Šlo skutečně o avantýru s prostitutkou, nebo ho chce někdo zničit?

Fotogalerie
2 fotografie

Leoš Mareš (32) čelí největšímu skandálu svého života! Blesk ve středu otiskl jednu z několika choulostivých fotografií pocházejících z Marešovy bouřlivé noci před nedělním X Factorem. Teď přinášíme sérii dalších snímků, na kterých jsou pikantní detaily z osudné noci.

Mareš tuto kauzu veřejně označil za pokus o vydírání: "Někdo chce na mně vydělat peníze, zničit mě!" Redakce Blesku má ovšem vyjádření ženy, která noc s Marešem prožila. A ta tvrdí: "Nebyl se mnou poprvé..."

Scény jako vystřižené z pornofilmu. Hlavní role: opilý moderátor Leoš Mareš a žena, jež se označuje za "společnici", s hlavou v jeho klíně. Scéna: ložnice v soukromém bytě s postelí, kde je i dětská hračka. "Byli jsme v klubu Infinity. Mareš hodně popíjel. Vše potom proběhlo v jednom bytě," vylíčila Blesku ona "společnice" - pohledná, ani ne třicetiletá blondýnka.

Moderátor ovšem veřejně tvrdí, že si z noci nic nepamatuje. Prý ho někdo zneužil, aby ho následně vydíral. "Kamarád, který tam se mnou byl, říkal, že prostě přišli nějací lidé s drinkama. Někdo mi asi něco dal do pití," popsal moderátor na rádiu Evropa 2 a poté i v hlavním zpravodajství TV Nova.

"Společnice" ovšem tvrdí něco jiného: "Normálně odešel se mnou. V neděli před polednem jsem ho pak odvezla domů do Braníka. Nebyla jsem s ním poprvé." Přítelkyně Leoše Mareše, kterou si má za dva měsíce brát, věří verzi svého přítele. "Museli ho zdrogovat, jinak to není možné," prohlásila Monika Poslušná.

<hr/>
<strong>Nejdrsnější foto jeho života: Mareš a jeho sex</strong>

Fotografie, které nikdo nikdy neměl spatřit! Jediná noc - noc ze soboty na neděli před přenosem show X Factor, a život moderátora Leoše Mareše (32) je vzhůru nohama. Mareš teď prožívá velmi těžké chvíle. V červenci se má navíc ženit s přítelkyní Monikou Poslušnou (33).

Moderátora navštívil ve čtvrtek Blesk na chalupě v Záblatí v jižních Čechách. Lehko se mu nemluvilo. "Probudil jsem se nahý v posteli. Říkám si, ježišmarjá, co se dělo? Stát se mohlo cokoli. Tohle se mi přihodilo poprvé v životě. Nic jsem si nepamatoval," popsal své ráno v neznámém bytě, kde byly údajně v kuchyni ještě tři ženy.

Jedna ho pak z domu v pražských Nových Butovicích prý odvedla k autu a odvezla ke stanovišti taxi. "Společnice" však Blesku tvrdila, že Mareše odvezla až domů do pražského Braníka... O pár dní později poskytla sérii choulostivých fotografií Blesku.

Proč chtěla zasáhnout do života populárního moderátora ale prozradit nechtěla. V každém případě skandální fotografie Marešovi ve vztahu s přítelkyní neublížily. Monika Poslušná tvrdí, že Leošovi věří. Na chystané svatbě se prý nic nemění.

Poslušná není jediná, kdo se za Mareše postavil. "Rádio Evropa 2 Leoše Mareše plně podporuje, a to, že někdo prodává fotografie, není důvod k omezení spolupráce," řeklo Blesku vedení Evropy 2. Podobné stanovisko zastává i TV Nova.

Případem se nyní zabývá i policie. Ta totiž přijala 11 trestních oznámení na neznámého pachatele. Paradoxem je, že sám Mareš zatím policii nekontaktoval...

<hr/>
<strong>Exkluzivní rozhovor s Leošem čtěte v sobotní příloze Blesku a druhou část pak v Nedělním Blesku.</strong>