ON-LINE PŘENOS

Toxique jsou českému publiku již dobře známým projektem, který se stal naplněním pravého významu sousloví "pop music". Kapela je díky svému osobitému stylu neodmyslitelnou součástí mezinárodní klubové scény a stálým hostem festivalových podií a televizních show. Veliké popularity dosáhla skupina také díky přesahům do světa módy a designu.

V minulém roce Toxique účinkovali v rámci prezentace české kultury na mezinárodní výstavě EXPO v Šanghaji, vytvořili unikátní nadžánrový projekt s designérským Studiem Najbrt a vydali své v pořadí druhé album "Outlet People", za které si vysloužili již nejedno ocenění, jak mezi lajckou, tak mezi odbornou veřejností. Konec roku uzavřeli sérií padesáti koncertů v Čechách a Velké Británii.

Na rok 2011 si kapela kromě jiného připravila tvorbu unikátního interkulturního projektu. Ojedinělý koncept se bude realizovat v září a říjnu tohoto roku ve Španělsku a kapela zde v hudebním dialogu s předními španělskými umělci dá vzniknout svému třetímu albu, které by mělo být esencí toho nejlepšího, co obě kultury v současné podobě nabízí.

Fotogalerie
5 fotografií

Nejbližší koncerty kapely:

16.6. Zach's Bar, Plzeň

17.6. Rychnov

18.6. Volyně u Strakonic

24.6. Rakovník letní kino 19h --- Trutnov Festival 22:30h

25.6. Festival pod komíny Štětí

26.6. Tábor