Zchudlý Pomeje sehnal spoustu věcí zadarmo. Sponzorům pak předložili novomanželé účet na 'pouhých' 1 145 000 korun.

Kdo účet 'zatáhl'? Svědek a podnikatel herního průmyslu Pavel Pásek a také ostravský boss Aleš Buksa. Ten vlastním letadlem dopravil z Moravy a zpět i celou nevěstinu rodinu!

Na svatbě tak novomanželé konečně odkryli záhadné sponzory, kteří milionovou svatbu platili. Třeba Aleš Buksa nejenže vlastní kosmetickou firmu a leteckou společnost, ale v posledních dnech dostal zálusk i na soutěž Miss ČR, která mu po zmizelém podnikateli Janu Moťovském může spadnout do klína.

A Pomeje si mnul ruce! "Já vím, že jsme nezaplatili ani halíř. Tak to bylo už předem domluveno," komentoval to.

S Ivetou se na svatbě dohodl před více než 40 dny v Dubaji. A hned poté začal kmitat a získávat sponzorské dary v podobě svatební hostiny. Evidentně úspěšně!

A co ostatní položky účtu za svatbu? Například 180 tisíc za ubytování v zámeckých hotelech, 56 tisíc za pronájem zámku a 25 tisíc za dopravu čtyř koní z kladrubské stáje. A protože čtenářky Blesku poslaly Pomejeho na svatbu na bílém koni, kobylu Gavonu zajistil deník Blesk.

"Významně nám také pomohli památkáři. Chtěli místo sto tisíc za hodinu jenom 56 tisíc," pochvaloval si Pomeje. Takže jediné peníze ho bude podle všeho stát nový mobil, ten starý mu někdo na oslavě ukradl!


Kolik by co stálo:

Mejdan 570 000 Kč

Oběd 220 000 Kč

Ubytování 180 000 Kč

Ochranka, číšníci, kuchaři 94 000 Kč

Pronájem zámku + obřad 56 000 Kč

Dovoz koní z Kladrub 25 000 Kč


Celkem 1 145 000 Kč

 

Jak proběhla svatební noc? Blesk zná detaily! Čtěte v pondělním tištěném Blesku!

Novomanželé chtějí dítě! Více se dozvíte zde.