Zpěvačka Monika Absolonová (32) po rozchodu s realitním makléřem Tomášem své soukromí přísně tají.

Na premiéře Třech mušketýrů se ale objevila s lídrem a baskytaristou kapely Lokomotiva Vítkem Fialou. Blesk páreček znovu nachytal na nákupech na Floře!

Posezení v kavárničce s Moničinou tanečnicí Libuškou Vojtkovou a pak hurá na nákupy. Tak si krátili páteční odpoledne Monika s Vítkem. "My spolu ale nechodíme," snažila se mlžit zpěvačka, když je fotoreportér Blesku nachytal před obchodem s prádlem, kam si Monika vyrazila vybrat nové americké podprsenky.

"Letos jsem získala druhé místo v soutěži Nejkrásnější česká ňadra, tak nechci při vyhlašování zklamat svoje fanoušky. Nikde jsem se nesvlékala, tak to musí být rozhodně kvůli dobrému prádlu," rozpovídala se a Vítek, který ví evidentně víc než hlasující fanoušci, se jenom usmíval.

Pár spolu strávil i zbytek odpoledne, pak oba čekali pracovní povinnosti." Hrajeme s Lokomotivou v Loděnicích. Většinou si nás objednávají na firemní akce a tohle je po dlouhé době regulérní koncert, kam si lidé kupují lístky, tak se těším," řekl Blesku. Moniku zase čekalo muzikálové představení.