Chystá se natočit první desku, na kterou s vítězstvím dostal smlouvu a koncertuje. Jako řidič kamionu už pracovat rozhodně nechce. Ale co ostatní finalisté?

Romantic - Vypadli ze soutěže jako první, ale dnes rozhodně nelitují. Kontaktovala je pěvecká hvězda Helena Zeťová, se kterou mají od července zkoušet. Do práce se nikdo z kluků nevrátil a vystupují.

Tvrdí o soutěži: X Factor nám výrazně pomohl

Fotogalerie
1 fotografie

Lukáš Javůrek (26) - Je bez práce a po prázdninách se chystá do ciziny. Chtěl by zkusit vystoupit na nějaké diskotéce, ale nabídky zatím nemá žádné.

Tvrdí o soutěži: X Factor mi absolutně nepomohl

Divoké kočky a Dante - Mají za sebou jedno vystoupení, ale nabídky se nehrnou. Podle slov Tomáše Trana alias Danteho se skupina v blízké budoucnosti rozpadne. I přesto je celá skupina za postup do finále X Factoru vděčná.

Tvrdí o soutěži: X Factor byla dobrá zkušenost

Pavlína Ďuriačová (10) - Talentovaná zpěvačka čeká na nabídky. Ví o sobě, že je majitelka velkého hlasu, jak o ní několikrát řekl porotce Ondřej Soukup, ale zatím se nikde v showbyznysu neprosadila.

Tvrdí o soutěži: Čekám, že mi X Factor pomůže

Anna Ungrová (16) - Vrátila se do normálního života - chodí do školy. Občas vystoupí na nějaké diskotéce, ale velké množství nabídek nemá. Zkoušela neúspěšně castingy na muzikál.

Tvrdí o soutěži: X Factor mi moc nepomohl

David Gránský (16) - Vrátil se do školy a vystupuje na různých společenských akcích. Ovšem ne na diskotékách, podle jeho slov mu to nevyhovuje. Zkoušel castingy na muzikál, ale nevybrali si ho.

Tvrdí o soutěži: X Factor byla pro mě dobrá volba

Za 5 dvanáct - Celá kapela se nyní vrátila na prkna, která znamenají svět. Právě divadelní hry jednotlivé členy kapely živily. K tomu navíc chystají své první vystoupení a věří, že se jako kapela nerozpadnou.

Tvrdí o soutěži: X Factor nám celkem pomohl

Kamila Nývltová (18) - Má už za sebou několik benefičních koncertů a o další nabídky nemá nouzi. Chtěla by natočit v budoucnu desku. V září ji čeká maturita, kterou kvůli soutěži musela odložit.

Tvrdí o soutěži: X Factor mi pomohl

Martina Pártlová (28) - Nevrátila se do práce, kde se živila jako barmanka. Naopak! Má velké množství nabídek, vystupuje různě po republice a chtěla by v budoucnu natočit svoji desku.

Tvrdí o soutěži: X Factor mi hodně pomohl

All X - Členové skupiny, kteří se zapsali do podvědomí národa pokud jde o spojení zpěvu a herectví, se vrátili do divadla. Ovšem k tomu týden co týden vystupují na různých společenských akcích.

Tvrdí o soutěži: Díky X Factoru máme kšefty

Ondřej Ruml (26) - Vystupuje pravidelně, par akcí už má za sebou. Jedná o natočení vlastní desky. Vystupuje s kapelou Top DRAM Copany, ale i jako jednotlivec. Gábina Osvaldová mu nabídla roli v muzikálu Johanka z Arku.

Tvrdí o soutěži: X Factor mi výrazně pomohl

Jiří Zonyga (43) - Koncertuje s kapelou po celé republice. Navíc si užívá vydělaných peněz, které investuje do bydlení. Chystá se natočit desku, na kterou za vítězství v soutěži dostal smlouvu.

Tvrdí o soutěži: X Factor mě hodně obdaroval


Stáhněte si do mobilu znělku
X - factoru
711172 pošlete na 907 99 30
Cena SMS je 30 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR. Více na www.bleskmobil.cz