Nejintimnější příběh života Českého slavíka vychází jako exkluzivní speciál Blesku již toto pondělí! 132 stran, na kterých vám odhalí to, co jste o Karlu Gottovi možná vůbec netušili! 

O tom, že se Gott líbil ženám a ony zase jemu, není pochyb. A i když si možná fanoušci myslí, že je nemá co překvapit, mýlí se. Jaké je tajemství milostných románků Karla Gotta? To se dozvíte právě v našem speciálu!

Kromě toho vám odhalíme, co Slavík zažíval s bratry Štaidlovými v Las Vegas, a také se dozvíte, proč se oženil právě s Ivanou (43), která je jedinou ženou ze stovek či tisíců, jíž se podařilo dostat Karla před oltář.

Karel Gott je otcem čtyř dcer. Nejstarší dcerou je Dominika (46), kterou z počátku veřejnosti i rodině tajil. Jak se nakonec přiznal k otcovství?

Spoustu umělců  a Gottových známých a přátel po okupaci v roce 1968 emigrovalo. Proč Karel Gott zůstal v Československu? I to se dozvíte v našem speciálu! Stejně jako to, o čem Karel Gott kdysi tajně jednal s Johnem Lennonem, a mnohem víc! Nová kniha vychází už v pondělí  a bude stát lidových 99 Kč!

Tak neotálejte a pořiďte si i vy tento unikát nesoucí příznačný název NAVŽDY BOŽSKÝ, který bude ve vaší knihovně dokonalou vzpomínkovou kronikou pikantností ze života Karla Gotta!

VIDEO: Gottův kapelník Pavel Větrovec: Na poslední zkoušku přijel z nemocnice

Video
Video se připravuje ...

Gottův kapelník Pavel Větrovec: Na poslední zkoušku přijel z nemocnice Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií