Ještě během svého působení v SuperStar vzplanula jiskra mezi Borkovcem a porotkyní Katarínou Knechtovou (38), se kterou nějakou dobu tvořil pár. Několikrát se scházeli a rozcházeli, až to nakonec definitivně ukončili. Šuškalo se, že za rozchodem je jejich velký věkový rozdíl, Petrova přílišná konzumace alkoholu a náhlá sláva, na kterou nebyl zvyklý a vlezla mu do hlavy.

Od té doby jde jeho život střemhlav dolů, protože kvůli alkoholu se před více než měsícem nechal dokonce zavřít do psychiatrické léčebny. „Všechny Vás zdravím, asi by bylo fér, abych Vám něco řekl. Momentálně se nacházím v psychiatrické léčebně. Někdy člověk ani neví, jak se tady může rychle ocitnout, může se to stát každému z nás,“ prozradil tehdy sám Borkovec na svém instagramu.

Léčba ale pravděpodobně příliš nezabrala (ostatně ji předčasně ukončil a z léčebny odešel), protože jeho nejnovější skandál předčil všechny ostatní. V noci z pondělka na úterý podle informací Blesku vyrazil na velký alkoholový tah, na drinky zval spoustu lidí a údajně se vychloubal, že je ze SuperStar. Následně měl podle manažerky podniku ukrást v baru peníze a utéct bez placení!

„Přišel k nám do baru s klukem, kterého poznal v jiném podniku. Zval ho na drinky a vše si nechal psát na účet. Zpíval tu a chlubil se vystupováním v SuperStar,“ popsala Blesku Borkovcovu návštěvu provozní sportovního baru na Praze 5. Když měl ale platit, řekl, že peníze nemá teď u sebe, ale má je jeho manažerka. „Pak si odskočil na záchod a řekl nám, že si k ní jde pro peníze. No a pak prostě utekl. Propil celkem přibližně tisíc korun a později jsme zjistili, že nám ukradl z tržby dalších pět tisíc a drobné,“ rozčilovala se provozní. 

Druhý den objevil zpěváka v nedalekém baru mladík, kterého „zval“ Borkovec na drinky večer předtím, a ještě s jedním známým se s ním měl začít hádat a prát. Situace došla tak daleko, že byla na místo přivolána policie. „Hlídka zkontrolovala trojici hlučných mladíků a u toho, který se měl údajně dopustit krádeže, naměřila tři promile alkoholu. Mladík zůstává nadále v šetření a s policií spolupracuje,“ řekl Blesku k incidentu policista Jan Daněk.

V úterý pak ještě s Borkovcem rozvázala pracovní poměr i jeho nyní již exmanažerka Venetia Garaiová, která měla jeho chování plné zuby. Důvod ale zmínit nechtěla. Vzhledem k tomu, že se na ni v baru odvolával, není se čemu divit...

VIDEO: O 19 let mladší exmilenec Kataríny Knechtové těžce nese rozchod! 

Video
Video se připravuje ...

O 19 let mladší exmilenec Kataríny Knechtové těžce nese rozchod! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií