Značně zmožen z párty z pátku na sobotu nastoupil v Ruzyni do letadla, v němž pak kus cesty prospal. "Byznys je byznys," řekl Blesku o své sobotní misi moderátor. Peníze překonaly jeho únavu. Tentýž den byl zase v Praze zpátky.

Původně měl v bulharském Carevu trávit dva dny a vypadalo to, že si pobyt možná ještě prodlouží. Jenže na půlnoc už měl nasmlouvaný další kšeft v lounské diskotéce. Vražedné tempo podřídil penězům.

"Nikdo nevěří, že by sem letěl jen tak. Samozřejmě, že tahle nemovitost u Černého moře se mu bude zhodnocovat, zároveň však má jistě V. I. P. výhody z toho, že na sebe naláká další zákazníky," soudí jeden z realitních agentů.

Fotogalerie
2 fotografie

"Jsem tu jenom na otočku," potvrdil nejbohatší moderátor Česka i šéfovi CK Alexandria Alexandru Pavlovovi, od jehož společnosti byt údajně koupil. Ten Mareše budil v letadle po příletu do Burgasu a hned litoval, že Mareš mu jako "návnada" déle neposlouží.

Mezizastávka v hotelovém baru v Primorsku přišla Leošovi zjevně vhod. Nejenže si odpočinul, ale navíc mohl opět projevit svou popularitu. Stal se hned pozorností dětí, které si ho fotily a divily se, proč nevzal s sebou svou budoucí manželku Moniku. "Máme velké přípravy na svatbu," vysvětloval Leoš, který po další půlhodině už dělal inspekci v hotelovém komplexu se svým apartmánem za 3,2 milionu.

Nad tím, že dům a okolí viditelně potřebují ještě úpravy, se nijak zvlášť nepozastavoval. "Hlavně že jsou konstantní věci v pořádku. Vzdálenost od moře, nádherný výhled..." liboval si. Pak prošel kolem pláže, poseděl v plážovém baru, zúčastnil se otevření hotelu... Zda sem pojede na dovolenou, nechal zatím otevřené. Vše bude mít do puntíku hotovo až v srpnu. Avšak již naznačil, že na Balkáně uvažuje o koupi další nemovitosti.

Více o Marešovu luxusním apartmánu se dočtete zde.