ON-LINE PŘENOS

Iva Frühlingová (28) je česká zpěvačka zpívající převážně francouzsky. Dříve působila také jako modelka. Do Francie se dostala ve svých 14 letech díky konkurzu francouzské modelingové agentury. V 16 letech se stává členkou kapely Turn Over. Poté se Iva se svojí demonahrávkou dostává do rukou francouzských producentů Michéla Eliho a Thierryho Saida. Díky nim v 19 letech podepisuje smlouvu na 4 desky s vydavatelstvím Virgin records.

Pak už jde všechno ráz naráz, Iva vydává ve 20 první singl Oú tu veux, quand tu veux (Kde chceš, kdy chceš), následuje její první deska Litvínov, která slaví velký úspěch ve Francii a v Belgii. V roce 2004 konečně vydává Litvínov v České republice, kde tak jako ve Francii slaví velký úspěch. Se skupinou Kryštof nazpívá píseň Pan Sen, která se objevuje na desce Mikrokosmos. Při této příležitosti se Iva poprvé seznámí s Richardem Krajčem (jejím budoucím manželem).

Na podzim roku 2005 vydává svojí 2. desku nesoucí název Baby Doll. Díky ní se ještě více dostává do povědomí Čechů a album jí vynáší nominaci Objev roku 2005 v soutěži Český Slavík Mattoni. V tomtéž roce získává v soutěži Český Slavík Mattoni cenu Skokan roku. Na konci roku 2007 vydává svoji třetí a zatím poslední desku s názvem Strip Twist, toto album Iva natáčí opět ve Francii. Mezitím se jí rozpadá manželství se zpěvákem Richardem Krajčem. Pár se po několika měsících rozvádí.