když někteří módní stylisté se bohužel snaží praktikovat obojí
Máte nějaké vysvětlení pro to, že na druhých zkritizujete kde co a sama chodíte jako nějaký vidlák?(Hadrák)
Foto
Nemám. Zeptejte se jiného vidláka - co takhle Gaultiera?
Zdravím paní Františko, jak Vám Vaše rodina či blízcí přátelé říkají ? Jak Vás oslovují. Františka je moc hezké jméno. děkuji(Kikina)
Foto
Františka nebo Fanny. Má pětiletá vnučka Žofi mi říká Frantina
Zdravím Vás Františko, cením si Vaším práce a respektuju ji, ale když se vyjadřujete o slečnách Ewa Farna a Kateřina Zemanová, že jsou macaté a že by měly hubnout... Promiňte, ale tohle mi přijde v nepořádku. Jinak Vám přeji hodně zdraví.(Kristy)
Foto
Tady nejde o křivky slečen, o tom, zda by měly pár kil shodit nebo ne. Ale o outfitech, oblečení, které ke své linii volí
Ahoj paní Františko, moc ráda Vás čtu. Poradila byste mi, kdybych potřebovala model na účast na svatební hostině? Děkuji za odpověď a přeji pevné zdraví(Plzeň, Jitka)
Foto
Jistě, ale není svatba jako svatba. Záleží na prostředí, jejím charkteru..., také na vašem typu, postavě atd., atd...
Pokud by bezohledný řidič dílo dokončil, tzn.přejel a pro jistotu ještě couvl, mohl udělat radost všem do kterých se strefujete a kterým vnucujete svůj styl bez ohledu jak se uživatel cítí. (Karel)
Foto
Proboha, co na tohle říct?
Dobre rano Frantisko , jsem uz starsi mladenec v duchodu a musim rict ze se mi Vase komentare libi , doufam jen ze nejsou maznuty agenturou ktery svy kone zastupujou. Jestli jste nezavisla , tak mate jmeno , doufam ze to tak je a kazda radoby "celebrita" se Vam vyhne na sto kroku , ale jetli to maj maznuty a Vy jim delate "PR" tak to by nebylo hezke. Drzim Vam palce ve Vasi praci , hvezdou budete pokud Vas bude vic videt na obrazovce . (Eisenbieger )
Foto
Díky, hezký den.
Nic ve zlem,ale kdyz jdete ve tme oblecena v cernem a pry i mimo prechod..proc ste nemela neco reflexniho, abyste byla videt ve tme.Viz.kampan nemyslis,zaplatis..(Katka)
Foto
Fámy paní Novákové z FB jak vidnou, nesou ovoce
Nejdřív bych Vám chtěla popřát brzké úplné uzdravení. Chtěla bych se zeptat na Váš názor na secondhandové oblečení. Jsem v životní fázi, kdy si (snad) dočasně nemohu dovolit vynakládat na oblečení a doplňky tolik financí jako dříve. Je lepší vybrat si nadčasové a kvalitní kousky v "sekáči", nebo se zaměřit na výprodeje a levnější konfekci? (Vlaďka)
Foto
Nic proti sekáčům, v nich loví i zahraniční stars. Kvalitní nadčasové kousky a elegantní konfekce, občas jako třešnička na dortu nějaká sezónní vychytávka... Tohle je dobrá cesta pro ty, co peněz nazbyt na parádu nemají.
Koho byste,krome Karla,chtela za prezidenta..(Jirka)
Foto
Netuším, bohužel. A Karel byl pouze lepší kandidát ze dvou možných. Nic víc
Žádný BEZOHLEDNÝřidič ji úmyslně nesrazil!!!!!! Pí.Čížková šla mimo přechod celá v černém se 2 promilemi alkoholu v krvi. Vím to od známého dr. který k té nehodě přijel(Alena Nováková)
Foto
Paní Nováková už po sté na mém FB šíří tento nesmysl, nyní dostala příležitost i zde. Ostatně můj veřejný FB je k dispozici každému - najděte si její skvosty, pokud budete chtít. Takže no comment.
Kopirujete svou ofinou Annu Wintour ? (Olina)
Foto
Všechny ženy s ofinou kopírují Wintour?
Stale vazite 44 kg,nebo ste po nehode zhubla ci pribrala ? (Erika)
Foto
Vážím stále stejně už řadu let
Dobrý den super, že tu jste. Jsem moc rád, že Vám mohu tímto způsobem vyjádřit to, jak moc mne vytáčíte. Jste naprosto nesympatická osoba, Vaše oblečení také nic moc, ale hodnotíte druhé! Jakým právem se taková osoba může považovat za guru? Například mne zajímá, proč se neustále navážíte do Ewy Farné. Ewa je mladá a krásná žena, úžasná zpěvačka a sympatický člověk. Nechápu, co se cpete do toho, jaké má křivky a jestli je má ukázat nebo ne? Vážená Františko, nezlobte se na mne, ale já nejen, že Vás nepovažuji za guru, ale i za protivnou a zapšklou ženu, která si svůj mindrák hojí na mladých dívkách! Pro Vás není nikdo dokonalý? Nechte být Ewu na pokoji, to Vám radím jménem Farnoušků. To, jak se cítíte po nehodě je mi jedno a upřímně. Vás také nezajímá, jak se cítí lidé po nehodě s blbcem- s Vámi. (Jakub )
Foto
Já se za guru módy, módní kritiky neoznačuji. To občas udělají jiní. Mindrák na mladších si nehoním. Mimochodem, kdo vás nutí srážky s blbci vyhledávat, jejich hodnocení číst. A co mě nutí vám něco vysvětlovat...Každopádně Ewa má kvalitní oddané fanoušky
Ktery modni navrhar nejvic vystihuje Vas vkus a kde nakupujete pro sebe? (Marcela)
Foto
Těch styl určujících módní tvůrců je víc, záleží i na momentální kolekci, stopě, kterou zanechají v určité sezóně. Obecně mám raáda rafinovaný minimalismus, glamour purismus
jaky je Vas pohled na deleni podle barevne typologie - jarni, letni, podzimni a zimni typ? (Vera@)
Foto
Tohle dělení bylo jistého času pro řadu lidí dobrý job, prostě móda, ale teď je barevná typologie dávno přežitek
Proc sympatizujete s ODS ? Promita se to i ve vasem hodnoceni..tu kampan pred volbama ste si mela odpustit.(Pavol)
Foto
Kampaň před volbami? Jaké máte na mysli.
Proc urazite manzelky ci exmanzelky celebrit napriklad Evu Rathovou nebo Darinu Novou..(MATOUS)
Foto
Nevzpomínám si, že bych psala nějaký komentář na paní Rathovou a paní Darinu Novou, dřívě Rychtářovou, neurážím. Jen jsem v reakci na jistý článek v deníku poznamenala, že změna jména pupeční šňůru s partnerem nepřeruší, pokud komentujete jeho chování, či sympatizujete s jeho rivalem panem Macurou. Nejde o paní Darinu, jde o princip odstřihnutí se. Je to těžké, vím.
Sportovala ste nekdy ? Pokud ano jaky sport ste delala..(korel)
Foto
Ne, na gymplu jsem při tělesné výchově chodila za školu. Ráda chodím, chodila jsem, ráda plavu, ale jinak jsem totální nemehlo.
Prajem dobrý deň a úplné vyzdravenie bez komplikácií. Mám veľmi rada Vaše články, obdivujem Vašu otvorenosť a kritické hodnotenia, aj keď nie vždy s nimi na 100% súhlasím...Ako to robíte, že ustojíte toľko negatívnych ohlasov, ktoré sa objavujú v diskusiách pod článkami???(Darina)
Foto
Snažím se být nad věcí, většinou jsem nad věcí. Bet toho bych svou práci dělat nemohla
Ridic vas spis malem zabil.Vnimate to tak a doslo u Vas ke zmene mysleni ?(Roman)
Foto
Ano, mohla jsem být mrtvá. A dva a půl měsíce na lůžku, totální bezmoc jistě ovlivní vaše myšlení. Alespoň na čas, pak pozapomínáte, ale ten zážitek, zkušenost ve vás zůstane stejně jako jiné mezní chvíle se na vás, přístupu k životu podepíše
Je pro vas sedesatka zlomova ? No tema zlomeninama asi jo,ale myslim i jinak...(Jenda)
Foto
Zlomová je možná silné slovo, ale jako jistý mezník ji vnímá, stejně jako jsem vnímala dvacet, čtyřicet, padesát. To je přirozené, myslím
Co rikate na Josefa Rychtare ? Uplne zastinil Bartosovou..me se libil,ale jen pred tema dvema lety,ted uz je to troska..(Nicol)
Foto
Co na to říct, snad že každý si lehne, jak si ustele...
Proc nepriberete ? Mate porad anorexii,nebo uz ani nemuzete pribrat ?(Zoroo)
Foto
Nemám anorexii, alespoň ne, jak ji lidé vnímají. Jím a myslím, že dost. Jen to není bůček, uzeniny, hluché kalorie v podobě pečiva. Hýbu se v rámci možností...
Mate rada Thomase Kruchinu ? Ja jen ze tady odpovedel,ze se mu Jagr nelibi a Vam pritom ano..(Jarka)
Foto
To, že máte někoho ráda, respektive oceňujete, že si našel osobitý přístup k profesi, neznamená, že musíte mít stejný vkus.
Uberte liceni,dejte si svetlejsi vlasy,trochu priberte, najakou tu plastiku a budete vypadat lip..a cervenou rtenku uz ne,upozorni na vrasky.A dotaz Je Blesk pro vas to spravne medium,ja vim ze uz ste psala do playboye,ale nelaka vas i seriozni tisk..(Petra)
Foto
Dík za rady, jistě dobře míněné. Nějakou plastiku by to samozřejmě v mých letech chtělo - začínají s ní i před třicítkou - nicméně snažim se s pokorou přijímat bilogický běh života. A co se týká seriózního tisku a Blesku. Být v nejčetenějších novinách v zemi je pro mne výzva, že inteligentní bulvár dělat lze. A kde je psáno, že se v tzv. seriózním tisku neobjevuje tzv. škvár: A co to je seriózní tisk - i když nyní poněkud v licitaci přeháním...
Frantisko proc pisete na fb sproste (Karel)
Foto
Na rozdíl od jiných jsem jednou - a to nedávno - použila vulgarismus. Ten pán, se nenavážel do mne, ale Marty Kubišové v souvislosti s totalismem. To je na dlouhé vyprávění..., kdo chce, může jít na můj FB. Asi tak