Zpěvačka Lucie Vondráčková v Montrealu, jak se říká, stříhá metr a s jejím blížícím se návratem do naší země (v Kanadě jí ostatně prý již končí pracovní vízum) na ni padá jistá nostalgie. Na sociálních sítích jasně dokazuje, že jí bude pobyt v zemi javorových listů chybět – nyní například ukázala domeček, kde ještě minulý rok spokojeně žila se svými dětmi a manželem, hokejistou Tomášem Plekancem.

„Tohle byl náš domeček, který jsme měli moc rádi,“ ukázala pohledná umělkyně místo, kde vychovávala své dva syny po boku muže, který si v těchto dnech užívá dech beroucí romantiku v Paříži, městě lásky, s tenistkou Lucií Šafářovou (32). „A tady je nádherný šeřík, který zbožňuji, ale není jich tady tolik jako v Čechách,“ dojímala se Vondráčková u překrásné vilky. V Kanadě totiž konečně skončila krutá zima a poté, co vysvitlo sluníčko, rozkvetla krajina.

Na kole, kterým tuhle smutnou trasu projížděla, nakonec zamířila až k dětskému hřišti, kde si její potomci hrávali. „Vždycky hnedka po škole chodíme s klukama do parku,“ vysvětlovala, zatímco projížděla idylickou čtvrtí a naprosto klidnou ulicí, kde za celou dobu projelo jenom jedno jediné auto. V Praze si sice při takovýchto projížďkách bude muset hlavní hvězda nepříliš úspěšného filmu The Perfect Kiss dávat pozor na provoz, přesto se však dočká mnohem více šeříků…

VIDEO: Lucie Vondráčková měla v komedii Léto s gentlemanem drsnou roli  nešťastné, rozvádějící se ženy...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
28 fotografií