„Dnes jsme zahráli první koncert z nové show, moc děkujeme lidem, ale i pořadateli za důvěru!“ napsala nadšeně na instagram Ewa, která se objevila jako jedna z účinkujících na festivalu ve westernovém městečku ve Zvoli nad Pernštejnem. „Bylo to super!" pochválil její výkon kolega Václav Noid Bárta (38). 

Nadšení byli jistě i fanoušci, protože ti pravděpodobně ani nečekali, že se Farna vrátí tak brzy na pódia. Vždyť teprve na začátku června se pochlubila synkem, jehož s manželem Martinem Chobotem pojmenovali Artuś neboli Artur. Pokud tedy neporodila už dřív a se světem se o to nepodělila až o nějakou dobu později (jak to u celebrit bývá často), znamenalo by to, že se do práce vrátila minimálně týden před uplynutím šestinedělí, během něhož by se novopečené maminky měly správně šetřit.

Ostatně zpěvačka s polskými kořeny to na své sociální síti rovnou sama vysvětlila všem, kdo se jí na její tempo už ptal. „I když je koncertů o hodně méně na rozdíl od minulých našlapaných let, hrajeme. Cítím se totiž skvěle," přiznala s tím, že kdyby se na to necítila, rozhodně by se do ničeho nenutila.  

„Zastávám pravidla: ‚Žádný extrém není dobrý a taky šťastná máma, šťastné dítě.‘ A dost se mi to zatím vyplácí. Mateřství je bezpochyby na prvním místě (dnes poprvé z 24 h pouhých skandálních 22,5 h spolu), a to se přeci nemusí vylučovat s občasným koncertováním," obhajovala se vůči všem případným kritikům a doplnila, že spousta matek musí řešit daleko větší problémy než ona. Zřejmě tím myslela například matky samoživitelky či ženy v situaci, které se do práce hned po porodu zkrátka vrátit musí. 

Ona má naštěstí dobré zázemí, manžela i hodné miminko. „Každé dítě je jiné, proto se nesuďme. A každá máma, ať si dovolí takové tempo, na jaké se cítí," vzkázala Farna a ještě vtipně okomentovala svou postavu, což je pro ni typické.

„A ano, je super mít kila navíc před otěhotněním, pak jste 'zpátky ve formě' v podstatě hned," smála se Ewa, která připojila i fotku, v níž je vidět v celé kráse a v džínové bundě jí to velmi slušelo. Vždycky se sice mohla pyšnit »boky jako skříň«, na což sama narážela, ale tentokrát překvapila. Skoro by se chtělo říct, že vypadá líp, než otěhotněním. Zřejmě jí tak mateřství skutečně sedlo...

VIDEO: Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
61 fotografií