Bývalá modelka a moderátorka pořadu Máma nad věcí Agáta Prachařová utekla před manželskými problémy do Izraele za mámou Veronikou Žilkovou (57), její pobyt u moře se však chýlí ke konci. Z jejího instagramu to vypadá, že se již pomalu, ale jistě připravuje na nový život bez svého manžela Jakuba Prachaře (35).

Neustále sdílí fotky, na kterých dává všem na odiv, jak skvěle vypadá: během posledních týdnů totiž rapidně shodila, takže vyniknou její nekonečně dlouhé nohy. A ona na každé momentce pro jistotu stojí na špičkách, aby byly ještě delší. Buď se snaží ukázat svému muži, o co by mohl přijít, pokud nezačne sekat latinu, anebo se „nabízí“ dalším potenciálním zájemcům… Anebo od každého trochu?

Tel Aviv si zkrátka Agáta podle všeho zamilovala, každý její příspěvek obsahuje hashtagy „love“, tedy „láska“. Ostatně přesně takovouhle odpočinkovou dovolenou si i plánovala. „Myslím, že mediálního shonu je u nás teď víc než dost, takže to všem pomůže,“ komentovala Agáta lakonicky své „stěhování“ do Izraele ve svém sloupku pro časopis Story, a dodala také, že se obzvláště těší na to, až se naučí surfovat. „Surf je úplně nejlepší sport a lék na hlavu, protože v širém moři jste pak sami a nikomu se o pomoc nedovoláte…“ Ostatně z fotek je patrné, že na vlnách si už užívá.

Zároveň však zdůraznila, že se těší na sezónu zahradničení. Na zahradě jí při pletí plevele budou dělat společnost nejenom její děti, syn Kryšpín (7) a dcera Mia (1), ale i fenka Bonnie, kterou si pořídila přes nesouhlas svého muže. „Je skvělá a nesnáší chlapy,“ napsala Agáta v časopisu Story k snímku své roztomilé čtyřnohé kamarádky– což byla zcela nepochybně ťafka směrem k Jakubovi, který by měl nyní trávit veškerý svůj (pracovní) čas po boku slovenské herečky Diany Mórové (49). Začala se totiž natáčet nová řada soutěže Česko Slovensko má talent, a byla to právě Mórová, s níž měl mít Jakub údajně kdysi pletky. To, že nyní opět bok po boku laškují, je pro Agátu jistě hodně nepříjemné.

Mórová ovšem tvrdí, že jejich vztah je čistě pracovní. „On mi vždy rád nakládá. Je zlatíčko, on může všechno. Vždy mě rozesměje, udělá mi dobrou náladu a to je důležité. Ví, že mu to vrátím, tak si jeden druhého dobíráme. V práci potřebujete, abyste měli někoho, s kým se ‚škádlíte‛. Dodá to vaší práci šťávu – že se do ní těšíte a pobavíte se,“ prohlásila nedávno pro slovenský server Šarm. O tom, co se děje u Jakuba doma, a zda s tím má právě ona něco společného, se ovšem za žádných okolností bavit nechtěla: „Toto téma mě vůbec nezajímá. Ani nemá proč. To, co dělají v Česku, mě fakt nezajímá.“

VIDEO: Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde ztráta času

Video
Video se připravuje ...

Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde ztráta času Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií