Gábina Partyšová (30)

Gábina Partyšová
Autor: Martin Mithofer

Své 30. narozeniny v červnu oslavila populární moderátorka asi nejlépe, jak si mohla přát. Přátelé, krásné dary, ale především přítomnost v té době půlročního syna Kristiána způsobily to, že Gábina doslova zářila. A manžel Pepa Kokta? Ten se bude muset snažit. Gábina totiž na oslavě prohlásila, že do 5 let chce slavit s dcerou! Více zde!


Laďka Něrgešová (32)

Autor: 

Syna Adama porodila herečka a moderátorka 23. července ráno. Že to bude kluk věděla s manželem Jaroslavem Pleslem, zástupcem šéfredaktora Lidových novin, už dávno. Jméno ale z pověrčivosti do porodu nikomu neprozradili. Možná i díky zkušenostem, které Něrgešová nasbírala během moderování pořadu Babyboom na radiu Frekvence 1. Více se dozvíte zde.


Dara Rolins (35)

Dara Rolins
Autor: Petra Ficová

Tatínek Matěj Homola, zpěvák hudební skupiny Wohnout, má ze čtyřměsíční dcerky Laury určitě stejnou radost jako maminka Dara. Té "chování" viditelně prospívá a na tento rok svůj hudební comeback rozhodně neplánuje. Více o událostech těsně po porodu Laury se dozvíte zde!


Alena Šeredová (30)

Alena Šeredová
Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan

Modelka žijící v Itálii nadělila syna svému manželovi, brankáři Gigi Buffonovi, téměř pod stromeček. Malý Louis Thomas se totiž narodil dva dny po loňských Vánocích. Přibude mu brzy bratříček nebo sestřička? O první přehlídce Aleny po porodu čtěte zde!


Andrea Verešová (27)

Andrea Verešová
Autor: Jindřich Mynařík

Malá Vanessa, kterou Andrea splodila se svým manželem Danielem Volopichem, roste jako z vody. V červenci jí byl rok a její maminka už prohlašuje, že chce další dítě! V její rodině mají teď veselo, roční miminko má totiž i její sestra Alexandra. O tom, kam se se svou rodinkou Andrea přestěhuje, si přečtěte tady.


Alice Bendová (34)

Autor: 

První narozeniny v červenci oslavil také synek Václav herečky Alice Bendové. Chvíle před porodem se trochu zdramatizovaly, to když jí praskla plodová voda. S manželem, hokejistou Václavem Bendou, jeli zrovna autem z večeře. Sportovec ji pak ale během porodu povzbuzoval a vše nakonec dobře dopadlo. Alice plánuje ještě jedno nebo dvě děti. A pak? Nechá si opravit prsa!