Akci moderátor uspořádal pro sebe a své kamarády. Byla to zase šílená jízda – nechyběly luxusní společnice, množství alkoholu, a dokonce ani rvačka. Blesk objevil i utajované místo, kde se rozlučkové orgie odehrávaly.

Areál Vila Botanica spojující golf a relaxaci leží kousek za Unhoští a jeho brány střeží závora. Uvnitř se skrývá stylová restaurace, z níž vedou točité schody přímo do pokojů intimního hotýlku. Právě tady, u luxusního alkoholu a s luxusními společnicemi, Marešova rozlučka se svobodou probíhala.

Podle informací Blesku se mejdanu kromě moderátorových kamarádů ze showbyznysu zúčastnili i jeho přátelé z podnikatelské sféry. "Pozvali si osm společnic. Nebyly to žádné coury z ulice, ale opravdu luxusní zboží. Jedna z nich byla Slovenka a připomínala Zuzku Belohorcovou," řekl Blesku zdroj.

Možnost, že se párty zúčastnila moderátorka osobně, Zuzana (32) ovšem vehementně popírá. "Určitě mě chce zase pošpinit nějaký zhrzený ctitel," řekla Blesku. Mezi muži, kteří měli společnosti krasavic využít a poté se mezi sebou dokonce servat, měli být mj. Patrik Hezucký (39), Libor Bouček (28) či Sagvan Tofi (43). "I kdybych tam byl, nic neřeknu," zareagoval zaskočený Tofi na dotaz Blesku.

Největší strach z toho, že se prozradí, jak párty jeho kamaráda probíhala, měl prý Bouček. "Mám strach, že se to, co se na rozlučce dělo, bude špatně interpretovat. Bylo to hlavně o chlastačce a kecání. Je pravda, že tam proběhlo nějaké překvapení, ale to pak zase odjelo," potvrdil Blesku přítomnost slečen na tajné párty Bouček.

(O Leošově svatbě čtěte zde!)

(Chcete si připomenout Leošův megaskandál s prostitutkou? Čtěte zde!)