Jestli ještě v pondělí vzbuzovala česká zpěvačka  Markéta Konvičková (25)obdiv tím, jak odvážně si počínala, když nahá ztvárnila roli ve svém klipu odehrávajícím se dílem v pražských exteriérech, hned následujícího dne ale přišla ještě více šokující zpráva.

Sympatická zpěvačka se totiž svým fanouškům na instagramu svěřila se strašnou nemocí, se kterou se musela pustit do boje. Všechno začalo krutou provokací jednoho z „fanoušků“, který se na instagramu navezl do Markétina vzhledu.„Zdá se to jenom mně, nebo Markéta vypadá fakt strašně? Ofina hrůza, vypadáte jako oteklé rajče. STOP BOTOX,“ obul se do zpěvačky v komentáři, ve kterém jsme opravili četné gramatické chyby.

Markétina odpověď, která brzy následovala, všechny naprosto šokovala. „Abych objasnila Váš botox,“ píše. „Před půl rokem jsem začala otékat, přišla jsem o vlasy a splašily se mi hormony,“ líčí chvíle, kdy se schylovalo k nejhoršímu. A šok přišel hned poté, když u Markéty podle jejích slov našli známky obávané nemoci.

„Zjistili, že se jednalo o vzácný druh nádoru. Po operaci se už dávám pomalu dohromady, ale vlasy už nezachráním. Dorostou časem,“ píše zpěvačka, jejíž neutuchající elán v poslední době přitom mezi mnohými vyvolával nadšený údiv. Vždyť právě na Youtube připravuje sérii šesti videoklipů v nevídané akci nazvané Projekt 6-6! 

Na závěr své odpovědi adresovala zmíněnému hulvátovi ještě rezolutní vzkaz: „Doufám, že až si tohle přečtete, tak se hanbou do země propadnete.“ Není třeba pochybovat o tom, že se její přání vrchovatě vyplnilo. Mnoho opravdových fanoušků sympatické zpěvačky má ale teď určitě o její zdravotní stav upřímné obavy. 

VIDEO: Nemoc Markétu hodně změnila. Připomeňte si, jak vypadala dřív...
Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková vydala nový klip! Je hodně sexy! David Turek

Fotogalerie
48 fotografií