Ako pekne hutoríš... Že by pozůstatky jazykového kurzu v důsledku pobytí vedle jedné slovenské skorospolužačky z JAMU...? Mé spolužačky! Zdar a měj se! (Jařma) 
Jařmo, ty vole!
Dobrý den Radime, přeji Vám hodně úspěchu v životě. Protože většina diváků, posuzuje herce podle toho v jaké záporné nebo kladné roli hraje, ale přitom jste ve skutečnosti jiný. Takže pěkný den.  (Petra) 
Petro, díky vám. Mějte se pěkně a všem na chatu děkuji za otázky. Bohužel, můj čas už se zde naplnil. Jinak to bylo velmi pěkné si s vámi všemi popovídat. Hezký víkend a zachovávejte nám všem v Ordinaci přízeň. Váš Radim Fiala
Radime,nemam dotaz,jiz jste vsechny odpovědel,ja jen ,ze jste úzasny herec a Vaším příchodem ordinace ožila,Vaše postava je moc zajímavá.  (Věrka) 
Díky Věrko.
Dobrý den, kdyby záleželo jen na Vás, koho byste chtěl v ordinaci balit místo Barnové? Bez vytáček. Nějaké kokrétní jméno :-) (Dáša) 
Tam jsou všechny ženy krásne, těžko si vybrat.
Dobrý den, mistře! S kolegyní v kanclu se hádáme o tom, že menší chlapci jsou lépe dole vybaveni. Jak jste na tom vy?  (Jiřina) 
:-)
Radime, při vašich odpovědích jste mne nezklamal. Mám ráda váš humor, tak jak ho znám z Provázku! Mějte se a hodně štěstí!  (zdeňka) 
Mějte se též.
Otázku, žádnou nemám, ale díky za postavu, kterou v ordinaci hrajete, hodně štěstí a zdaru (jitka) 
Díky Jitko, hezký víkend.
Jsme sestřičky a radi bychom Tě tady měly!naši lekaři nejsou tak sexy jako doktor Hanák.Jsi fakt pěkný mužský!posíláme pusy. (andrea) 
Holky, držte se.
Zdravím vás Radime, chtěl by jste být vy sám lékařem? Čím jste chtěl být jako malý kluk?  (Veronika) 
Klasika, detektivem, popelářem, kovbojem, letcem...
Milý Radime, jak tady tak pročítám všechny ty otázky, vypadá to, že po tragicky zesnulém ing. Hakenovi jste přebral štafetu "nej" muže z Ordinace. Doufám, že nám v seriálu vydržíte déle a pokud mohu poprosit, tak odnikud nepadejte :-).... (Vali) 
Díky, mějte se Vali.
Radime, jaké české filmy se Vám líbí? Samozřejmě ty, ve kterých jste hrál, vynechejte :-))) ;-) (Ivča) 
Ivčo, minulý víkend jsem si pustil Všichni dobří rodáci Vojtěcha Jasného. To je nezapomenutelný film. A když si vezmu scénu, ve které Vladimír Menčík umírá a křičí Rigošu, to mě dostalo...
Hezké odpoledne, chci se zeptat jak se Vám spolupracuje s týmem v Ordinaci?  (Marta) 
Marto, fajn!!!
Ještě k tomu kníru Radime,myslím,že bez měj jste větší fešák,s ním bych Vás přiřadila někam na východ,sorry Naďa (Naďa ) 
Mě se líbí. :-)
Jé to by bylo prima, ale Radime tos nás zklamal, že nechceš na naše soirée přijít. Zdraví Tě Irena, Ivana a Petra-Bioscop  (Manka) 
Holky!!!
Ahoj Radim, zdravím ťa spoza hraníc. Aj my tu na Slovensku sledujeme českú ordináciu. Tak posielam pekný pozdrav a len tak mimochodom, aký vzťah máš k Slovensku? Máš tu nejakú rodinku? Prajem krásny víkend a krásne role.  (ivana) 
Dobry deň Ivanka, viete Slovač sa mi velmi pači. Blava, okolie Dunajskej a Nizke Tatry a Chopok. A viete, že mi tu chybaju lokše a husacina. Majte sa, dovi. A ďakujem :-)
Ahoj Radime, v Ordinaci jste bezkonkurenční, jste perfektní, ordinaci jste oživil.Prostě jste borec. Jen tak dál....  (Lína) 
Díky Líno, zachovávejte mi přízeň.
Ahoj Radime, dělali jsme spolu kdysi zkoušky na konzervatoř i JAMU a já mám radost, že další brňák infiltroval do seriálu.Přeju delší "životnost", než měl Martin Trnavský.:-)Míša (Míša) 
Díky Míšo, jak se máš?
Dobry den Radime moc vas obdivuji myslite ze byste mi mohl poslat fotku s autogramem? 2 prosim moje adresa je Michaela Vasakova Kosetice 198 Posta Kosetice 394 22 diky moc (Michaela) 
Pošlu :-)
Dobrý den,můžu se zeptat,s jakým hercem nebo herečkou se vám hraje nejlíp?teda pokud se to dá posoudit (Hanka) 
To je otázka, na kterou bohužel nemáme dost prostoru, ale zajímavá otázka. Díky za ní.
Dobrý den, moc se mi líbí Vaše role v seriálu, pan MUDr. Hanák je nejen skvělý odborník a drsný sympaťák, ale nevím proč, trošičku mi taky připomíná mého oblíbence "Hokiho" z MASHe,... Doufám, že v seriálu pobudete co nejdéle.... (Daniela) 
Danielo, Hoki je naprosto nenapodobitelný. PS. Alan Alda je můj velký oblíbenec, škoda, že už dlouho nic nenatočil.
ahoj radime jsme rodina dlouho jsme se nevideli kdy zajdem na kafe hanka zlamalova praha (hanaahoj) 
Hani, až mi vyjde čas, promiň, moc toho teď nestíhám.
napiste prosim,v kterem divadle hrajete,abych Vas mohla videt ve skutečnosti. (Věra Marková) 
Paní Marková, v divadle jsem Na provázku a teď od dubna i v činoherním klubu. Přijďte do divadla. Hezký den.
Milý Radime, asi nevíte, že už máte svůj fanklub - teda náš. Existujeme teprv měsíc a tak bychom Vás rády pozvaly na nějaký náš večírek.Časově se přizpůsobíme, nemusíte se bát je nás zatím patnáct členek. Kam Vám máme poslat pozvánku? Přišel byste? Třeba jen na hodinku, jsme fajn holky z Prahy.Manka Zelená a Anička M. jednatelky (manka) 
Pošlete mi sem na chat vaši adresu, když bude čas, přijdu.
Jste vysloveně typ uniformovaného herce,myslím tím,že Vám sluší uniformy, jak se Vám hráli vojenské role a je pro Vás hraní lékaře hodně odlišné? Musel jste si na něco zvykat? (Majča) 
Máte pravdu, na divadle se tomu říká uniformní typ. A zvykat si musím pořád.
dobrý den chtěla bych se zeptat zda byste chtěl být povoláním lékař. Děkuji za odpověd (Lucy) 
Lucy, mám pár kamarádů doktorů a vděčím jim za moc a moc si jich vážím. Škoda, že jsem se neučil líp...:-)
Dobrý den Radimejste skvělý herec a do Ordinace se velice hodíte. Prozradil by jste nám jestli s doktorkou Barnovou budete mít v dalších dílech něco víc nebo to zůstane na doktorské profesionální úrovni? :-) Jsem zvědavá  (Mišule) 
Mišule, dívejte se, já nemohu nic říct. :-)
Pane Radime, chci se zeptat, zda je toto Váš první seriál anebo už jste v nějakém hrál? Jinak Vám moc fandím, jste velký sympaťák a ty Vaše charizmatické uhrančivé oči...hmmm:-))  (Majča) 
Dobrý den Majčo, víte kolik mě stojí peněz ten Visin? :-)
Nazdárek, zdraví Bohunice!! A polepši se trochu, nebaví se se mnou půl kanceláře!! :o)) (Svatava Badalová /Hložková/) 
Ahoj Svaťko, pozdravuj všechny v Bohunicích a doma. Doufám, že se uvidíme na slezině.
Dobrý den,máte ještě pejska rhodéského ridgbeka spícího na pruhovaném gauči? :-) (Eva) 
Bohužel, vy si to pamatujete?
Jaký film máte nejradši? (Romča) 
Taxikář, Absolvent, Půlnoční kovboj, Král komedie, Most přes řeku Kwai, Nebesští jezdci... A v poslední době jsem viděl Milka. Romano, běžte na Tobruk. Radim
Dobrý den Radime, na kterou základku jste chodil, mám pořád pocit jako bych Vás odněkud znala, ale nevím kam ten obličej zařadit :-))) Děkuji, hezký den ;-) (Iva) 
Ahoj Ivo, na Elišku Přemyslovnu ve Starém Lískovci. Potkali jsme se? Radim
Zdravím,jste sympaťák.Přeji hezký víkend :-)  (Jana) 
I vám hezký víkend Jano.
Ahoj Radime v Ordinaci jsi fakt skvělej, hlavně když se tam pořád převlíkáš. Máš sexy tělo. Dalo to práci? Nafotíš někdy akty? (Radka) 
Akty?? Myslím si, že ne.
Dobrý den pane Hanáku,chci se zeptat zda neopustíte divadelní scénu v Brně a nebudete následovat Vaše kolegy do Prahy. Bylo by mi to moc líto. Ale přestože seriál jsem moc nesledovala, tak na herecký výkon Váš a pana Trnavského jsem se těšila. Přeji hodně pěkných rolí. (zdena) 
Dobrý den Zdeno, přijďte se podívat v Brně na Baladu pro banditu. Jinak děkuju. Radim
Ahoj je mi 14 a jsem do tebe blázen. Kašli na tu škatuli Barnovou. I moje máma na vás ujíždí. Milujeme tě!!! Kde tě můžu potkat, prosím? (Romanka) 
Romano, dívejte se na mě každé úterý a čtvrtek od 8 na tv Nova.
Milý Radime, máte krásné tělo, jak jsem si všimla v Ordinaci! Dodržujete přísnou životosprávu a tvrdě na sobě makáte? Nebo máte svaly od přírody? Ještě by mě zajímalo, jak trávíte svůj volný čas? Díky za odpověď.  (Mocinka od Jelínků) 
Zdravím Mocinko, občas si zajdu narovnat záda do tělocvičny. Tak zas někdy...
Jsi sexy, užasnej a ani mi nevadí, že si tak malej. V noci se mně o tobě zdají sny, ty víš jaký?!:) Můžeme se někdy vidět? (Bláža) 
Ahoj Blážo, já mam taky svoje sny. :-) :-) :-)
Chtěla bych mít s tebou dítě. Co ty na to? (Jana) 
Pošlete mi fotku :-)
Dobrý den Radime, jste velice charismatický. Jste svobodný? (Martinka) 
Ahoj Martinko, jsem šťastný!!!
Připomínáte mi vyzáží a vystupováním Ondřeje Vetchého. Nejste v příbuzenském vztahu s dotyčným? (Martina) 
Nejste první, kdo se na to ptá, ale jsme jen kolegové.
Ahoj som zberatel autogramov a veľmi by som chcel aj od teba kde by som mohol napísať žiadosť (mail)??? vopred dakujem a držím palce (matej kuna) 
Matěji, pošlete mi ještě sem na chat vaši adresu, pošlu vám ho. Radim
Dobrý den Radime chtěl bych se zeptat jak jste se dostal do ordinace v růžové zahradě.Děkuji (Marek Šimáček) 
Dobrý den Marku, oslovila mě produkce potom, co viděla film Tobruk. Vše je to jenom náhoda.
mas rad v tom filmu pavlu (Patrik) 
Mám jí rád od prvního okamžiku.
jste velmi přitažlivý,máte srdce svůdce.,  (mixalca) 
Opravdu? To ta televize tolik zkresluje? :-)
Jak se vám hraje záporná role? Aspoň zatím to vypadá jako záporná role. (jana) 
Záporná?
dobry den jste skvely herec a chtela bych se vas zeptat koik vam je let predem dekui vase fanynka verca 16 let (veronika) 
Veroniko, to je otázka na tělo. Myslím, že bych mohl být váš tatínek :-)
Ahoj Romane, jak se Ti natáčí seriál Ordinace v růžové zahradě? Hraje se Ti tvoje postava dobře? Podle mě si ho hodně oživil! Tvá postava patří mezí mé oblíbené. Přeju Ti hezký víked. Gabča (Gabča) 
Gabčo, jsem Radim, ale budu pozdravovat své kamarády Romany. :-)
Pochazite z herecke rodiny? (Rosta) 
Bohudík nebo bohužel ne.
Dobry den.Ordinaci jsem nekolik poslednich mesicu sledovala jen z "rutinni povinnosti" diky sve profesi,ktere se dotyka.Diky Vam mne ale znovu bavi,jste uzasny.Navic strasne sexy!:-)Donutilo me to shlednout filmy,ve kterych jste se objevil(takze diky za kulturni posťouchnuti:-)Doufam,ze Vas ted uvidim ve filmu co nejvic,chystate se neco tocit? (Kristyna) 
Dobrý den Kristýno, viděla jste opravdu všechny moje filmy? Dá-li Bůh a vše dopadne tak jak má, budu točit další film. Bohužel, teď vám nemohu říct, co to bude. Prozradil bych už hodně. Díky za otázku. Radim
Jakou hudbu poslouchate? (Frantisek) 
Toho je tolik...Ale neustále Frank Sinatra, U2, Rytmus, PSH, Mozart, Heiden, Janáček.................................
Dobrý den, jsem věrná divačka seriálu Ordinace v růžové zahradě. Hrajete tam velkýho tvrďáka, který se ničeho nezalekne...jste takový i doopravdy?? Někde jsem se dočetla, že budete chodit s doktorkou Barnovou...je to pravda? Děkuji za Vaše odpovědi a přeji Vám hezký den. (Iveta) 
Nechte se překvapit Iveto.
Nelíbíte se mi v Ordinaci,hrajete nepěknou postavu a k Pavle Barnové se vůbec nehodíte!!!Můj dotaz je, jestli se s ní dáte v seriálu dohromady, ikdyž to nemůžete prozradit dopředu, zkuste alespon naznačit,diky. (Katka) 
Dobrý den Katko. Máte pravdu, nemohu nic naznačit. Mějte se.
Zdravím a chtěla bych se zeptat,jak jste zapodl do kolektivu Ordinace a cože nemáte knír.Jinak moc fandím,aby jste v Ordinaci vydržel co nejdéle,sleduji ji od začátku a myslím,že takový rázný doktor tam chyběl.Díky za odpověď Naďa (Naďa) 
Víte, že mě můj knír chybí Naďo? Doufám, že si ho budu moct nechat narůst :-)
Hezky den Radime.Odkud pochazite a jaka je vase domovska scena.Na kterych divadlech jste hral,nebo hostoval a kde to bylo nej?Preji vam vse nejlepsi. (Rosta) 
Rosto, byl jsem Na provázku a teď zkouším v činoherním klubu Společnost na lovu. Rád vás uvidím jak v činoheráku, tak i Na provázku. Hezký den.
vi se zamilujete do Pavli (marketa) 
Já jsem do ní zamilovaný neustále. :-)
Ahoj Radime, točil jsi už filmu milostnou scénu? Jestli ano, tak kde a s kým? :)) (Evička) 
Milostnou scénu ještě nikdy, ale těším se. :-)
Dobrý den Radime.V seriálu se mi velmi líbíte. V týdenníku Televize jsem se dočetl,že nemáte televizi.Přišlo mi to z dnešního pohledu skoro neuvěřitelné. Máte pro sebe nějakou zpětnou vazbu,jak jste třeba působil,v uplynulém dílu,nebo víte vlastně,jaký díl šel a jaké jste měl dialogy? A zajímají se o tyto věci herci vůbec? děkuji za odpověď (Pavel) 
To, že nemám televizi, mi dává docela hodně času číst a v poslední době hlavně se učit texty. Abych vám řekl pravdu, ani nemám ponětí, co jde teď v televizi za díly. Mějte se pěkně Pavle a zkuste taky někdy vypnout televizi.
Dobrý den Petře,nemam žadný dotaz,jen jsem Vám chtěla říct že Vaším příchodem do ordinace dostal seriál skvělého herce a tim i seriál ještě více ožil.Vaši postavu miluju a vždycky se na Vás těším.Prostě když probíráme ordinaci třeba v práci tak vždycky musí zaznít to naše "Hanák teda jedee".Přeju spoustu krásných rolí,at se Vám a pohodu v osobním životě!Mějte se fajn a příjemný zbytek dne.Daniela (Daniela) 
Já vás zdravím Danielo, Děkuji vám za přízeň, doufám že to i tak nadále zůstane. Váš Radim.
Milý Radime, založily jsme před časem Váš fanklub a máme na Vás prosbu: moc by nás potěšila Vaše přítomnost na některém z našich večírků. Zatím je nás asi 15, docela fajn holek:-).Řekněte si, kdy byste měl čas, my se přizpůsobíme..Když by to nešlo mohl byste nám alespoň poslat fotku s podpisem? Za všechny fanynky Manka Zelená a Anička M., Praha (Manka) 
Ahoj holky, zachovávejte mi přízeň a pěkně si užijte další dámské soire. Pošlete mi ještě teď na chat vaši adresu, ať vám můžu poslat fotku. :-)
Chtěla sem se zeptat jak se bude vaše postava vyvýjet dál.Myslíte si,že se rozvine láska mezi vámi a doktorkou Barnovou. Moc vám fandím jste bezvadný herec a at se vám v seriálu daří děkuji. (Katka ) 
Dobrý den Katko, bohužel vám nemohu říct, jak to dopadne, ale těšte se!!! Hezký víkend.
Radime zdravím Vás a přeji dám pěkné poledne.V seriálu ordinace vystupujete velice přísně a sebe jistě a jste takový i ve vašem soukromém životě?Jste my noc sympatický a roly zvládáte na výbornou.jJen tak dál.Divák z moravy. (mirek) 
Zdarec na Moravu :-)
Super, konečně konec kladných hrdinů, jste super a sympatický,ale můj dotaz:Jste takový opravdu nebo jste tak dobrý herec, ona mi totiž ta Vaše seriálová povaha k Vám úplně sedí. (PAJCA) 
Myslíte? :-)
Moc se mi v seriálu líbí,jak jste tvrdý a nekompromisní.Jste takový i doopravdy ?Jak se Vám nastupovalo do rozjetého vlaku ?Jen doufám,že Vás nenechají někam odjet.  (Věra) 
Dobrý den Věro, to není vlak, to je Hikari. Asi někdy v budoucnu někam odjedu, nemůžu zůstat pořád na jednom místě :-)
Hrajete pěkně sebevědomého a arogantního hajzlíka, ale i přesto jste mi sympatický. Možná je to tím, že to buď hrajete tak dobře nebo jste takový i v reálném životě.Tak kde je pravda jste tak dobrý herec nebo to moc hrát nemusíte? (PAVLÍNA) 
Pavlíno, myslíte si, že Gordon Ramsay mluví tak schválně, nebo to jen hraje, když vaří... :-) Mějte se.
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala odkud pocházíte?a jste svérázný jako v seriálu i Ve Vašem osobním životě?děkuji (Lucie) 
Já su z Brna. Mějte se Lucie.
Dobrý den Radime, moc se mi v Ordinaci líbíte, každopádně jste tam ty nudné vody patřičně rozvířil...Každopádně víc ale smekám před Vaším výkonem v Tmavomodrém světě (Tobruk jsem neviděla). Objevíte se v budoucnu v nějakém dalším českém filmu?  (Pavlína) 
Dobrý den Pavlíno, běžte na Tobruk, je to opravdu dobrý film a držte nám v sobotu palce, ať se to zúročí i na Lvech.
Dobrý den,moc se mi v Ordinaci líbíte jste správné oživení,myslíte,že byste mi mohl poslat autográmek? Zdraví Vás Zdeněk Kmoch B.Němcové 658 47301 Nový Bor (Zdenda) 
Dobrý den, rád pošlu.
Dobrý den, chci se zeptat, zda jste takový drsňák i v soukromí a jak se Vám role MIDr. Hanáka hraje. Děkuji za odpověď. (Jiroušková) 
Dobrý den paní Jiroušková, já vám ani nevím :-)
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda je paní Munzarová ve skutečnosti opravdu taková kráva a velice nepříjemná a nesympatická osoba jak si všichni myslíme? Předem děkuji za odpověď. A upřímně Vás lituji že s ní musíte spolupracovat. (Val) 
Znovu musím říct, že Bára Munzarová je příjemná mladá profesionální žena se smyslem pro humor. Možná doktorka Barnová je jiná.
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, kde jste hrál před Ordinací v růžové zahradě? Jste spíše divadelní herec nebo filmový? Děkuji. (Marty) 
Zdravím Marty, film je moje srdeční záležitost, ale divadlo, na to se nezapomíná... :-)
Dobrý den pane Fialo, jste sympatický herec a v Ordinaci se mi moc líbíte jak hrajete. Jak se Vám hraje s týmem Ordinace? Rozumíte si s někým dobře a s někým hůře? Děkuji Vám za odpověď a přeji hodně štěstí v životě.  (Martina) 
Děkuji vám, všichni v ordinaci jsme dobrej tým. Mějte se pěkně.
Nevadí vám, že v seriáli ste nepríjemná postava? (Alena) 
Ani ne, mě to baví. Hezký den.
Co říkáte na budoucí ředitelku nemocnice (Danu Morávkovou), není to trochu hloupé, že přesedlá z VKV do Ordinace. Já na 100% přestanu obojí sledovat a pustím si Markýzu a bude. (Patrik) 
Patriku, vy asi víte něco co nevím já.
zasílám jarní pozdrav:-) a chci se optat,kde jste se ukrýval doposu,myslím,co se tv týče?jste velice přesvědčivý ve své roli!už se těším na další akční díl!!!!!!děkuji ps:konečně se něco začlo dít v seriálu,díky Vám :-)) (simona šrámková) 
Zdravím Simono, předtím jsem byl v Divadle Na provázku. Škoda, že jste mě tam neviděla. Jarní pozdrav i vám.
pane radime jste i v životě tak rázný a rozhodný? líbí se mi vaše role a fandím vám (zdena) 
Dobrý den Zdenko, díky vám za zájem. Doufám, že jsem vám na tu otázku už odpověděl dříve. Díky, Radim
Ztravím, jste i v životě takhle nesnesitelný suverén jakov ordinaci? Jste na zabití a doufám, že co nejdřív ze seriálu odejdete třeba do Afriky. (Hanka) 
Zdravím i vás. Jo, v Africe už jsem byl a je to tam fajn. Hezký den.
Jste ve skutečnosti takový tvrďák a tak upřímný jako je MUDr. Hanák? DÍKY (Marcela) 
:-)
Jste ve skutečnosti takový ohon jakého hrajete v Ordinaci, nebo jste dobrý muž se smyslem pro absurdno ?? (Marcel Náhlovský) 
Jo, tak to ví akorát Pán Bůh :-)
Vážený pane Fialo,chtěla bych Vám poděkovat za to, jak úžasně jste stvárnil postavu dr. Hanáka.Pracuji ve zdravotnictví a mohu Vám říct, že by Vás občas někdy bylo potřeba s Vaší rozhodností :-))) Jste skvělý, jen tak dál, doufám, že Vás děj opravdu zavede k hlavní herečce,fandím Vám. Otázka : Jak se Vám hraje postava dr.Hanáka a ztotožňujete se alespoň trochu s charakterem této postavy, nebo jste úplně jiný? Děkuji za odpověď. L. (Lída) 
Dobrý den Lído, myslím že jsem jiný, než vám známý Petr Hanák. Zdravím všechny pracovníky ve zdravotnictví. Fandím vám a držte se!
dobrý den, Petře gratuluji k hereckému výkonu,dodal jste seriálu neskutečné grády,moc se mi Vaše postava líbí a chci se jen optat,zda-li je pravda ( jak psal bulvár ),že herečka Pavla Munzarová dělá potíže kvůli natáčení s Vaší osobou ( prý kvůli výšce a také choulostivým scénám ).. jako herecký pár mi k sobě perfektně pasujete ! Děkuji za odpověď a přeji spoustu pěkných natáčecích dní Pavla  (Pavla Pardubice) 
Pavlo, jak už jsem napsal, nesmíte všemu věřit. Díky za pozornost.
pro mně jste konečně oběv a moc vám fandím,vypadáte schopně a svýám spůsobem lidsky, hodně štěstí v osobním životě i profesně (lhotská) 
Děkuji vám moc. A hezký víkend.
prosím, dej té Barnové klídek a zruš její roli je horší jak Mmorávková na Primě a na ni se dá v civilu koukat (radim) 
Já myslím, že je fajn. Radim
prosím vydrž a zlikvidujte Barnovou,jeprý schopná doktorka, studovaná ale tím to skončilo....je to u ní i tak v životě,nikdy ji už nechci vidět hrát jako herečku,jedině v divadle tam se může ukazovat.... (sekoš) 
Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem. (Božena Němcová, Babička)
jak se vám hraje v tak sledovaném seriálu a chtěl byste být lékařem , s takovýmm nadáním a schopnostma (petr) 
Dobrý den, kdo by nechtěl být. Taky bych viděl kus světa jako Petr Hanák.
jak se vám vžívá do vaší seriálové postavy,máte něco společné,ve své roli působíte přesvědčivě a hlavně upřímně.Jste opravdu supr na rozdíl od nafoukané, odporné svými manýry,herečce Munzarové.Skláním poklonu nad jejími rodiči, ta jim jako herečka nesahá ani....,pro mně je to protekční vypočítavý spratek.Doufám že přes nesnáze které jsou s touto rolí spojeny,ji necháme někde v zahraničí, kdekoli , může se klidně vybrat (Iveta) 
Naopak. Bára je velmi příjemná mladá žena a dobře se mi s ní hraje. Hezký den.
Myjete si někdy vlasy? (Petr) 
Jo, občas se snažím :-) P.S. Doporučuji všem mořskou vodu.
dobrý den, zajímalo by mne jestli máte nějaký vztah k vaší postave v seriálu. Jste dobrý a rádi se na vás koukáme  (Renata Mošnová) 
Renato hezký den. Petra Hanáka mám rád, i když opakuji, nejsem to já. Koukejte se dál. Díky, Radim
Ahoj Radime vypadáš moc dobře.Otázku nemám .Měj se Lukáš 28 let (Lukáš) 
Lukáši, doufám, že taky nejsi k zahození. Zdravím.
Máte rád muzikály? (Eva ) 
Kdysi jsem je měl radši. Ale mým favoritem je stále Five guys named moe. Díky.
Zatím jsem Vás nikde neviděla hrát. Co jste dělal nebo kde jste působil před tím,než jste začal natáčet "Ordinaci" (Eva ) 
14 let jsem hrál v Divadle husa na Provázku v Brně a objevil jsem se taky v pár filmech. Podívejte se na Tmavomodrý svět nebo Tobruk. Hezký den.
Ahoj Radime,Vzpomeneš si ještě někdy na své školní začátky?Jsem na Tebe nesmírně hrdá,ta role Ti sedí a s obdivem se na Tebe dívám. Doufám, že se Ti seriálové a filmové nabídky jen pohrnou.Hodně štěstí Ti přeje Tvá učitelka, která Tě trápila ve škole s násobilkou a vyjmenovanými slovy! (Stehlíková Zdeňka) 
Paní učitelko, moooc zdravím. Jak se máte? Nechte mi svůj telefon v Divadle husa na Provázku, ať se můžeme v Brně vidět. Děkuji vám za otázku. P.S. Násobilka a vyjmenovaná slova mi pořád dělají problémy :-)
Ahoj, co řikáte tomu že Bára Munzarová s vámi nechce hrát??? Ale jinak mně se docela líbíte....:-) (Neznámá) 
Nesmíte věřit všemu, co se píše. Děkuju za přízeň.
ahoj chlape!!!!jaky typ zensky se ti libi..??? me by jsi se libil...tak se mej a pekny den...pa (eleonora) 
Mě se líbíš taky. Ahoj.
Jste ženatý?A jaký tip žen se Vám líbí? V ordinaci vám to sekne,jste i takovej ve skutečnosti? (Týna) 
Jsem šťastný. Díky a hezký den.
Dobrý den! Původně vám chtěla napsat moje mamka, ale nějak nenašla odvahu. Moc se mamince líbíte. Máte přítelkyni? Pokud byste chtěl udělat radost sympatické ženě, zde je její e-mail: kveruse@centrum.cz (Gábina) 
Že moc pozdravuji maminku a ať se jí dál líbím :-) I vy se mějte pěkně.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste ve skutečnosti také tak suverénní, jako v Ordinaci, podotýkám, že se mi to líbí. Přeji vše nej.... (elenka) 
Když se vám to líbí tak to je fajn... A díky!
Co jste delal tento týden na poliklinice Zahradníkova?Šel jste se léčit nebo ordinovat?Moje kamarádka z Vás byla unešená,nezašel byste s ní na kafe?Je vysoká blondýna a srazili jsme se ve dveřích.Jste sympaťák,pa. (Iris) 
Byl jsem pozdravit svoji kamarádku lékařku a pozdravujte vaši kamarádku.
Dobrý den, jste v roli doktora Hanáka skvělý.Můžete mi říct jaká je Vaše nejlepší a nejhorší vlastnost. Děkuji a moc Vás zdravím .  (Sára) 
To je otázka na tělo. To se asi budete muset zeptat někoho jiného. Mějte se...
Tvoje role je tak opravdová až tomu člověk začne věřit! Jen tak dále.A na Barnovou zatlačit! Nemáš doufám brzo umřít ....  (Štefan) 
Zatím se nechystám do hrobu.
otázku nemám,žádnou.jste velký sympaťák,vydržte v ordinaci co nejdéle a neměňte se.Zdravím Vás. (m.) 
Jo díky!
Dobrý den , chtěla bych se zeptat jak Vám sedla role MUDr. Hanáka a jestli se v ní trošku vidíte ?? děkuji za odpověď (Dana) 
Zdravím vás, trochu jsem se musel převtělit do role doktora Hanáka, ale on je úplně jiný než já. Aspoň doufám..
Radime,hrajete moc hezky, ze Vám to člověk věří,že jste záchranář,jen tak dál. (verena) 
Díky moc!
Jste gay? (lojza) 
To je tak na mě vidět? :-)
Dobrý den pane Fialo, když jste začal hrát v Ordinaci, přišlo mi, že už jsem Vás v TV někdy viděla, ale nevím v čem. Mohl by jste mi napsat, v kterých filmech nebo seriálech jste poslední dobou hrál? Jinak Vaše postava v Ordinaci je úžasná, hlavně ta vaše mimika mě baví :-))Děkuju za odpověď (Petra) 
Díky za zájem. Hrál jsem ve filmech Stůj nebo se netrefím, Tmavomodrý svět, Experti, Prachy dělaj člověka. Zachovávejte mi přízeň.
V Ordinaci jste naprosto skvělý, ráda bych se na Vás přišla podívat do divadla - myslím v nějaké roli. Mohu vědět, ve kterém divadle hrajete? (Zdenka) 
Dobrý den, ještě dohrávám v Divadle Husa na Provázku v Baladě pro Banditu velitele četníků a rád vás tám uvidím. Hezký den.
Milý Radime, zajímalo by mne, jestli by jste se Vy sám osobně svěřil do péče Mudr. Hanáka? Moc zdravím a držím palce! (Lenička) 
Ahoj, zdravím všechny z Holešovic, tak už jsem zde.Čili, osobně znám pár doktorů Hanáků a nedělá mi to vůbec problém se nechat vyšetřit. Naopak... A děkuji Vám. Hezký den