ONLINE CHAT
Rudo seš nej spěvák a bavič:-)(Jirak)
Foto
TUS obcas aj ZPEVAK :))) decka moc diky za vs cas a dotazy a v NEDELI VCIL se na vas vsecky budu tesit na PRIME v poradu MAME RADI CESKO a zase ve vsedni dny treba v RADIU 12-14h na FREKVENCI 1 preju vam fajne casy a USMEV na KSICHTU CELY DEN :))))))))))))))) :D :) <3 :P ZDUUUUUUUUUUUUUUŘŘŘŘŘŘŘŘŘ RUDA a Michal
Baviči vymřeli jako dinosouři. vy jste je spolykal? Jaký jste druh pravěkého tvora? máte odborný název?(Melanie)
Foto
druh: CYP RUDA Z OSTRAVY !!!
Zduř Rudo! Jsi super! Nejlepší! Jsem doma s nemocnou holčičkou a Ty mi vždy rozveselíš den :-))(Pavla)
Foto
Pavli velke diky a moc zdravim celou rodinku a malou a hlavne ji neuc ty cypoviny...
zduř chtěl bych se zeptat kdo vás stříhá :)(miraa)
Foto
uz asi 8roku nikdo :)))
Jezdíš Pendolinem?Jak často?Já jestli tě tam někdy potkám...(CYP od drah)
Foto
synku vcil sem asi po 3 rokach jel pendakem a melo 80min ZPOZDENI... :)) ja dycky pritahuju prusery...
neboli tě již huba jak neustale krčíš to oko při focení...budeš zanedlouho vypadat jak Colombo(bachtikos)
Foto
to uz je od narozeni to neboli :)))
Ahoj Rudo, proč neuvádíš Superstar? Byla by sranda?(Maruška)
Foto
bo to este nikoho nenapadlo :))
Zduř Rudo! Kdy bude nějaká možnost tě vidět živě v HDčku? :D strašně moc ti fandim ,ale ještě se mi nepoštěstilo tě vidět live :D ....nevím jestli si to pamatuješ, ale před vánocema mi nechali naši u tebe na frekvenci podepsat tvůj Besceler a to byl nejlepší dárek, který sem našla pod stromkem! Tímto ti moc děkuju a moc ti fandim:) si nej :)(Petra)
Foto
synku ci devucho - vsecky terminy kaj sme ci vystupu najdes na www.komici.cz a nebo na www.rudazostravy.cz a pak muzeme dat aj skopka zive... :))
Rudíčku miluju tě ♥(dupačka)
Foto
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ááááááááááááááááááááááá ááááááááááááááá..... zdravim vsecky DUPAKY a fanousky kurde :))
Zdar Rudo :D Nebudu se na nic ptát.... jen ti popřeju zdraví a pohodu :)(Patrik)
Foto
diky mooooooooooooooccccccc !!! napodobne a hlavne zdravi !!!
Rudo, kolik kilo si pribral nebo zhubnul za poslednich pet let?? ...ciste statisticka otazka :o)).. (Katka)
Foto
Katko je to spatne... podle me asi 6kilo sem pribral :-(( a vcil se to snazim dat dolu bo pandero uz normalne jak Paroubek :)
Kolik máš synků a dcéreček? A v kolika letech jsi přišel o panictví :-)(vashulin)
Foto
v 16 :))
Zduř Rudo! nevím jestli si to pamatuješ, ale před vánocema mi nechali naši u tebe na frekvenci podepsat tvůj Besceler a to byl nejlepší dárek, který sem našla pod stromkem! Tímto ti moc děkuju a moc ti fandim a jak jen to jde tě na frekvenci posloucham :) si nej :)(Pedra)
Foto
kurde moc diky a v listopadu se teste na DVOJKU od Rudy bo take hefty za 2roky co zas uteklo to se teste ... bo ja se tesim...
Zduř Rudo, jsi největší frajer, kterého znám, a mohl by s kurde urobit novu pisničku ne? Brácho, budeš se dívat dnes na ČESKO-SLOVINSKO? S pozdravem tvuj fajny fanusik :))(Filipes)
Foto
synku vsadil sem na vyhru Slovinska :-(((
Ahoj Rudíčku,doufám, že jsi v tý soutěži exeloval se svými vědomostmi:-))) a kdy už dorazíš s Komikama do Kralup? Měj se fajn ahoj(Lenka Karamelka)
Foto
tus v NEDELI vcil v poradu MAME RADI CESKO beje zase velka prdel a komu myslite ze jebne ta krabica na kline ..??? uhadne nekdo ...??? http://www.iprima.cz/mameradicesko/novinky/video-kdo-nastoupi-v-6-dile-ceska
Čus,Rudo!!!Jsi opravdu taky cyp anebo to jenom hraješ?!:-)(Maruš-neruš)
Foto
tus co ti mam na to napsat ...???
Ty Rudo,tysje cyp jak lampa,ale de ti to,tak buď svůj(cypakus)
Foto
diky a rubej dal :)
Rudánku, líbí se to Thomas Kruchina :-))? Udělal bys s ním rozhovor?(Justýna)
Foto
kurde teho znam z jutuba... :)) dobre si to jede... nedavno sem videl jak se snazil si barvit vlasy... :) cyp
Baví Tě hrát si na Rudu s Ostravy?(Karolina)
Foto
baviii :))))
Gratuluju, Rudo, u tvýho pořadu se mi vyloudí vždycky úsměv na tváři. Před deseti lety jsme zkoušeli co národ vydrží ( po 22:00 hod) na rádiu Kiss a byli jsme zapuzeni. Je fajn, že se prostor otevřel a posluchač si může užít i hrubší, ale přitom geniální čurinu, jen tak dál.(Tomik Jara Cimrman)
Foto
diky kamo... kiss sem kdysi polsuchal jak tam byl ten synek HAMA S WERENBERGEM ci jak se pise...dvojka jak cyp ... a pak myslim sli na F1
Někdy si říkám , kam chodíš na ty nápady.Pořád vymýšlet nové, dá pořádnou makačku.Držím palce a někdy na F1 naslyšenou.Lenka(Lenka Koudelová)
Foto
lenko nastesti mam kolem sebe fajne lidi keri mi v tom pomahaji jako treba v ostrave BRUNKA LIGOCKEHO se kerym piseme uz knihu 2 a v LISTOPADU BEJE U VAS NA PULTE a v radiu a dalsi kamarady se keryma tocime a strihame a dycky pomuzou a fanousci a tus kolektiv kolem me je super a makame na napadach spolecne a furt se neco deje... jo a mimochodem uz je zdravy Milos ...??? :))
Ahoj Rudo, jsi skvělý, právě poslouchám tvý "Na stojáka" a brečím smíchy. Nebojíš se někdy, že tě někdo knockoutuje? Jen tak dál!!! :-D(Monika)
Foto
uvidime... zatim sem este do drzky nedostal a tus se bavime dal... diky
Přemýšlíte již o něčem jiném co by Vás mohlo živit? Jinak Vás moc zdravím.(Líba S.)
Foto
libo kurde nevim... zatim se vede tak a treba za 5 roku zas cosik jineho... vcil me bavi FEJSBUK a tus si hraju ... https://www.facebook.com/pages/Ruda-Z-Ostravy/108649447959
Já Vám strašně špatně rozumím. Máte v úmyslu s tím něco dělat?(Horymír )
Foto
tus to musite zapnout titulky.../dole v pravo/
Rudo,jestli pak víte,že jste taky léčitel?Jsem bez práce,neprožívám zrovna dobrý období a jenom vaše vysílání mě každý den nakopne,už se těším na to,až začnete v rádiu vysílat,každý den,takže Vám tímto chci moooooc poděkovat(Pavlína)
Foto
Pavlinko moc diky a to sem rad...a proto tez robime ty vsecky koniny... a diky !!! snazime se aby nekrei lidi na 2h treba prisli na jine tema a maly usmebv na ksiche... :) mejte se a lecime dal !!!
Rudo, jsi NEJLEPŠÍ(Žofie)
Foto
PISU SI KOCKO :)
Proč si alespoň jednou neumyješ vlasy, než jdeš do televize? Co to máš s pravým okem? Snad tik?(Karel)
Foto
podle me NEJLEPSI otazka TU V TYM ČETU :))) DIKY
Chtělo by to změnit vizáž. Neuvažujete o tom? Ta současná vypadá dost odpudivě.(Saldo)
Foto
no a vidis me to prave uz tych 8 roku furt bavi v tych plisnakach :)
Rudo jestli jsi pokračovatel bavičů typu Horníček,Sovák,Kopecký,potom nás chraň sám Bůh,protože ty jsi srandista na baterky a humor raději zemře sám.(Jaromír)
Foto
JARDO kurde nikdy sem nic takeho nevypustil z te moji nevymachane drzky ...!!! ja nikdy !!! a vis cemu ..??? bo si jich vazim a vim co umeli... RUDA je ganc cosik jineho... je to proste RUDA a basta ... je to humor Rudy kery se tu nesnazi jit ve slepejich takych borcu... meritkem sou dycky jenom divaci a posluchaci... dyz se chlamou je to fajne a k nezaplaceni...
Rudo jsi božííííí!!!! Nechceš si mě vzít? Třeba jen na procházku ? :D(Michelle)
Foto
ZA KOLIK STRAVENEK...???
Dobrý den, jak dlouho budete "Rudou z Ostravy"? Díky(Klára)
Foto
jak mi NAROD DOVOLI :)))
Ahoj Rudo.Jen, moc ráda Tě poslouchám v radiu a držím pěsti.Připravuješ něco nového? Lenka.(lasevci)
Foto
Leni vcil jsme spustili soutez 3HITY ZA 3VTERINY super masaker o PIVA a jede to kurde a moc se to lidem libi co aspon pisou na netu a v sms... furt neco vymyslime...
Jak dobře znáte J.Prachaře a jeho ženu? Osobně si myslíme, že je to pár roku a z Agáty při svatbě čišela až dětská nevinnost. Máte také takovou nebo podobnou partnerku? Moc děkuji za odpověď (Jana a Saša)
Foto
Jani a Sasi - osobvne se jako kamarad ci pritel neznam ani s jednim... jedou si svoje a vypada ze sou spolu STASTNI... a to jim musime prat a ja jim to preju taky bo laska je NEJVIC KURDE !!! ja chcu mit ale SVATBU VELKOU JAK GOTAK s Ivankou a NASE URCITE POZVU !!! bo jinak by me mama a tata zabil hned ve dverach po svatbe :))
Dobrý den, jistě jste zaregistroval ne zrovna citlivý faul sparťanského hráče Kweukeho na protihráče v SF českého fotbalového pohárového utkání.ˇ Se známým jsme řešili, zda uvoněná energie, a tedy síla, která v době nárazu kopačky do holeně působila, se vypočítává: 1. na základě zákona o kinetické energii, kde je vzájemná uvolněná energie přímoúměrná hmotnosti (Kweukeho + protihráče), a zároveň kvadrátu rychlosti (Kweukeho + protihráče). Úhel nárazu, a tedy rozhlad působících sil, zanedbáme). Druhou možností je výpočet ze zákona o hybnosti, kde hybnost je přímoúměrná hmotnosti a rychlosti. Následná uvolněná síla je poměr změny hybnosti za daný časový úsek. (počítejme čas v intervalu, kdy se kopačka dotkla nohy a kdy se zastavila). Na čí straně je pravda? Podle jakého fyz. zákona je správné vypočítat sílu Kweukeho nohy, která způsobila zlomeninu holeně? Děkuji. (Adéla)
Foto
ADELKO - na to se vyprdni - SÍLA je v tom ze ten synek si proste nadskocil a jebnul tam tu nohu a zasek ho jak reznik KRKOVICKA !!!! to je smutne...ale su rad kolik dostal stopku na zapasy...to je jedina zbran !!! treba si to synci nekeri uvedomi... je to sport ALE NE POHREBISTE HRACU !!!
Jaky vztah mas k fanouskum, delis je nejak? Diky... (selebrita)
Foto
FANOUSCI SOU podle me jenom jedni !!! ti co te maji radi a kurde fandi a fandi a sou ti inspiraci ...ostatni ani nepisou ci se o tebe nezajimaji bo sou jinde... treba u Klusa :))
Na wikipedii je napsany, že máš mít od roku 2013 nějaký nový pořad na ČT. Je to pravda?(weri)
Foto
synku ci to beje tam ci tam vsecko v jednani a znas to az to beje na bilem s cernym tus se to urcite dozvite jako prvniii !!! treba to vyjde... RUDA TOLK ŠOU :))
Jak jsi se cítil, když tě vyloučili ze soutěže X-FACTOR ?(tvuj fanda Ivan)
Foto
byla to sranda a vsecko v pohode... recese a pokus ... kery vysel...
rudo byl jsem na tebe ve wandáku a bomba..jsem ten co se ptal na tu knihu a ptal se že jestli je to pravda..by mě zajimalo co na to tavá mama :-) (bachtikos)
Foto
vsecko je pravda treba jako to ze Milos na hrade prece nechlasta :))))))
Rudo moc ti fandím a pozdravuj svého kamaráda Michala,vyřiď mu, že je moc hezkej, takovej cumlíček. Ty samozřejmě taky, ale ten Michal přece jen........A kam se chystáš na dovolenou?(Danča)
Foto
tus ja mu to vyridim :)) diky a dovolena beje jako vzdy prvnich 14 v cervencu ... radio volno a pohoda... relax
Servus Rudo! Jsi vystudovaný dramatik, políbený můzou. Zajímalo by mě, jesli bys bych schopen zahrát "virozu" tak bravurně, jako jsem jí zahrál já, prostý amaterér, a to během odemykaní korunovačních klenotů? A co volby? Koho volíš? Losnu, nebo Mažňáka? Becherovku, nebo vodku? (Miloš Z.)
Foto
no synku :)))))) dneska mi prislo asi 10 sms do radia ci nechcu slozit song NA VIROZU o Milosovi ... uvidime ci me treba v noci cosik napadne :))
Jak vidíš tvoje oblíbenost klesla, co s tím hodláš dělat? Dál se budeš ztrapňovat?(dadadadada)
Foto
dado :) ci to kleslo nevim ale na F1 je RUDA 12-14h NEJPOSLOUCHANEJSI CYP V ČR ETERU ... a tus teho si vazim a jedem dal...
Dotaz mám jen jeden,kdy tenhle "slavný Ostravak"skončí? Je trapný a "Ostravaci" si z něho dělají akorát cy..(Jindra)
Foto
Jindro a cemu te to tak zajima...??? cemu si treba nezapnes ORDINACU a tam se nebudes tak rozcilovat no ni ...???
Rudo si opravdu takový cip od narození, nebo to jenom hraješ v totu chvilu ? Některý ty tvoje jakoby vtipný telefonáty jsou dost nechutný a trapný no prostě nezdařilý :-b a ani Chocholoušek by tě neuzdravil :-)(Milena Miláovská)
Foto
Milenko ale s tym humorem a telefonatama to mas jako s tym nakupobanim... raz treba maji v coopu krasne citrony a raz prides a doma zjistis ze su nahnile jak cyp :)) nejde furt valit v HDecku - obcas se to samo prepne aj do MONA :D
Zduř rudo uděláš zase nakou soutěž o iphona ? :D(Denis)
Foto
kamo telefon ne ale uz to mam natocene ale este sem to nesestrihal a dalsi soutez beje o tu malou kamerku co muzes tocit aj pod vodou ci s padakem ci na kole s GOPRO HERO !!! TUS SE TESTE KAMO...
Co si dělal asi před měsícem v Palladiu? co si tam nahrával? :D(Tomáš)
Foto
v paladiu zme tocily jedny z poslednich SELEBRITY NA TV OCKO :( bohuzel porad skoncil ale neva farame dal zase jinde... :)
Zduř synku prosim tě nemaš sestru ?(Matěj Earl)
Foto
mam segru Lucinku :)) kocka jak cyp ale uz je zadana kamo...smula...
Zdravím :) Jste dobrej herec a jako Ruda nepřekonatelnej :D vždycky se u F1 nebo v pořadu, kde vystupujete, válím smíchy :D je neuvěřitelný, že sympytickej chlap (Michal) ze sebe umí udělat takovýho "křupana" ale hlavně že si umí udělat srandu sám se zebe :D jen tak dál a přeju hodně štěstí v osobním i v tom profesním životě! :)(Hanka)
Foto
diky moc Hani !!!
Zduř.Děláš něco jiného kromě F1 a Komiků ?(KOKI Z VINAREK)
Foto
tus este ruzne cypoviny na činohre a divadlo a sem tam este muzikalek a tocim si cypoviny na kamerku a tak...
Čauky Rudo. U pana Krause jsi prozradil, že jsi zamilovaný. Prozradíš jestli jde o ženu ze světa celebrit nebo o normální ženu "z lidu".. ? Měj se fajn(Danuška)
Foto
vsecko tajne tajne a stejne nas asi kurde za chvilu z blesku kdosik vyfoti tus to stejne uvidite driv nez ja a beje to venku :))) vsecko se hned nemusi praskat jak Ornellka :D ale dekujem kurde !!!
zduř rudo kdys prosimtě oběvil PC ?(michal)
Foto
synku uz na ucnaku a tomu se este rikalo AUTOMATY za 5kacek jak to bylo dycky v tych pojizdnych vagonach ... uz tam...
cus rudek skoda ze sem zrovna v praci jak budes tu u nas v Bohumine:-( snad priste jinak kdy planujes ze by mohl vijit bescelr 2 bude to este letos? dik za info (petr )
Foto
kamo BOHUMIN stransa dura ale su tam u vas 22.6. na slavnostech mesta tus doval a dame skopka lajf no ni ...???
Tak schvalně ty cype, kolik židlí má noha? zduř(Kuci z ministerstva)
Foto
myslis na hrade ...???
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat,Rudíčku ty jsi takový šikovný synek ,a si necháš říkat cyp a děláš ze sebe takového debila Ti lidi tě stejně mají rádi přeji krásný den Helča ze Slavíče(Helča)
Foto
Helco to si este se mnou nebyla v noci a v jedne posteli to by si tu pak psala ganc jine slovicka !!!
Je společensky přijatelné, zpívám-li se své bojové písně ve svém vigvamu, ačkoli je děravý jak ústa staré ženy? (Nšo-či)
Foto
u indianu kmene www.samsizpivamsamsivetram.cz je mozne vsecko aj dovolene...
Hnul byste brvou, kdybyste stál u mučednického kůlu? (Nšo-či)
Foto
synku dyz by to bylo jako NEPRAVEM - ti rikam ze bych rval jak kajinek na samotce... ale dyz popravde..??? tus bych mlcel jako hrob...
Zduř Rudo, jsi dobry cip. Super,že si se vrátil do Vtipu za stovku bez tebe to byla nuda.(Blažena)
Foto
tus zavolali a su rad ze zase jedeme dal... v lete asi budeme tocit 4ku tus vam zase budu mavat kurde kazdu stredu :)
Necítíš se někdy vyloženě trapně? (sirhcahc)
Foto
pokazde dyz su na wecku a rozepinam poklopec...strasny pocit co pak najdu :)))))
Ahoj Rudíku,máš dar dělat dobrou náladu,v rádiu si super a co nějaký pořad s tebou v televizi, máš nějakou nabídku.??...zvedla, by se sledovanost.Jsi fajn,jen tak dál.Janina (JANINA)
Foto
devucho drz palce bo jestli vsecko dobre vyjde tus by mohl RUDA VAM mavat na PODZIM z telky a zpovidat svoje hosty ve svoji TOLK ŠOU aj s kytarou a tak...ale uvidime... myslim ze by byla sranda jak cyp bo KRAUS se treba GOTAKA nemuze zeptat ci se dole holi no ni ...??? Ruda muze dycky a vsecko :DDD
zduuuuuur Rudiku kdy bude nova pisen a klip? fandim ti a rubej daaaal :)(Petr chachar)
Foto
Peto vcil brazdi netem ta moja nova VLASTA - a zas neco dame treba v lete .... diky
Zdar Rudo, máš rád rockovou hudbu a posloucháš kapelu Doga?(jáááá)
Foto
jezis doga... chces cislo na IZZIHO ...??? kamosi jak cyp a borci velci... dycky se chlamu jak sme spolu v satne a IZZI si tam prelepuje tou paskou ty svoje male bradavky :))) zdravim kapelu !!!
Rudo, uz mas konecne vic pratel na fb nez Honza Kraus? :) A pokud ne, jak to hodlas resit? :D Diky M(Musilka)
Foto
MUSILKA ty co prodavas v brne ten parek v rohliku - a ty uz mas ve stanku aj KREMŽSKOU ...??? a KŘEN ...???? AHA ... KRAUS ESTE FURT VEDE asi o 30.000 ale raz ho dojedu...
Oblíbená značka cigár?(Peťan)
Foto
RUDA dycky STARTKY !!!
jak myslíš že naši hokejiste dopadnou na MS světa(Zdeněk Špaček)
Foto
nasi...??? nechcu tu moc lidi nas.... ale podle me jedeme domu a nepostupime ani ze skupiny a dneska fasnem o jeden gol :))) je to spatne...
Čáu Ruda, hele jak to máš s mladýma kapelama poslechneš si něco mladého a nebo porát jedeš enem AC/DC ? (Jožka)
Foto
Jozo furt mi chodi cd a mejlem mp3 a polsucham a nekre kapely sem aj poslal jako dal lidem co jim pak dali treba kseft ci natocili video ... dyz je to dobre a citim ze to fara tus dycky rad pomuzu...
Jak ste se dostal ke vtipu za stovku?(Michaela)
Foto
Miso raz mi zavolal producent Vítek Pokorný A RIKAL ZE MA TAKY FAJNY NAPAD a ze by tam Ruda urcite zapadl a este musi aj slozit song na 5 - tus to byla hozena RUKAVICA a nabidku se prijal... a vypada to ze od ZARI 2013 pobezi aj 4 serka... tak uvidime...
Zduř rudo Zajímalo by mě zda někdy zajedeš aj na ten náš Baníček?(Jaroslav Bitarovec)
Foto
Jardo vermi ze kurde dyby byl cas tus tam mam sedacku dycky...ale dyz ty zapasy se hrajou dycky tak ze musim byt kajsik na druhem koncu v republice :-(( skoda ale raz to vyjde a natocim aj video a zas beje sranda...
Tož zduř pardále...Si frajer jak cyp Měj se fajné!(Bourák)
Foto
diky kamo a pozdravuj v rodine...
Jste urážlivý? Kolega tvrdí, že asi ano, tak nevím, zda tomu věřit...(Adéla)
Foto
Adelko nesmite vseckemu verit - dorazte na moje vystupeni a uvidite ... fajny vikend
Nechovej se jak debil (Anonym cipe)
Foto
ANONYM...??? a este s mekym cIpe ...??? :)) CYPE se pise dycky s TVRDYM :) zdur
Zduř cype :) jsi hustý :) jen tak dál, je s tebou prča :)(ančaa)
Foto
diky a hlavne klikej na ty moje video do riti :)))
Jak často pereš své "vystupovací" oblečení? (Honza Jablonec)
Foto
Honzo co nejmene bo ty moje plisnaky z 2005 uz sou sama dura a rikam tomu povinne vetraci šachty :)) takze asi uz enem tak 2x do mesica
Ahoj Rudo.Co bych měla dělat pro to,abych získala tvojí podepsanou fotku?Díky Jana(Janča)
Foto
Janco to je casty dotaz - kdo bych chtel jakusik fotku RUDY staci napsat na FREKVENCI 1 adresu najdes na netu a oni uz ji pak poslou aj s mojim venovanim :)
rudo prides nekdy do karvine 5 rad bichti ukazal pincka :) (danek valchon )
Foto
SYNKU posli fotku na ostravak@komici.cz a trebo to pak beje na mojim FB :)
Zdravim, jak snášíš útoky na tvou inteligenci, je mi jasný že to člověk v šoubyznysu nemůže zas tak řešit, ale vadí ti to? Opravdu mě vadí lidi co si tě spojují s tvojí rolí a berou tě za křupana a negramota. Díky si skvělej, pokračuj a držím pěsti ať se ti daří :)(Peťan)
Foto
Peto to uz k temu patri - jak rikal Gotak - nemuzes se zavdecit vsem :) a o tym to je ... dyz me nebavi v telce jakysik serial tus to prepnu a nenadavam jaka ja to kravina... nekeri lidi v cesku tu moc a moc resi vsecky veci... asi maji problem a potrebujou to na nekoho hodit :) me to nevadi bo dyz jezdim mezi lidi a oni na Rudu prijdou tus vidim ze je to bavi a ma to pro ne smysl... a to je pro me INSPIRACE A VODITKO ...
Ahoj Rudo, jsi nejlepší :-*(Pavla)
Foto
diky Pavli a tobe fajny vikend a casy ...R.
Dobrý den , jenom Vás zdravím viděla jsem Vás na Křivoklátě ve hře Don Chuan super úžasný. Díky D(danak)
Foto
MOC diky to uz je asi 2 roky zpet a fajny zazitek ... moc diky a LETOS vas MICHAL - OPET zve na ŠEJKSPÍROVKSÉ SLAVNOSTI do OSTRAVY a na PRAŽSKÝ HRAD v SRPNU v lete... hra MARNÁ LÁSKY SNAHA ... uzasna komedie :)
Rudo, čemu tys je taky cyp ? To máš od přirozeni ?(Ruda z Přívoza)
Foto
RUDO presne - od prirozeni bo ovcas to uz aj hranici se ŠULINEM :))
Ahoj Rudo,jsem z Ostravy.A jsem ráda,že tak za Ostravu bojuješ.A taky že jsi tak fajn chlap,a jdeš tak ostře do všech.Jsi fakt super blázen.Tak jen tak dál,ať je co poslouchat.Karolína(Karolína)
Foto
KARCO diky a snazime se ... moc diky mej se fajne a vsecky tam pozdravuj ...R.
Čus Rudo, mohl bys mi poslat tvoju knihu Michal Kavalčík?:) budeš mít svůj nový pořad v TV? Když budeš mít cestu do Ostravy,:)stavil by ses potěšit děti na onkologii do Fakultní nemocnice, kde se léčí na leukémii i náš 7-letý Honzík ????Budeme moc rádi.Pěkný den přejí maminka Marcela a Honzík(Marcela)
Foto
Marcelko moc rad a Ruda jezdi aj do dets. domovovu aj do nemocnic ale vsecko prosim piste prani a datumy a napady na muj mejl OSTRAVAK@KOMICI.CZ a ja se pak ozvu a treba jakysik termin najdem a decka budou mit radost a zase na chvilu aj USMEV :D KNIHU kupis pres staci v guglu zadat RUDA Z OSTRAVY BESCELER !!!
Ahoj,Rudánku,kvůli tobě poslouchám F1.Chce to víc telefonických "napálení" :-)) a bude?Jsi skvělý! Fandím. A kdo na tebe žbrblá,tak ať si chroupne, závidí:-)).(Evelína)
Foto
Evelinko kurde diky a presne tak moja rec ... a este vice NAPALENYCH POLIT. co kradou a nerobi !!! budeme se n F1 snazit... diky
ty ostravskej cype za kolik bys neco zparodoval na mensi oslave (50. narozeniny)(krisa)
Foto
kryso pro tebe aj za 2 stravenky ale v HDecku :D
Zduř, Rudo. Sorry, ale myslím si o Tobě, že jsi docela gumák. Není Ti někdy líto Michala Kavalčíka? Ten působí naopak jako inteligentní člověk, ale čím víc je všude Tebe, tím méně toho zbývá z něj. A ještě jsem se Tě chtěl zeptat, jestli náhodou nevíš, jak dlouho si Tě Michal Kavalčík ještě hodlá nechat? Já osobně už bych Tě dávno kopnul do prdele, protože se nijak nevyvíjíš a už se jen opakuješ. Dík. Měj se! (michal)
Foto
SYNKU ZE SE RUDA NEVYVIJI ...??? tus kurde je zajimave ze uz tu ale rubu kurde 8roku a furt jakysik NOVY LEVL :)) chce to synku nadhled a nohy na stul a hodit se do pohody kamo :D zdur
Kouříš?(budik)
Foto
SYNKU SU NEKURAK ...
Čauky Michale alias Rudo, jak vzpomínáš na natáčení pohádky Zlatník Ondra? Byla to Tvoje první zkušenost v televizi?(Michaela, Havlíčkův Brod)
Foto
MISO - jeziiis maria to mi bylo etse krasnych 18roku a fajne 2 mesice nataceni na morave a pecka lidi a sotarvsky kolektiv televize kolem sebe a super nataceni !!! bylo to krasne obdobi na skole konzerve v ostrave a dokonce ta pohadka pak aj dostala CENU DETSKEHO DIVAKA na jakesim festivalu ve ZLINE !!! dycky se tesim na vanoce ze to zas beje bo mi pak choi smsky ve stylu : TY KRAAAAVO TY SI V TELCE SE POSERU :))))
zduř! jak dlouho budete ještě vysílat ve F1? děkuji za odpověd (fanoušek rudy)
Foto
zdru FANOUSKU - tus synku ja to kurde jako neresim... zivot plyne a jede a co beje za tyden je ganc nepodstatne... bo to stejne neovlivnis... ci se lidi budou chlamat Rudovi na FREKVENCI 1 este aj za rok ci dva ci uz jenom mesic to je tam kajsik nahore napsane a vsecko ukaze CAS :) me to bavi si robit cypoviny po telefonu eterem a zatim to lidi bavi a tesi se na 12h kdy to zapinaji a na 2h vypinaji mozek od starosti a nekeri soferi aj robi povinnou pauzu na benzince a radsi chlastaji turka venku bo jinak by si poprskali kabinu a cely volant a to jak vis urcite pak lepi jak SVINA :D
Ruda,proč se hráš na neco co nejsi..? Neni ti nekdy stebe špatne..? Videl jsem te Na Stojaka..a musím řict ,že som tak trápne vystupeni už dávno nevidel....Otázka: Nevadi ti že te lidi považuju za K..OTA ?A že si v podstate odpad celebrit..?Pokial je možne ta nazvat C.Pretože to rozhodne nejsi..Diky za odp.(Majlo )
Foto
MAJKO: pucuvaj - kazdy zme aky zme... niekto robi zo seba kokota a lidi se smejou a je jim treba na chvilu fajne a zapomenou na starosti a trable v rodine ve skole v robote a tak a nekdo robi debila nahore ve vlade ci v poslanecke snemovne a bere za to kurde VETSI MANY NEZ ja a este je za debila vetsiho obcas nez ja... tus si myslim ze dyz ti Ruda nevoni tus to kurde PREPNI a zivot de dal... kazdy umime cosik jineho a kazdy tu mame v zivote svoju cestu... RUDOVI se lidi robit ze sebe CYPA a ŠULINA v jednom :))) zdur
Tě pic,jak se máš kurde?(Jarda)
Foto
Jardo vcil fajne vo sedim V BLESKU a mam tu fajnu chlazenu 12ku a zradla jak na dva roky v bunkru bo selebrita prijela z moravy :)) mam ti nechat ..??? aj tlacenka tu je s cibulou ...
měl jsi už sex s mužem?(Ojetá Kedluben)
Foto
tus ze mi pise OJETA :) tus OJETY muzem sem este nebyl a asi to tak aj necham do budoucna :) ale musim rict ze kamosu mam hodne aj tu v te oblasti a masaker lidi a na pohodu ...
Zdravím Tě Rudo! Tož ti sem hodím nějaků tů otázečku..Máš v plánu nějaké turné nebo něco v tom smyslu?.Díkes(Jaromír Osčenko)
Foto
TUS KURDE TURNE JA NEROBIM ALE JEZDIM ZA LIDMA DO TAKYCH FAJNYCH MALYCH KULTURACKU CI DO KINA VE MESTE A TAM ROBIM BUD SVOJU ONE KURDE ŠOU aneb BEST OF SYNKA ŠIKOVNEHO Z RADIA FREKVENCE 1 a tam je ceka 2h srandy a pak podpisovka a foceni na koncu a nebo este s nasi bandou KOMICI s.r.o. a s Milošem Knorem staci si vybrat ... a dycky je sranda :)
Jak si vůbec přišel na nápad Rudy z Ostravy? Kdy se ti zrodil v hlavě tenhle nápad? :)(Gremmy)
Foto
synku TO UZ JE STRASNE DLUHO 2005 A PORAD NA STOJAKA HBO :)
máš mě rád (jarek)
Foto
TDUR DECKA UZ SEM TU KURDE A VAKTE TO DO ME :)) RUDA a Michal