S hercem a spisovatelem Matějem Dadákem žije herečka Petra Hřebíčková už pátým rokem a společně mají dva syny Šimona a Mikuláše. I přesto, že se blondýnce na ruce vyjímal zásnubní prsten už před čtyřmi lety, ke svatbě zatím nikdy nedošlo. Herečka nám při natáčení nové komedie 'Štěstí je krásná věc' vysvětlila proč. 

„S dětmi se mi totálně se vším všudy změnil život, protože všechno se teď točí kolem nich. A já nemusím řešit takové ty zbytečné věci, kterými se člověk zabývá, když žije sám. Je to skvělé mít děcka. A je skvělé k tomu mít skvělého tátu," vychvaluje herečka známá ze seriálů Přístav nebo Svatby v Benátkách svého partnera Matěje Dadáka. 

Jakmile ale přijde dotaz na svatbu, Hřebíčková s úsměvem od ucha k uchu utíká od kamery. „Tak já musím," vyhýbá se odpovědi. „Nejsem nevěsta na útěku, to vůbec ne. Uvidíme. S partnerem jsme spolu dlouho, máme dvě krásné děti," mlží blondýnka, která v září oslaví kulaté jubileum. 

Nakonec ale přeci jen šla s pravdou ven. „Já jsem se nechtěla vdávat těhotná, takže až ty děti budou samochodící, samomluvící a až si to budeme moct užít, tak si to užijem," vysvětlila Blesku Petra. Překvapivě ale dodala, že svatba zatím stále na programu dne není. „No, svatbu úplně neplánujeme, ale já doufám, že někdy bude," uzavřela herečka. 

VIDEO: Herečka Petra Hřebíčková jako nevěsta na útěku: Proč se vyhýbá svatbě?

Video
Video se připravuje ...

Herečka Petra Hřebíčková jako nevěsta na útěku: Proč se vyhýbá svatbě? Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
73 fotografií