Rocker podle informací Expres.cz docházel do domu v pražských Vysočanech se železnou pravidelností nejmíň tři měsíce. V domě žije zpěvačka Kamila Nývltová (29) i její manažerka Šimůnková, každá ve svém bytě.

„Já s těma holkama dělám na cédéčku. Scházím se u Kamily i Veroniky. Studio stojí nějaké peníze a já nehodlám ty peníze investovat do toho, abych ty pecky skládal někde jinde než u nich doma. Tam je klid a máme na to pohodu,“ řekl Vojtek, o jehož "aktivitách" jeho manželka a matka dvou synů nevěděla.

„Nemohl jsem jí to říct, protože je žárlivá. Věděla, že pracuji s Kamilou, o její manažerce nevěděla. Ona si myslí, že s každou hned dělám mimino,“ vysvětloval Vojtek o překot.

„Já za těma holkama chodím jen pracovat. Kdybych byl nevěrný, dělám to na turné,“ dodal a několikrát zopakoval, že se bojí o osud svého třetího manželství: „Rozvede se se mnou. Říkala mi to...“ A Jovanka jeho slova de facto potvrdila.

„Nejsem tou manželkou, která trpí svému manželovi nevěry, radši bych šla jinam,“ reagovala Vojtková, která měla za to, že jim manželství funguje: „Čekám, až přijde domů a jak se k tomu postaví. Pokud řekne, že s ní má vztah a chce s ní být, tak jdeme od toho, pokud řekne, že ne, tak uvidím.“

VIDEO: Pepa Vojtek a jeho 5 dětí: Kdo se potatil? Co jeho potomci dělají?

Video
Video se připravuje ...

Pepa Vojtek a jeho 5 dětí: Kdo se potatil? Co jeho potomci dělají? Eliška Vinterová, Jan Jedlička

Fotogalerie
86 fotografií