Zpěvačka Šárka Vaňková, která se před patnácti lety do finálových kol soutěže dostala jako divoká karta, plánovala setkání všech finalistů SuperStar přes dva měsíce. Kromě Tomáše Savky (35), Anety Langerové (32) a Veroniky Zaňkové (34) dorazili všichni. 

U jejich společného shledání nemohla chybět ani média, a tak bývalé hvězdy rozdávaly rozhovory o sto šest a prozrazovaly, kde se jejich život momentálně nachází a jaké jsou jejich plány do budoucna. Jedna z finalistek, Martina Balogová si ovšem pustila pusu na špacír až moc a o někdejší sokyni Vaňkové prozradila tajemství týkající se jejího vztahu se Sámerem Issou (33). 

„Když si Sámer začal se Šárkou, tak tam byly takové pochyby, jestli Šárka není těhotná. Bylo jí i hodně špatně. A já se o Šárku starala, protože jsem byla nejstarší. Byla jsem s ní i u doktora, zatímco ostatní zkoušeli na finálový večer. Opravdu jsme si mysleli, že je v tom. Ale dopadlo to dobře,“ rozpovídala se Balogová pro Super.cz. 

Jakmile ale video s rozhovorem zhlédla Vaňková, cítila velkou zradu a zklamání. „Tak po dvouměsíční přípravě a posléze návalu euforie, jsem tak rychlou podpásovku fakt nečekala. Všichni zúčastnění ví, že se mi v pátém kole při generálce udělalo slabo z fyzického i psychického vyčerpání, což je v 16 letech a 49 kilo pochopitelný, takže jako TOHLE jsem nepochopila a nestačím se divit,“ napsala Vaňková na svém instagramu. 

Aby bylo naprosto jasné, že je na Balogovou naštvaná, celou situaci pořádně rozebrala: „Jsou věci, o kterých se nežertuje a už vůbec ne, pokud nejsou pravda. Ani neumím vyjádřit, jak strašně, ale strašně jsem zklamaná! Zejména když my dvě dobře víme, co a jak a proč bylo. Celou akci jsem plánovala pro nás všechny s láskou a dobrým úmyslem, ne pro TOHLE. Já jsem vždy byla týmový hráč. Nikdy jsem na nikoho nedonášela, ani když jsem věděla, že je to pravda,“ pokračovala Vaňková. 

Zpěvačka dala jasně najevo, co si o Balogové myslí. Navíc je její příběh prý úplně vymyšlený. „A že i já vím dost o hodně lidech. Kdybych začala někdy říkat pravdu, a co skutečně vím, mohla bych lidem ublížit. Ale to jsem neudělala nikdy nikomu. Natož abych vypouštěla čiré výmysly! Ani nevíte, jak mě to zasáhlo a jak mě to bolí! Já nemám slov, ještě pořád nemůžu uvěřit,“ uzavřela celou situaci Vaňková, která teď asi lituje, že sraz pořádala a nezůstala raději v ústraní, jak činila dosud.

VIDEO: Balogová ukázala syna! Kvůli němu se vzdala kariéry! Chystá comeback! 

Video
Video se připravuje ...

Balogová ukázala syna (9)! Kvůli němu se vzdala kariéry! Chystá comeback! Blesk TV

Fotogalerie
72 fotografií