Dagmara Havránková už v týdnu vyvrátila Drobného slova o tom, že měl její táta skončit u Gottových proto, že odmítal vozit jejich dcery. Důrazně také vyloučila, že by někdy její otec vykládal, že zpěvákova manželka Gotta mlátí.

„Poté, co měl naposledy velkou autonehodu, ochrnul na jednu ruku a nemohl už dále Karla Gotta logicky vozit. Proto se vzájemně dohodli na ukončení spolupráce. Není tedy pravda, že by ho paní Gottová vyhodila,“ vysvětlila včera Havránkova dcera. Už dříve přitom řekla, že se Ivana kvůli otcovým zdravotním potížím bála, aby s ním Karel dál jezdil. „To je přece logické! Táta si to ale uvědomoval, i když ho to mrzelo,“ dodala.

Drželi ho za ruce

Přeci jen ale Dagmar Havránková upřesnila, jak to bylo s posledním setkáním Gottových s jejím tátou v sanatoriu, kde umíral na rakovinu. „Oba byli u něj na pokoji více než dvě hodiny. Ivana ho po lžičkách krmila a drželi ho s Karlem za ruce,“ prohlásila ke svým původním informacím, že se měla Ivana zdržovat na chodbě a nechala Gotta s otcem na pokoji samotného.

Sama je nemocná

Dagmar výroky Milana Drobného na adresu jejího otce velmi rozrušily. „Jsem sama nemocná a je mi z toho zle! Kdybych pana Drobného potkala, asi bych se neudržela,“ sdělila včera. Sám Drobný je stále na dovolené ve Španělsku, ze které poslal Slavíkovi omluvnou sms. Jenže... „Pan Gott ani jeho manželka Ivana už nebudou na trapné reakce a výmluvy pana Drobného nijak reagovat,“ oznámila mluvčí Gottových Aneta Stolzová (37). Už dříve Drobného jménem rodiny upozornila, že u ní skončil a neměl by se vůbec ukazovat na soukromé oslavě Gottových osmdesátin, na kterou původně dostal od Mistra pozvánku.

Bouřlivý spor se rozhořel záhy po vydání knihy Náš Karel. Ta je k dostání za 59 Kč a lze ji objednat i na internetu.

5739835:full:true:true

Fotogalerie
73 fotografií