Víkendový festival Létofest v Pardubicích si Marek Ztracený se svou kapelou rozhodně užil. Nejenom, že si mohl zahrát na hlavní stagei v sobotu odpoledne, ale zároveň se mu podařilo udělat radost jedné dívce. „Všiml jsem si, že holky v publiku slaví rozlučku se svobodou, tak jsem si řekl, že budoucí nevěstu vezmu na pódium a vyprovodím ji písní a předmanželským tancem,“ svěřil se na svém profilu na populární sociální síti.

Neopomněl připojit ani video. Plavovlasou slečnu nejprve posadil vedle sebe ke klávesám při zpěvu hitu Ztrácím, a poté si s ní dokonce i zatančil. „Byla to sranda... Tak hodně štěstí a lásky,“ popřál oblíbený zpěvák nastávající vdané paní. Tímto gestem dojal celou řadu svých fanoušků – a dokonce i moderátora Míru Hejdu (35), který mu poslal za tento čin emotikon zdviženého palce. Ostatně na onen příspěvek se můžete podívat i zde:

„Tak to je pecka! Normálně mám slzy na krajíčku,“ napsala k příspěvku, který si zobrazilo už více než 35 tisíc lidí, jedna Markova fanynka. „Odteď budou všechny holky chodit na koncerty se závojem, aby byly taky vybrány na pódium,“ varuje ho jiná (tím spíše před jeho chystaným koncertem v O2 aréně), a další s nadsázkou dodává: „A jsi si jistý, že se ta holka po té rozlučce vdá?“

VIDEO: Marek Ztracený ve studiu Blesku: Karel Gott mě rozplakal před vyprodanou halou!

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený ve studiu Blesku: Karel Gott mě rozplakal před vyprodanou halou! Petr Macek, David Turek

Fotogalerie
41 fotografií