„A jdeme slavit," napsala trochu tajnosnubně na sociální síť Gottova tisková mluvčí Aneta, ovšem spolu se vzkazem zveřejnila i poměrně jasnou fotografii. Na ní je už jasně vidět její zatím menší těhotenské bříško schované pod elegantními šaty. 

Na snímku navíc Stolzová není sama, ale naopak je v obležení gratulantů. Kytici jí předává Ivana Gottová a sklání se k jejímu bříšku a naznačuje, že dává nenarozenému miminku pusu. V pozadí pak sedí dva pánové - nejen Anetin partner, novinář Aleš Růžička z Rádia Impuls, ale dokonce i Ivanin muž, sám Mistr Karel Gott. Navíc rozesmátý a očividně tedy v dobré náladě.

Své spolupracovnici jistě radostnou novinku v životě velmi přeje, ačkoliv tím o ni zřejmě do jisté míry alespoň na čas přijde. Jeho mluvčí se totiž za pár měsíců odmlčí a jistě se bude chtít věnovat především miminku. 

Ovšem zpěvák s manželkou mají i tak radost, už jen proto, že Stolzovou považují za blízkou kamarádku. Přejí jí tak jen vše nejlepší, zvláště s ohledem na její neveselou minulost, kdy Anetě zemřela teprve šestiletá postižená dcerka. Holčička bojovala s genetickým syndromem Phelan McDermid a v lednu 2015 bohužel podlehla nádorovému onemocnění. „Promiňte, je to pro mě hodně citlivé a bolestivé, nechci to více rozebírat...“ uvedla po půl roce od tragédie žena, které se nyní snad už opravdu blýská na lepší časy. 

VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou

Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou David Turek

Fotogalerie
41 fotografií