Brunetka známá především díky moderování StarDance na sociální síti odhalila nepěkný detail ze své domácnosti. Na fotce ukázala, jak jí obrovský had nakukuje do pánvičky na plotně.  

„Ježiši, já bych umřela," vyděsila se hned v komentářích jedna dáma a další se připojila. „Tak tohle bych nezvládla. Bojim, bojim." Další člověk se pak nad představou nebezpečného škrtiče v domácnosti zhrozil a napsal pouze citoslovce, které mluvilo za vše - „Fuj!"

Kostkové ovšem zřejmě něco takového nevadí, nebo si přinejmenším zvykla a už jí to nepřipadá zvláštní. Její syn Tonda si totiž velmi přál mít jako mazlíčka hada, a tak mu již před časem pořídila samce krajty královské. Ten dostal jméno Darth a jak je vidět, nezůstává jen klidně ve svém teráriu, ale občas dostane volnost a pobybuje se všude po bytě. Dokonce i v kuchyni, jak je vidět. 

Zajímavé je, že se na instagramu ozval posléze i Tonda, který mamince fotku komentoval a ptal se, jestli mu dává i něco jiného, než prázdnou pánvičku. „Zítra jdu pro myšky," kála se hned Tereza a pobaveně se synkovu dotazu smála. 

VIDEO: Tereza Kostková: Pravda o těhotenství s druhým manželem!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková: Pravda o těhotenství s druhým manželem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií