otázka na zprostředkovatele.CO VÁM TAM TAK TRVÁ? 3 otázky za 15minut??  (M) 
Zdravím M. Ten problém je ve mně. Na Konzervatoři jsme se neučili psát na počítači a tak jsem odkázána pouze na své dva prsty. Nezlobte se prosím za to na mě, přestože jejich pomalé tempo způsobilo, že můj čas na tento chat již vypršel a další odpověď už vyťukat nestihnu. Proto se neuspokojeným tázajícím omlouvám a zároveň vám všem za vaše (někdy skutečně legrační) otázky děkuji. Zdravím a loučím se, Sandra Nováková
Dobrý den chystáte se natočit další film jako byly třeba pusinky? , kde hlajete alespoňˇˇ jednu z hlavních postav, a kde uvidíme vaše herecké kvality tím že bude film více o vás respektive postavě kterou Vy stvárníte stejně bravůrně jako ve představeném filmu? (Martin) 
Zdravím Vás Martine. Za prve bych chtěla moc poděkovat za takovou pochvalu, kterou jste mi napsal, je to největší satisfakce číst tyhle slova. No a k vaší druhé otázce, vždycky to závisí na tom, jestli mi někdo tu příležitost zahrát si tak výraznou charakterovou roli poskytne. V nejbližší době mě uvidíte ve filmu Veni Vidi Vici a ve filmu Protektor. A myslím, že v každém filmu jsem za někoho uplně jiného, tak snad Vás alespoň trochu potěším. Přeju pěkný den. S.
Dobrý den, pamatuji si Vás ještě jako malou holčinu v seriálu -Bylo nás pět-Je mi jasné, že tam jste byla opravdu malá holčina,ale přiznám se, že změna barvy vlasů mi moc nesedí. Jinak ať už jste kdekoliv, tak Vám držím palce ať se Vám daří. (Zdenka) 
Zdravím Zdenko, já jsem s touhle barvou momentálně spokojená, ale už jsem se nejaký čas pyšnila i zrzavou, světle hnědou a zcela havranní, tak třeba na tu blond zase někdy dojde. Mějte se hezky, A dik za názor. Sandra
Dobrý den,vrátí se teď Gábina do Ordinace? (Iveta) 
Dobrý den, vrací se dnes večer, tak mi držte palce, už od rána jsem neskutečně nervózní.
Já jsem se tě Sandro chtěla zeptat, zda jsi někdy byla nešťastně zamilovaná. Mně se to děje pořád a je to fakt děs !!!  (Monika K. ) 
Dobrý den Moniko, snad Vás to trochu potěší, ale já až teď, ve svých šestadvaceti skoro sedmadvaceti můžu s čistým svědomým říct, že jsem našla prvou lásku. A věřte mi, že mám s čím srovnávat. Jsem přesvědčená, že se vám to taky jednou povede. Vydržte.
Ahojky Sandro,jak se máš?A co tvůj bráška?Měla jsem vás oba ráda už v seriálu ,,Bylo nás pět''.Moc Ti držím palečky,a přeji hodně štěstí jak ve filmu tak v životě.Papa (Jituska86) 
Ahoj Jituško, díky moc. Adam už je hrdej táta a má se myslím moc hezky, stejně jako já. Taky ti přeju hodně štestí v životě.
Dobrý den,je o Vás známo,že jste pražská vyhlášená lesbička,stydíte se za to? (Uhrinová) 
Dobrý den, doufala jsem, že jsem vyhlášená pouze na Vinohradech, kde jsem vyrůstala, teď zjišťuji, že už jsem vyhlášená celopražsky...no, to je skutečně strašně smutná zpráva. Prosím Vás, nemohla byste těm lidem říct, že to není pravda?
uz mas chlapa ? (Vaše jméno) 
Ano. Už devět měsíců. Konečně.
Ahoj Sandro,už jseš z léčebny doma(proto vynechání v Ordinaci) a jsi už odproštěna od drog? (Eva M.) 
Ahoj Evo M. Myslím, že sis mojí osobu spletla s postavou Gábiny Šímové z Ordinace. Ta je na drogách, jak bude možné vidět dnes večer, ale to je jenom role...vždycky mě v maskérně nalíčej, nebo spíš odlíčej, natřou na bledo, namalujou vpichy a to co říkám nebo dělám jenom předstírám. Ve skutečnosti jsem šťastná, zdravá a neléčím se s žádnou závislostí. Papa Sandra N.
dobrý den Sandro jakou postavu ztvárňujete ve nových filmech "Veni, Vidi, Vici, i Vy Nám taky, Šéfe. Protektor" a popřípaďě, jak pak se Vám s páni režisérama, hercema, celým Štábem spolupracovalo (bob) 
Dobrý den ještě jednou, ve Veni Vidi Vici je to postava Terezky (hodná, milá, inteligentní holka), ve filmu Protektor to je Krista (mladá a řekla bych lehce šílená novinářka) a ve filmu Vy nám taky šéfe to byla role Terezy (trochu naivní, trochu abiciózní...taky taky holka...mladá).
dobrý den paní Sandro zda-li už se Vám v divadle přihodilo, že Vás na Jevišti někdo z Vaších Kolegů Herců rozesmál, nebo vy Je můžou se dělat, takové ty naschvály, žerty že to Divák ani nepostřehne (bob) 
Dobrý den pane Bob, ještě pořád jsem slečna mimochodem. Rozesmál mě jednou můj bratr během představení Tajný deník Adriana Krtka v divadle Rokoko. Bylo mi asi čtrnáct let a to "odbourání" jak to divadelníci nazývají bylo tak velké, že jsem se počůrala. Diváci to bohužel postřehli. Skutečně nezapomenutelný zážitek.
dobrý den,jak vypadá Váš všední den?Máte honičku,nebo jste v pohodě? (Mirek) 
Dobrý den Mirku, někdy můj všední den vypadá jako neděle člověka s klasickým zaměstnáním od pondělí do pátku, to jsem pak nevrlá, že nemám co na práci, jelikož neumím odpočívat, ale zase někdy moje neděle vypadá jako pondělí, ůterý a středa člověka již zmíněného. Takže v noci přicházím domů opět nevrlá, že toho bylo až příliš..chi chi. Mějta se Mirku.
Ahoj Sandro.Jsem tvoje fanynka,jsi moc pěkná a držím ti palce ať se ti daří jak v osobním životě,tak v šoubysnysu. (martina) 
Ahoj Martino, moc děkujuuu. Taky přeju hodně štěstí.
Vyprávěl vám někdy váš partner o svých nelegálních aktivitách spojených s obchodem? (Pavel) 
Zdravím Vás Pavle, musím říst, že o ničem jiném se nebavíme, protože je to součást české kinematografie. Máme rádi humor a napětí.. Přeji pěkný den. Sandra
Co vás baví více,točit filmy nebo seriál Ordinace v růžové zahradě,nebo snad divadlo? (jiřina šlorová) 
Dobrý den Jiřino. To je těžká otázka, je pravda, že před kamerou se cítím daleko jistěji než na divadelních prknech, ale je to zejména tím, že divadelních příležitostí jsem příliš nedostala. Na Palmovce hostuji už jen v jedné hře (Ubohý vrah), první už měla derniéru. Ale doufám, že si na mě pan ředitel zase vzpomene a ve svoje divadelní zkušenosti budu moct rozvíjet. A jestli seriál nebo film? Film je Film. Je to přibližně roční, někdy i delší, intenzivní práce mnoha lidí, která prostě z toho výsledku trvajícího hodinu a půl čiší. Ať už ja výsledek vzdřený nebo míň. Ale ty zážitky, emoce i investovaná energie ve vás zůstanou navždycky. Takže seriál super, ale film je za odměnu. Mějte se. Sandra
Ahoj, jak se máš?? budeš tet na porat v ordinaci??? jsem rada ze se tam vraceji stari postvi pa =) (Vaše jméno) 
Ciao, mám se tady v Ringieru docela dobře, jsou na mě hodní...no a jestli budu stále v Ordinaci, to skutečně netuším. To je otázka spíš pro scénáristy. Ale vzhledem k tomu, že jsem se teď po roční pauze vrátila, tak předpokládám a zároveň doufám, že mě hned tak nepotká nějaká tragická nehoda nebo chuť odcestovat....Přeju pěkný den.
Ahoj Sanny, jak je s Honzou, vypadáš teď strašně šťastně - vidím to na tobě taky jsem zamilovaná :), tak ať to vyjde :)) ahojky (Vaše jméno) 
Ahoj...jo. Jsem ůplně nejštastnější. Konečně. Taky držím palce.
Dobrá den.Jste mojí velkou favoritkou ale proč jste se do ordinace vrátila?Dekuji a odpověd (Anna) 
Zdravím Vás Anno, skutečně mě těší, co píšete, zároveň z vaší otázky cítím, že můj návrat do Ordinace zrovna nevítáte. Možná Vás zklamu, ale já jsem jásala radostí, když mi z režie zavolali, že bych měla do seriálu opět nastoupit. Nejen, že pracovat s celým týmem Ordinace od herců počínaje přes celý štáb až po lidi v cateringu či v komparzu, je vždycky hrozně fajn, ale hlavně..vystudovala jsem herectví a myslím, že tou největší satisfakcí pro herce, je dostat možnost hrát. A Ordinace mi tuhle možnost poskytla. Takže skutečně vítám, že nemusím v depresi sedět doma u telefonu, nevědět, co s časem, pomalu ztrácet sebevědomí z momentálního neuplatnění a čekat, jestli náhodou konečně nezazvoní telefon s nějakou pracovní nabídkou. Hraju, tím pádem se neustále učím, a ještě díky tomu mohu bez prodlení zplácet složenky. Třeba Vám to přijde absurdní, ale já jsem za Ordinaci skutečně šťastná. Mějte se hezky, Sandra
Dobrý den, mám ve Vás Novákových trochu hokej, herečka Kristýna Nováková je sestra? A Adam je Váš bratr? Díky za rozluštění :) B.  (Beny ) 
Dobrý den Beny, zároveň Dobrý den vám všem, kteří jste mi zaslali otázky, právě jsem zasedla do křesla tady v Ringieru a pokusím se jich co nejvíce zodpovědět. Tak tedy k Vaší Beny...Kristýna není sestra, ani vzdálenější příbuzná. Je to jen shoda přijímení