„Tak jsem se po nechtěné zdravotní pauze, způsobené plastikou kolenního vazu, opět vrátila do pravidelného cvičícího procesu,“ napsala Kubelková na svém instagramu. Se svými fanoušky se rozhodla sdílet, jak na sobě maká, i když jak sama přiznává, po čtyřicítce už to není žádná sranda. 

„Vyhlásila jsem si osobní souboj s objevující se celulitidou. Co si budem..., ono po té čtyřicítce už jsou věci trochu jinak. Chodím pravidelně na tzv. kruháč a musím říct, že je to úžasný. Člověk procvičí celé tělo! A fakt se zapotí, tak třeba dneska jsem myslela, že mě odvezou. No jo, nic není zadarmo, co?“ prozradila svůj trik k perfektní postavě první vicemiss z roku 1996 u fotografie z fitness centra. 

I přesto, že měla modelka cvičební pauzu, na postavě se to na první pohled vůbec neprojevilo. Velký problém s tím zřejmě neměla ani Kubelková, protože sexy fotkami se to na jejích sociálních sítích jen hemžilo. Koneckonců je to jen několik dnů, co na svůj instagram sexy brunetka zaslala fotografii v plavkách, která se okamžitě stala „nejlajkovanější“ fotografií jejího profilu v tomto roce. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

A tímto považujte plavkovou sezónu za zahájenou😂 a co dnes děláte vy? #summer #is #coming #swimsuit #relax #garden #vitaminD

Příspěvek sdílený Iva Kubelkova (@ivakubelkova),Čen 2, 2019 v 3:58 PDT

 

VIDEO: Iva Kubelková promluvila o svatbě s přítelem: Je to moje oblíbené téma!  

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková promluvila o svatbě s přítelem: Je to moje oblíbené téma! Markéta Reinischová

Fotogalerie
65 fotografií