Už déle než měsíc je herečka odkázána na vozík a bude na něj odkázána i po porodu. Zákrok může podstoupit teprve v momentu, kdy přestane kojit. Poranila si meniskus v pravém koleni a lékaři ji kvůli vysokému stupni těhotenství nechtějí operovat.

„Narkóza je pro ženy v jiném stavu riziková,“ svěřila Blesku Bittnerová, kterou proslavila role sestřičky Elišky Slavíkové v seriálové Ordinaci. Každý krok je teď pro ni kvůli velkým bolestem utrpením. „Kdyby to tolik nebolelo, tak je to vlastně strašně vtipné...“ žertovala Miluška.

Císařský řez

Vzápětí ji ale humor přešel – lékaři jí totiž sdělili zprávu, která ji pořádně zaskočila... „Na přirozený porod zapomeňte,“ vyslechla si jejich ortel. „Budu muset rodit císařským řezem. Prý to bude pro mé tělo nejšetrnější varianta,“ povzdechla si 41letá prvorodička. Tato možnost ji prý nikdy nenapadla, vždy počítala s klasickým porodem.

„Je pravda, že bolestí si už teď »užívám« spoustu a nemůžu proti ní brát žádné prášky. Hlavní je, aby to malé bylo v pořádku,“ dodala nastávající maminka.

VIDEO: Miluška Bittnerová kvůli zranění menisku skončila na invalidním vozíku.

Video
Video se připravuje ...

Bittnerová vozíček David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
87 fotografií