Ochranka a správa zámku střežila i okolní park. Nádvoří zámku připomínalo vyvýšenou pevnost. Svatebčany vozil na zámek soukromý vláček, kterým se svezl i Blažkův velký parťák Miroslav Vladyka, který nedal pivo z ruky.

Afterparty se konala uprostřed přírody v usedlosti Račí údolí, kde měli svatebčané přichystané ke spaní chatičky jako na letním táboře ozdobené balónky. "Ráda bych napsala, že se těším na ten klid tady, ale jsme na svatbě. Snad ty chatky budou stát i ráno," strachovala se Veronika Arichteva, kterou doprovodil manžel Biser.

Jolana si šaty navrhla sama, byly čistě bílé a hladké. Dlouhé vlnité vlasy si nechala rozpuštěné a jen vzadu je ozdobila bílými růžičkami. Novomanželé si střihli svatební tanec a jejich něžnosti nebraly konce. Filip svou nastávající, s níž je 16 let a mají dcery Jolanu a Filipu, požádal o ruku loni na jaře u římské Fontány di Trevi.

Na hradbách popíjel i Blažkův syn Lucián (20) z předchozího vztahu s herečkou Lucií Benešovou, primácký režisér Adrian Stojkov nebo herec Roman Štabrňák.

VIDEO: Nové trendy podle brněnského svatebního veletrhu: Vesmírný prsten, svatební vodní dýmka a černo-bílé šaty

Video
Video se připravuje ...

Nové trendy podle brněnského svatebního veletrhu: Vesmírný prsten, svatební vodní dýmka a černo-bílé šaty Markéta Malá

Fotogalerie
18 fotografií