Ve čtvrtek dopoledne probíhalo focení pro charitativní kalendář na pražském Vyšehradě. Nechyběl ani zpěvák David Kraus„Je zajímavé, že já jako Pražák jsem tady na Vyšehradě nikdy nebyl," podivoval se Kraus, kterého výhled na Prahu naprosto ohromil.

Na samotné natáčení dorazil překvapivě v tenisovém tričku s logem grandslamového Roland Garros.  „To tričko mám proto, že tím oslavuji fenomenální výkon jedné mladé české tenistky, která se na French Open dostala až do finále," vysvětloval mladý zpěvák a herec a narážel tím jasně na neskutečný výkon Markéty Vondroušové, která se do finále dostala teprve v devatenácti letech.

Leckdo by si ale mohl myslet, že po rozchodu s expřítelkyní, profesionální tenistkou Bárou Strýcovou na bílý sport zanevřel.  Při dotazu Blesku na rozchod s tenistkou Bárou se ostatně pořádně naježil. „Jaký rozchod? To nebyl žádný rozchod! Však ona mě podvedla! Tak to prostě je! Takže nazývejme věci pravými jmény. Pokud jde o vztah s tenistkou, to prostě není tak jednoduché, jak si může někdo myslet. Není to taková vznešenost, jak to vypadá třeba v televizi," čertil se Kraus. 

I přesto, že od jejich rozchodu uplynul už rok, vypadá to, že David Báře nevěru stále nedokáže odpustit. Ona už si přitom užívá vztah se šéfredaktorem magazínu Elle Petrem Matějčkem„Já už ale nový vztah taky mám. Společnost mi všude dělá nový pejsek. Jednoho už mám a teď k němu přibyl nový. Jsou si navíc neskutečně podobní. Takže to je teď moje nová partnerka," prozradil nakonec se smíchem sympatický zpěvák.  

VIDEO: Jak David Kraus mluvil o Báře, když byli ještě spolu?

Video
Video se připravuje ...

David Kraus: Nesmím si brát osobně, když není Bára naladěná Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
65 fotografií