Krásná tvář z televize Prima byla jednou z celebrit, které si sobotní večer zpestřily hudbou a koktejly na akci Mattoni Grand Drink na Staroměstském náměstí. Monika při té příležitosti prozradila, že je čerstvě po nehodě. „Dneska ráno jsem měla menší nehodu na motorce," přiznala v rozhovoru pro Blesk.cz. 

„Mám trochu větší motorku Suzuki GS 500, bylo to tady v centru Prahy. Pán rychle zabrzdil, protože mu paní vletěla na přechod," líčila Leová „Já jsem jela za nimi a radši jsem se prostě rozhodla, že to položím, než abych to narvala do něj. Tak jsem preventivně spadla až moc, že celá motorka je dobitá, chudák."

Ona sama naštěstí vyvázla jen s pořádně odřenými koleny, ovšem mohlo to jistě dopadnout i mnohem hůř. Vyjela totiž ve spěchu na jógu, na sobě měla legíny a nevzala si prý ani rukavice. Nad tím ostatně kroutil hlavou i její manžel Martin Košín.

„Mám o ni strach. My spolu chodíme vlastně deset let a ona už od začátku motorku chtěla a furt to opakovala, tak jsem ji koupil… a stalo se tohle. Z toho nemám radost," prozradil a nad tím, jak se na cestu jeho žena oblékla, jen nechápavě kroutil hlavou.

Hodlá jí proto pořídit vhodnější a bezpečnější oblečení i chrániče. Jízdu na pekelném stroji ji ale prý zakazovat nebude. „Motorka se opraví, hlavně řídítka – a bude se jezdit dál," usmíval se sympaťák Martin. 

VIDEO: Monika Leová se vybourala na motorce

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová se vybourala na motorce Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
45 fotografií