„A byla svatba! Ano, psalo se a mluvilo se o ní hodně. My vám teď ukážeme cestu, jak jsme se ke dni 18. května 2019 postupně dopracovali. Dozvíte se všechno, co je k přípravě svatby potřebné a na co určitě nesmíte zapomenout,“ začíná slovy Jasminy nový dokument.

„Nebudou chybět důležité tipy a návody. Toto je wedding fashion guide, který vám ukáže, jak si udělat jeden z nejkrásnějších dní ve vašem životě, úplně nezapomenutelný,“ hlásí moderátorka v dokumentu, který odvysílala televize Fashion TV, ve které moderátorka dříve pracovala. 

V rámci příprav na svou svatbu pozvala Jasmina s Rytmusem kamery do zákulisí, které si dvojice tak „střežila". Nyní se ukázalo proč. Společně totiž připravovali téměř hodinový dokument pro televizi, kde má Jasmina vazby.  

Video bylo posléze nahráno na youtube, kde uživatelé po jeho zhlédnutí nešetřili kritikou. Zamilované dvojici vyčítají, že se výměnou za pěknou svatbu zaprodali. „56 minutové video o tom, jak jsem chudá,“ směje se jedna z uživatelek. „I když je to pro spoustu lidí nedosažitelné, je to zajímavé na zhlédnutí, jak to může vypadat, když nemusíš řešit finance,“ zhodnotil video další divák. 

VIDEO: Rytmus a Jasmina: Naše svatba

„To není svatba, ale hodinová reklama na různé firmy,“ kritizuje ovšem novomanžele divák Peťko. „Jedno u nich obdivuji, jak se umí prodat. Je to skutečně poklona, protože tu nejde o talent, velké činy atd.. Jednoduše se umí prodat. Firmy jim za reklamu svatbu zasponzorovali, pohoda, jsou šikovní,“ píše další.

Těžko říct, co bylo skutečně motivací pro vytvoření jejich svatebního videa, ale v jednom mají fanoušci pravdu, reklam na různé produkty a salony je tam skutečně hodně...

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagičové! Požádal tchána o její ruku?  

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagičové! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
81 fotografií