ONLINE CHAT
kde na tebe seženu číslo:-)?(andrea)
Foto
mám mail - liborb@evropa2.cz
Jste velký alkoholik dle médií.Kolik toho vypijete a budete se léčit jak Olda Kaiser?(Andrejka)
Foto
Ještě štěstí, že jen dle médií.
Zdravím Libore, pro mne jste velmi kultivovaný a zároveň vtipný moderátor, který na rozdíl od kolegy Mareše nesklouzává k trapnosti. Média Vás stále staví proti sobě, jaké spolu máte v osobním životě vztahy?Přeji Vám vše dobré a děkuji.(Pavlína)
Foto
Velmi dobré. Jsme osm let kolegové, sledujeme naše projekty a je logické, že co se týká řemesla, tak se dokážeme bavit nekonečné hodiny.
Baví me Vas inteligentní humor.Bavite me celej.(andrea)
Foto
Děkuju. Jsou ovšem partie, které by vás nebavily. Jsem lechtivý na chodidlech.
zdravím Vás, Libore, jaké máte vzdělání?(Marek P.)
Foto
vysokoškolské. Studoval jsem produkci na DAMU.
Dobrý den,říká se o Vás,že jste gay a mnoho lidí to potvrzuje.Vyvrátíte to nebo mlčením a nic nenapsáním potvrdíte?! (Jindra)
Foto
Není to pravda.
Jsi fajn chlap a v telce se dá na Tebe koukat. Kde Tě zase uvidíme?(Martina)
Foto
V neděli ve 20.15 na Prima Family - startuje Máme rádi Česko
Ahoj Libore jsi fajn,dobrej humor v pravej okamžik,vždy pobavíš a rozesměješ.Myslím,že jsi skromnej a pokornej a máš charakter na dnešní dobu.Přeji hodně štestí a do třetice tu pravou:)(Šárka)
Foto
Děkuju mockrát!
Kdy zopakujeme Filipiny?(Eva Decastelo)
Foto
Až tě děti, Renda a máma pustí. A mě taky.
Ahoj. Jaký byl tvůj nejsrandovnější přeřek při moderování? Vybavíš si?(Blondýna)
Foto
Nevzpomenu si. Fakt. Bohužel. :-(
Ahoj Libore jak se mas...?(Mirka)
Foto
Tak, jak si zasloužím. Takže docela dobře.
Libore jak to děláš,že pořád tak skvěle vypadáš.Jdeš do třetího vztahu?Myslím si ,že na to máš.(pizducha)
Foto
Upřímně - ale je to jen mezi námi. Třetí vztah mám už za sebou. A měl ho za sebou před prvním manželstvím. A do třetího manželství? Tak o tom jsem zatím vůbec neuvažoval.
Libore, už jste podal druhou žádost o rozvod nebo vaše manželka?(Hanka Skálová)
Foto
Je to důležité?
Dnesnej dobe je to o nicom rozvody su ako na beziacom pase.Ze sa rozvadza to je najlepsie co moze urobit.(Julka)
Foto
Dnešní doba je v tomto ohledu naprosto nesmlouvavá.
Zdravím pane Boučku. Chystá se nová soutěž o naši krajině a rodné zemi. Moderátorem máte být Vy. Chci se zeptat, tento pořad mě zajímá , ovšem Vaše osoba jí vyloženě ničí. Přestal jsem kvuli Vám poslouchat i Evropu 2. Nepřemýšlítě že byste ze soutěže odešel. Velmi Vás prosím ... at se na to dá koukat, docela mě to zajímá. (vitacit)
Foto
Nepřemýšlím nad tím, ale mám pocit, že byste si měl procvičit prsty a naučit se používat ovladač. Máte nekonečnou možnost volby. Na svém televizním příjimači. A ještě jste tu soutěž neviděl. Jsem zvědav, co na ni řeknete.
Libore, kdy půjdeme na víno? :-)(Sandra)
Foto
až budeš mít čas...
Ahojky Libore,nemas pro me prosim tip na nejakou domaci zabavu,mam nohu v orteze a silene se nudim.(monika)
Foto
desková hra Česko, je to podobné Máme rádi Česko nebo Monopoly
Hezký den, jak se dneska máte? :-)(Michaela)
Foto
docela fajn. díky za optání.
dobrý den jsem staršího věku mám dvě děti vás nemám ráda nesedíte mi moje děti jsou jiní prostě mi nesedí ten váš ksift (zdena )
Foto
vidíte, tak to prostě chodí.
Dobrý den, moc se nám libilo Vaše moderování s Dianou K. v Seči u Pardubic, děkujeme :-)) a držíme palce v osobním životě.(Z.Železná)
Foto
Bylo to skvostné setkání. Skvělý team jste byli a jen přemýšlím, jak jste dopadli večer... :-)
ahoj Libore, jak odpocivas? mas nejaky obliveny bar?(Evaaaa)
Foto
mám. Odpočívám většinou v leže. :-)
Jak se někomu tak oduševnělému, inteligentnímu, sofistikovanému ( a všechna další superlativa),jakými působíte, dostane do slovníku výraz " Ústecký noty " ? Ve spojení s vámi je to něco čemu se nemůžu už třetí den přestat smát....! Díky za něj z vašich úst!(Eelll)
Foto
kde jsem použil ústecký noty? :-)
Ahoj Libor. Idem o 2 týždne na koncert Beyonce do Bratislavy. Chcem sa ťa spýtať na názor na túto speváčku, ktorú mám veľmi rada. Si super moderátor. Ja ťa volám česká Adela Banasova.(vladka)
Foto
Ďakujem. Je jistá podobnost mezi mnou a Adelou. Beyoncé je skvělá a její koncert bude vrcholem hudebního jara.
dobrý den, jaké je Vaše nejoblíbenější místo, kam se rád vracíte na dovolenou.(Kateřina)
Foto
Hana, Hawai; Bovec, Slovinsko; Svatý Tomáš kousek od Lipna
Ahoj, v posledních rozhovorech často zmiňuješ ,že by jsi chtěl mít děti. Tak proč je ještě nemáš? :-) Po tolika letém vztahu... Jinak jsem tvá fanynka. Renáta, Litvínov(Renáta)
Foto
Děti nejsou jako jablka nebo banány. Neměli jsme štěstí. Tak to prostě je.
Dobrý den libore chtěli by jsme se s Váma spojit. Máme Vám co vrátit. 5 dětí ze Slovenska Plešivec. Teď žijeme 4 roky v Mladé Boleslavi. 737518337 dík(Viktor Pollak Mladá Boleslav)
Foto
Zdravím vás - srdečně. Napište na mail liborb@evropa2.cz nemáte, co vracet. Rádo se stalo. Snad to k něčemu bylo.
Ahoj nešel by si na kafe? :-) (Miriam)
Foto
ale jo...když se časově sladíme.. :-)
Libuna je nejlepší!!!))))) Hadej co se mi dnes zdálo!!???)))(Martina Gavriely )
Foto
Martino, jestli jsme se od toho líbání posunuli do další dimenze, měli bychom si vážně ve třech promluvit.
Ahoj Libore, drzim palce..hold zivot se s nami nemazli..hlavne to oba zvladnete,urcite jste zazili hezke chvile, ze to mozna nevyslo..to se bohuzel stava;( ale jen proboha na sebe nebudte zli, jako vetsina lidi byva..Drzte se:-)(Katka)
Foto
Nejsme na sebe vůbec zlí. Na to se máme moc rádi. Ano, takový je prostě život.
Ahoj Libore, byl jsi skvělej na Miss !!! Přeji Ti hodně úspěchů ! Eva (Eva123)
Foto
děkuju!
Jaký názor máte na antihmotu klanu MIRO? a víte,že vás Galaktická unie sleduje? Vláda Galaktické unie,Aoaolel.(Aoaolel)
Foto
ano.
Ahoj Libore, myslim ze jsi v ceskym soubyznyse jako ryba ve vode. myslis, ze by jsi si mohl najit ve stejne branzi partnerku nebo davas prednost holce "odjinud", měj se!(Janicka)
Foto
Myslím, že je to jedno. Na tom nezáleží. Důležité je vzájemná shoda a schopnost kompromisů.
Ahoj Libore jak se máš já dobře poslouchám Refresh na EVROPĚ 2 pozdravuj odemně Leoše Patrika Lucku Šilhánovou Pavla Cejnara a Martina Hovorku a ostatní moderátory díky váš věrný posluchač Romča odepiš prosímtě(Romča Ryšavý)
Foto
Jasné, vyřídím. Díky!
Proč se ženíš žíj na psí knížku bude to levnější.(Josef)
Foto
Žením se z lásky.
ahoj Libore jak se mas ja chci osobně seznamit ze zpěváčkou Ewu Farnou jak to mam udelat muzes tim moc pomoc dekuju za odpovět (Roman švarc)
Foto
Buď vytrvalý.
Dobrý den Libore, je radost sledovat jak zábavné pořady, tak i sportovní přenosy, které uvádíte. Jste velký profesionál a pravý gentleman. Jsem ráda, že Marek Eben bude mít konkurenci:-)Hezký den. Bára(Barbora)
Foto
Děkuju, Báro.
Ahoj Libore, moc zdravím, chci se jen zeptat jestli jsi na Twitteru nebo v dohledné době budeš? Děkuji. Ahoj a přeji hodně stěstí ve všem...(Taťána Wendlová)
Foto
Nejsem, sociální sítě jsem vloni v létě opustil.
Co vás baví moderovat nejvíc? a proč?(Daniela)
Foto
Nedělám rozdíly. Baví mě moderovat vše, co dělám. Ostatní nabídky odmítám. V této práci je zapálenost podmínkou úspěchu.
Proč při mluvení tak nepřirozeně špulíte pusu a proč je Vaše angličtina tak hodně afektovaná????? (Věrka)
Foto
Těžko říct.
Dobrý den, Váš dabing je kouzelný..Jak jste zhubl?..Díky(Klára)
Foto
Děkuju. Vložil jsem do stravování jistou pravidelnost a rytmus.
Budete moderovat Máme rádi Česko? Jste velký vlastenec, nebo byste se dokázal klidně odstěhovat a žít mimo naši republiku?(Jaroslav)
Foto
Umím si představit stěhování s nostalgickým nádechem a vzpomínkami na českou hroudu. Tady jsem doma. A toho se nezbavím.
Libore, co byste v České republice nejradši změnil?(Bohumil)
Foto
zákon o dani z příjmu
Ahoj Libore, mam k Tobe dve veci. Zaprve, ve studiu LM na Coolu jsi vynikajici, ptas se hostu jako zapaleny fanousek a nedelas ze sebe radobyexperta, jak se tomu deje na konkurencni stanici..Vase studio je opravdu vyborny a zejmena zasluhou moderatoru se dozvidame vic nez jen stokrat opakovaneho klišé i relativne neznamych, ale o to zajimavejsich veci. Takze za tento projekt bych Ti chtel za vsechny fanousky podekovat. A druha vec - posloucham Te na Evrope 2 jen nahodile ve fitku, takze nemam uplne prehled, ale zajimalo by me, jestli uz se nekdy stalo, ze byl Simon Britpitt odhalen a nasledovala reakce typu "nese* Libore" ;.o) Mej se fajn(vojta)
Foto
Simon byl v závěru loňského roku odhalován s téměř jistou pravidelností, proto si šel na chvíli odpočinout. A za fotbal děkuju. Je to takový televizní domov a celý náš team je nadšen z každého úterka a ze středy. Jestli to baví i diváky, jsme těsně před tím otevřít si sekt na oslavu. Děkujeme!
je to vas druhy snatek a opet nevysel zrejme je neco u vas a obe zeny neco postradaji a brzy z manzelstvi od vas odchazeji a proto si myslim ze chyba je na vasi strane.(judita)
Foto
Díky za analýzu vycházející sice z nevědomosti, ale i to se může hodit. Nemyslím si, že po pěti letech je to brzy.
Ahoj Libore, četla jsem Tvůj rozhovor v Blesk magazínu a dle mého názoru jsi k sobě přespříliš kritický. Jsi myslím velmi úspěšný mladý muž, skvělý moderátor atd., a to, že se Ti nevede v manželství, to už se tak hold někdy v životě stává. Věřím, že se Vám s Janičkou podaří manželství zachránit a když ne, tak, že se jednou najde žena, pro kterou budeš ty ten nej chlap:-) Přeji mnoho úspěchů... Otázku bych měla jen takovou, jak vzpomínáš na skvělého člověka a asi i Tvého kamaráda Lukáše Přibyla? Děkuji, Ella E.(Ella.Emmer)
Foto
Děkuju. Vážně. Lukáš byl jeden z největších optimistů a motivátorů, co jsem znal. Strašně hodnej chlap, kterej chybí nejen fotbalovému světu. Nikdy nezapomenu na jeho elán a obyčejnou a ve výsledku nadpřirozenou dobrost. Lukáš byl jen jeden a nikdo ho nenahradí.
Cus Libore, komu fandis ve fotbale?(Hynek)
Foto
Aktuálně Realu Madrid a Spartě.
Dobrý den Libore, dokážete si představit, že byste se někdy setkal na jevišti s Leošem Marešem a moderovali byste spolu? Jak byste se cítil?(Martina)
Foto
O tomhle jsme s Leošem několikrát mluvili a moc si to představit neumíme. Ale myslím, že bychom stejně byli ve výsledku absolutně bezkonkurenční dvojice. :-)
Zdravim Libore, jak dlouho bude trvat porad mame radi cesko? a jak moc velky kseft je to pro vas?(František)
Foto
Jako kšeft to neberu. Je to skvělá zábavná práce a trvat bude něco přes 90 minut... :-)
Pane Boučku, nedávno jsem o vás četla, že máte raději chlapce.Obdivuji vás a není to nic, proč bych vás přestala mít ráda. Ale je to pravda? Díky(Alena Dvořáková)
Foto
Není to pravda.
Ahoj Libore,popravdě..nemám žádnou otázku,jen Ti chci popřát mnoho dalších úspěchů,hlavně v osobním životě.Jsi velmi sympatický profesionální moderátor,mám celkově ráda Tvé vyjadřování.Měj se ;)(Victorie)
Foto
děkuju mnohokrát.
Dobry den Libore, s kym byste nejradeji delal rozhovor a o cem?(Irena)
Foto
Jose Mourinho, Mena Suvari, Scarlett Johansson, Kiera Knightley, Ewa Farna, Miloš Forman...byly by to sběrné dlouhé rozhovory o všem
Ahoj Libore, asi se mota kolem tebe hodne fanynek, kam by jsi pozval holku na rande?(Tamara)
Foto
Asi do Vínečka v Moravské ulici, nebo do Dejvické kavárny či k Michalovi Tretterovi.
Libore, jste bezva moderator a zdaleka ne tak nafoukanej jako Loes Mares. Mares vydelava zrejme o hodne vic nez vy, jak to?(Honza)
Foto
Nevím, kolik Leoš vydělává, takže neumím odpovědět.
Libi se ti brunety nebo blondyny?(Simona)
Foto
Nejsem vybíravý, ale zatím jsem vždy skončil u blondýn.
Libore, jste muj neoblibenejsi moderator, drzim vam palce jen tak dal. dostavate hodne pracovnich nabidek?(Gustav )
Foto
děkuju. Nestěžuju si - práce je skutečně dost.
Libore, vadilo by ti najit si partnerku, ktera ma deti?(Valerie)
Foto
spekulativní otázka, ale myslím, že ne...
Libore, jsi fesák, zajimalo by me v kolika si prisel o panictvi?(Tereza)
Foto
:-) před dovršením plnoletosti. Asi jako každý.
Liborku, chystas se v lete nekam na dovolenou? a kam? (Pavlinka)
Foto
Chystám. Ještě nevím, ležím ve svém bytě obklopen průvodci a hledám ten nejlepší cíl. Aktuální průvodci: Borneo, Čína, Šalamounovy ostrovy...už jen četba o těchto destinacích je takový malý výlet a únik.
Litujete druhého rozvodu? Stykate se jeste s manzelkou vubec, nebo uz spolu vubec nekomunikujete?(Lenka)
Foto
Jestli to tak dopadne, budu chvíli litovat. Komunikujeme spolu, zrovna včera jsme spolu mluvili.
Co vam v zivote dela nejvetsi radost a co vas naopak dokaze nejvic rozhodit?(Helena)
Foto
Radost mi dělá jakýkoliv ženský úsměv a nejvíc mě rozhodí neprofesionalita a flink ve všech činnostech.
Libore, slysela jsem vas na miss zpivat, uvazujete o tom, ze byste nekdy v budoucnu vydal treba vlastni desku? :)(Olina)
Foto
Nikoliv. Nejsem zpěvák.
Budete moderovat i pristi miss? jak se vam pracovalo mezi takovyma kocickama?(Zoran)
Foto
Uvidím. Kdyby se objevila nabídka ze strany České Miss, neváhal bych ani vteřinu. Pracovalo se úchvatně, letošní sestava finalistek byla výjimečná. Fakt.
Libore, kolik byste chtel deti?(Vendulka)
Foto
Aspoň jedno. :-) Pak se uvidí.
Libore, ceho byste chtel v zivote dosahnout?(Radunka)
Foto
Všeobecné radosti. Radosti z potomků, z práce a z každého nového rána.
Zdravím Libore, prý chystáte nový pořad, o čem bude? To je váš projekt?(Hanka)
Foto
Je to takové moje dítě. Jedná se o velkou zábavnou show Máme rádi Česko. Myslím, že to bude bavit všechny a jsem zvědav, co na to řeknou diváci. Start je už tuto neděli ve 20.15 na Prima Family.
Dobrý den Libore, máte za sebou dvě manželství, dokážete si představit, že se někdy vůbec oženíte potřetí?(Evička)
Foto
To si aktuálně vůbec neumím představit.
Dobrý den Libore, jak se vypořádáte s již druhým rozvodem, chcete to mít rychle za sebou, nebo vám je to líto?(Gabriela)
Foto
Je mi to líto. Ale věci, které člověk stoprocentně neovlivní by neměl nikterak silně řešit. Vypořádám se s tím. Jako chlap.
Ahoj Libore, která z Missek se ti líbila nejvíc? Na jaký jseš ženský?(Veronika)
Foto
1 - 10. Jsem na ženský s osobním kouzlem a s humorem.
ahoj libore, jaký je tvůj nejoblíbenější hráč sparty ze současného kádru? díky a ať se daří.(petra)
Foto
Děkuju. Myslím, že skvělý je Láďa Krejčí, David Lafata nebo Tomáš Vaclík
Libor, jaké máte vztahy s vaším konkurentem Leošem Marešem?(Zdeněk)
Foto
Skvělé. Akorát mi volal. Tak jsem chvíli nepsal.. :-) Ale vážně - máme dobré vztahy, vždyť jsme už osm let pod společnou střechou Evropy 2.
Ahoj Libore, hrozne se mi libi tvuj humor. Jak to mas nyni se zenami, davas si pauzu nebo se nebranis nove lasce?(Ilona A. )
Foto
Já se nebráním žádné lásce - ani staré ani nové... :-)
Libore, koho povazujete za moderatorsky vzor a o kom si naopak myslite, ze v televizi nema co delat?(Petr V.)
Foto
Mám rád Guntera Jaucha, Vila Rozborila a Stefana Raaba. Kdo by neměl být v televizi si netroufám soudit. To nechám na přirozeném vývoji trhu.
Ahoj Libore, čím jsi chtěl být jako malý kluk?(Urszula)
Foto
řidičem autobusu
Ahoj Libore, co stoji za tím, že už ti zkrachovali dve manzelstvi?(Radka R. )
Foto
Myslím, že do jisté míry má neschopnost něco tak cenného hýčkat... a dál i jiné věci.
Ahoj Libore, vadí Ti, že jsi pořád porovnáván s Marešem? Všichni ví, že jsi šikovnější, ale máš méně peněz. Fandím Ti, ať se to brzo otočí (to s těmi penězi)(Jana ooo)
Foto
Neznám stavy našich kont a srovnání mi nevadí. Myslím, že nám to oběma lichotí... :-)
Ahoj Libore! nešel bys někdy na kafe s krásnou, milou, sympatickou, vtipnou a úplně normální holkou z Plzně?? :-))je na Tebe nějaký kontakt? hezký den Ti přeju (Petra)
Foto
Z Plzně kdykoliv. Jasně - mám mail liborb@evropa2.cz chichi...pro Plzeň jsem měl vždycky slabost.
Zdravím, dle mého subjektivního názoru se v moderátorství pohybuje lépe Mareš - tak říkajíc jako ryba ve vodě, ale k otázce... jak se Vám líbilo na pracovní dovolené se soutěžícími misskami? Byla tam cítí rivalita? (Lenny)
Foto
Jistě. Jen jedna se mohla stát absolutní vítězkou, a tak mezi nimi byla soutěživost přítomna. Skutečně to bylo více pracovní než dovolená. Ale nelituji, stálo to za to.
Zdá se, že jste normální člověk. Proč tedy dáváte rozhovor pro bulvár? Je to snad pro vlastní reklamu anebo nařízení šéfa? (Greta)
Foto
Myslím, že se to s definicí normálního člověka snad nevylučuje... :-) Když pracuju, tak rozhovory dávám. Je to součást mojí profese. Vytváříte produkt a následně mu zajišťujete reklamu...
Dobrý den, vy jste se mi hrozně líbil, když jste kdysi uváděl balírnu- nebo jak se to jmenovalo, s Laďkou Něrgešovou, ne že byste se mi teď už nelíbil jen uplynulo hodně vody:)a to bříško Vám sluší, tak Vám přeju ať se Vám nadále daří a ať Vás ty ženský tolik netrápěj. (valena)
Foto
Děkuju, doufám, že mě ženy budou trápit i dál. To bříško taky není jednoduché vypěstovat...tak jsem rád, že se někomu líbí. A jen pro korektnost - Balírnu jsem uváděl s Terezou Šefrnovou.
Dobrý deň, ste veľmi sympatický muž, vôbec sa nemusíte báť konkurencie...nechápem, prečo taký ako vy má konflikty v manželstve. Nepomýšľate na rozvod?(Daniela xy)
Foto
Myslím, že ani v jednom manželství jsem neměl konflikty....a to je možná taky problém... :-)
Liborovi fandím,moc se mi líbí.Přeji mu hodně úspěchů,je lepší ,než Leoš Mareš.Je mi líto,že chystá 2.rozvod.Proč?Odpoví?(Renata)
Foto
Já ho úplně nechystám. Ono to není jak nedělní oběd, takový rozpad manželského vztahu. Pevně doufám, že si na banální otázku proč dokážu jednoho dne stoprocentně odpovědět.
Čau Libore, Miss byla fakt super a je konečně dobře, že to moderoval profesionál jako jsi ty! Jen tak dál! Jak hodnotíš české a slovenské show? Většinou se píše, že Slováci to umí lépe udělat než Češi (např. Miss, Týtý, Superstar, Slavík, ...). Myslíš si, že to je pravda? Měj se! :-)(Matyáš)
Foto
Myslím, že jsme se efektností Slovensku zdárně vyrovnali. I náš televizní trh jde směrem kupředu. Každopádně mnohokrát děkuju!
nejlepší moderátor,to je snad apríl(Nováková Marie)
Foto
myslíte Pyca?
Ahoj Libor. Ste výborný moderátor. Radi sa smejeme na vašom humore. Chcem sa spýtať na váš názor na speváčku Beyonce. Je to moja obľúbená speváčka. (vladka)
Foto
Je skvělá. Málokdo je tak talentovaný jako ona. Také je odměnou za cílevědomost pro vlastního tátu.
Má leoš mareš lrsty v tvém rozvodu(radek)
Foto
nemá...nebo myslím, že nemá...jsem o tom přesvědčen :-) a dobré dopoledne všem...