Světoznámá modelka sice už léta žije v Americe, hlavně na ostrově u Miami, ale Česko je její domov a jednou by se sem chtěla s rodinou přestěhovat. „Umíme si představit, že bychom se v budoucnu vrátili i s dětmi sem a usadili se tady. Zatím to však není na pořadu dne,“ svěřila Blesku Karolína s tím, že její pobyt doma je vždy plný práce. „Tyhle dny mám opravdu nabité. Ve čtvrtek fotím, v pátek mám práci, o které ještě nemohu mluvit, ale brzy se vše dozvíte,“ řekla Blesku topmodelka, která na předávání cen nejvlivnějším influencerům dorazila v rudých latexových kalhotách a řasené halence.

Jen tři modely

„Tenhle model speciálně pro mě ušila česká značka LaFormela. Od dalších návrhářů mám další kousky. Chtěla jsem jich co nejvíc, ale mám málo času, takže jsem stihla jen tři,“ dodala kráska, která se přímo na modrém koberci potkala s manželi, z nichž pán je upoután na invalidní vozík.

Plnila přání

„Pán si moc přál osobně se setkat s Karolínou a jeho manželka mu to splnila. Bylo to od ní moc milé, je to opravdu dáma s velkým srdcem,“ řekla jedna ze spolupořadatelek akce. Topmodelka večer moderovala se slovenským moderátorem Martinem Pycem Rauschem (41). „V úterý jsme se poprvé potkali a dali si několik zkoušek. Je skvělé, že Karolína je velmi temperamentní, což především u moderátorek oceňuji. Jelikož celý večer moderujeme v angličtině, tak jsem rád, že je vedle mě Karolína, která je určitě ostřílenější než já,“ řekl Blesku Pyco známý v Česku třeba jako moderátor SuperStar, ČSMT anebo Chart Show.

Bojovník za planetu Nash Grier: 10 milionů sledujících

Global Social Awards 2019 také ocenily zvláštním oceněním Nashe Griera za jeho snahu o záchranu planety. „Všechno důležité tu zaznělo. Buďte sami sebou, čiňte dobro, změňte svět. Vy to dokážete!“ řekl na pódiu.

Greta nepřijela

Mezi nominovanými byla i 16letá švédská ekoaktivistka Greta Thunbergová, slavnosti v Praze se ale nezúčastnila.

Paola Antonini modelkou i bez nohy: 2,65 milionu sledujících

Mezi těmi, kteří zlepšují svět a mají odvahu jít druhým příkladem, uspěla brazilská modelka Paola Antonini, která tragicky přišla o nohu a udělala z toho svou přednost. „Je úžasné mít tady možnost potkat tolik zajímavých lidí,“ poděkovala za cenu a nabídla, že ji bude sdílet s Madeline Stuartovou, modelkou s Downovým syndromem, která se umístila na druhém místě.

Nejvtipnější mezi nejvlivnějšími Ross Smith: 2,7 milionu sledujících

V kategorii, která je určená influencerům, kteří dovedou rozveselit, pobavit, nebo šíří dobrou náladu a radost, zvítězila americká komediální dvojice Ross Smith s babičkou (82), kteří baví internet zábavnými scénkami. „Abych si vzal prášky na tlak,“ vtipkoval Ross vedle své babičky a ta dodala: „Dneska pořádně zapaříme!“