Můj nový film se jmenuje Havel, takže je jasné, o kom bude. Týká se to jeho životního období 1968 až 1989, končí to revolucí, a to hlavní se týká Charty 77. Z prezidentského období tam už nic není,“ prozradil Blesku s tím, že se přesto s paní Dagmar Havlovou sešel a byl ze setkání nadšený. O bývalé dámě ve filmu, který má naplánovanou premiéru příští rok v létě, přitom nebude ani zmínka.

„Není pravda, že jsem nadšená ze scénáře, podle kterého se má točit celovečerní film o Václavu Havlovi, protože jsem ho nečetla. Četla jsem pouze v loňském roce první verzi scénáře, který naprosto popíral fakta a opíral se o víceméně nereálné příběhy,“ napsala na sociální síť Havlová.

Horák se inspiroval disidentskými léty dramatika a pozdějšího prezidenta Václava Havla (†75) a děj snímku vyvrcholí sametovou revolucí. Do titulní role Horák obsadil mladého herce Viktora Dvořáka, známého spíše z divadla nebo televize, první Havlovu ženu Olgu ztvární Anna Geislerová (43) a Pavla Landovského (†78) Martin Hofmann (41) známý ze seriálu Most! 

VIDEO: Geislerová bude hrát Olgu Havlovou! Partner extravagantní modelky točí film o Havlovi!

Video
Video se připravuje ...

Geislerová bude hrát Olgu Havlovou! Partner extravagantní modelky točí film o Havlovi! Markéta Reinischová

Fotogalerie
31 fotografií