"Dějová linka totiž směřuje k plastické chirurgii a Petr Rychlý jako gynekolog Mázl tak už není výraznou osobností," řekl Blesku zdroj ze štábu Ordinace...

Rychlý nedávno dokonce přijal "štěk" v pohádce, aby si vyrovnal svůj finanční standard.

Ještě před nedávnem by Rychlý o roli v pohádce nechtěl ani slyšet. Po dobu dvou let měl po boku své herecké kolegyně Daniely Šinkorové průměrně patnáct natáčecích dnů v měsíci a ve spojení s divadlem nevěděl, kde mu hlava stojí. A jeho bankovní konto rapidně rostlo, protože za jeden natáčecí den vydělal přibližně deset tisíc korun. Dnes je všemu jinak!

S odchodem Šinkorové ze seriálu Rychlý přišel o pět natáčecích dnů v měsíci. Děj seriálu, jehož nejnovější díly se právě natáčejí, mu ubral v průměru další dva dny.

"Petr už není tou výraznou postavou, jako tomu bylo dříve. I to je důvod, proč bere jiné nabídky, jako jsou pohádky," prozradil blízký známý Rychlého.

To potvrzují i na Nově. "Je pravda, že dějová linka směřuje k plastické chirurgii, ovšem pan Rychlý jako gynekolog v seriálu zůstává a ještě zamotá několika seriálovým kolegyním hlavu a možná i některé jemu...," řekla Blesku Anna Lukešová, mluvčí Ordinace.

Skutečnost, že Rychlý nyní bere každou nabídku, potvrzuje i pohádka Hospoda U bílé kočky, kde hraje poštovního úředníka Johana.