Ve finálové trojce X Factoru je nejvyšší a nejhubenější, hraje skvěle na banjo a jeho módní styl vestiček, sak a kravat v mnohém připomíná legendární Beatles z Liverpoolu.

Nedělní Blesk Ondřeje Rumla (25) vyzpovídal a zjistil, že z tichého gymnazijního lúzra, který si s holkami nevěděl rady, se na konzervatoři vyklubal donchuán, kterému neutekla žádná sukně.

Kolik jste měl v životě žen?
"Pár vztahy jsem si prošel. Ale spíš to bylo o tom, že jsem v každé hledal, jestli to není náhodou ta pravá."

Číslo neprozradíte?
"To vám neřeknu. Ale pro příklad, jak to s holkama mám - když jsem byl na gymnáziu, bylo mi 16, byl jsem třídní lúzr a vůbec mi nedocházelo, jak na to. Zamiloval jsem se do spolužačky, byla to modelka, měla už i úspěch ve světě. Myslel jsem si, že mám šance. Ale pak jsme jeli se školou na zájezd a vedle ní na sedadle v autobuse seděl úplně někdo jinej."

Neříkejte mi, že jste tak nezkušený?

"Na konzervatoři přišla změna. Najednou tu byl velký zájem ze stran dívek a já to začal cítit. A je pravda, že jsem toho také využíval. Docela mě to semlelo, najednou těch ženských kolem bylo moc, prostě jsem přestal být svatoušek a dodneška se za to období stydím. Ale stejně si myslím, že to bylo potřeba, je to zkušenost."

Jaké jsou vaše první sexuální zážitky?
"Byla to holka z Jablonce, sbalila mě na hudebním festivalu. Byla zima a po koncertě jsem ji vzal domů, no a tam to proběhlo. Když bylo po tom, rozhodl jsem se, že ji odvezu domů, aby v té zimě nemusela chodit pěšky. Nastartoval jsem svoji Škodu 120, ale ona se nerozjela, takže mě ta holka nakonec musela roztlačit."

Co vás nejvíc vzrušuje na ženách?

"Oči a zadek."

Fotogalerie
4 fotografie

Co se vám na nich naopak nelíbí?
"Neupřímnost a faleš."

Jste žárlivý?
"Žárlím jako každej chlap. Ale je pravda, že když jsem byl na zájezdu ve Španělsku, tak jsem svý holce volal každý den."

A proč?
"Chtěl jsem vědět, kde je, s kým a co dělá."

Která soutěžící z X Factoru se vám nejvíce líbila?
"Kamila Nývltová."

Do čeho byste v sexu nikdy nešel?
"Toho je moc, ani si to všechno nedokážu představit. Ale určitě ne do trojky."

Jak se díváte na úspěch muže, který skončí na titulce bulváru nahý s dívkou pochybného postavení?

"Vím co máte na mysli, ale moje cíle jsou jiný. Neláká mě hýřivý život, sportovní auta ani večírky. Pro mě je to zbytečnost. Mám hodnoty jinde, investuji do cestování, chtěl bych vidět Jižní Ameriku, Indii a Afriku."

Jste připravený na dráhu sólové hvězdy?
"Jsem, teda nejsem, protože repertoár ještě nemám. Ale je fakt, že cesta sólového zpěváka mě zajímá."

Život hvězdy provází mejdany, peníze, společnost dívek. Nemáte strach, že vás takový život pohltí?
"Nemám, já se spíš bojím, aby mi humbuk kolem kariéry nepohltil osobní život. Někdy mi to připadá jako matrix. Vcucne vás to a vy nemáte čas jít ani na záchod, natož mít soukromí."

Máte rád večírky?

"Nejsem večírkový král, jsem spíš televizní typ, co si koupí lahváče a má klid."

Jak hodnotíte své protivníky? Jaký mají podle vás faktor X?
"X faktor Jirky Zonygy je určitě jeho obrovský hlas a velká lidskost. Je to starší chlap, který má půlku života za sebou. Mám k němu respekt. "

A faktor X All X?
"Jak bych to popsal... Oni si do ničeho nenechají kecat. Udělají si všechno po svým a pak na tom pracují do poslední chvíle. A taky dělají mnohem víc práce - vezmou tři písničky, ty zkombinují, vymyslí k tomu hereckou etudu a někdy i udělají novou melodii. Jsou zkrátka tvůrčí nad rámec. X faktor u nich je to, že se jim podařilo dát dohromady geniální sestavu neuvěřitelných osobností. "

A váš X faktor?

"Je to moje přirozenost. Já v téhle soutěži jen zužitkovávám, co jsem se naučil. Navíc jsem použil jen piano a pak jsem se taky naučil tancovat, což mě bavilo, ale musel jsem na tom makat."

Co byste případně udělal s výhrou?
"Dárky a dovolená. Zaplatil bych dovolenou rodině a sobě a zbytek bych hodil tam, kde to bude potřeba."


Stáhněte si do mobilu znělku X - Factor
711172 pošlete na 907 99 30
Cena SMS 30 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier. Více na www.bleskmobil.cz.