Není to tak dávno, co vyšlo najevo, že půvabná blondýnka si více než rok po rozvodu s tenistou Lukášem Rosolem (33) našla novou lásku. „Konečně našla někoho, s kým je jí skvěle... A není to žádný pitomý sportovec!“ přiznal Blesku zdroj z okolí Ochotské s tím, že by se údajně mělo jednat o policistu Tomáše z Bruntálu.

Nic z toho sice moderátorka nepotvrdila, ale tím, že je zamilovaná, už se netají. „Jednoho dne do tvého života přijde někdo, s kým si uvědomíš, proč to nikdy nevyšlo s nikým jiným,“ sdílela totiž na sociální síti nyní citát neznámého autora. Slova, která zveřejnila ve slovenštině, se jí tak pravděpodobně teď též týkají.

A možná že brzy bude mít ještě další důvod k radosti. Alespoň to tak vypadá z dalšího příspěvku na sociální síti, v němž naznačila, že by se velmi ráda znovu stala maminkou. 

Sdílela totiž svou fotku, na níž má v náručí synka Andrého v době, kdy byl ještě malé miminko. Teď už jsou mu ovšem čtyři roky, a tak není divu, že Ochotská možná touží zase držet v náručí novorozence. „Jako by to bylo včera,“ napsala ke snímku. „Miluju. Moje všechno,“ rozplývala se a doplnila něco, z čeho se jejím fanouškům asi pořádně zatočila hlava. „Už teď se těším na další.“

Skoro jako by chtěla naznačit, že se již co nevidět opět stane matkou. Raduje se Míša snad skutečně z radostné události a nosí pod srdcem dalšího potomka? Nebo je to zatím jen zbožné přání, které se jí ale může co nevidět naplnit? To ukáže až čas.

VIDEO: Další děti si ostatně Míša přála i dříve... Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti, malovala si.

Video
Video se připravuje ...

Bývalá moderátorka Ochotská: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti. Kristyna Leblova, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií