Stejně jako v případě minulé hospitalizace se zřejmě jednalo o Hančiny problémy s nechutenstvím. „Hanička je bohužel v Nemocnici Na Františku. Nejedla a její nechutenství trvá,“ potvrdil informaci Blesku herec Jiří Krampol.

Někdejší učitelka ve školce se opět nedržela dobrých rad lékařů a nejedla, takže musela být převezena do Nemocnice Na Františku, kde skončila na jednotce intenzivní péče. Ve stejném zařízení ostatně skončila i před několika týdny...

Na JIP si poležela dokonce též v tuniské nemocnici. Tam se ocitla poté, co s manželem Jiřím Krampolem vyrazili na soustředění Muže roku, ovšem Hana očividně přecenila své síly a v podstatě celou dovolenou tak strávila v izolaci. 

Není bez zajímavosti, že Krampolová do Tunisu před dvěma týdny odlétala poměrně vysmátá a v pořádku, zatímco její muž se musel kvůli špatným kolenům na letišti pohybovat na invalidním vozíku. Jen po dvou dnech se vše otočilo a Hanka skončila ve špitále v cizině, kde jí ani lékaři nerozuměli. 

Minulý týden se manželský pár vrátil opět do Čech a Krampol opět na vozíčku, zatímco jeho choť už se cítila dobře. „Cítím se velice odpočatá a let domů byl moc příjemný,“ prozradila Krampolová Blesku těsně po přistání na pražském Letišti Václava Havla, a dokonce se starala i o zavazadla. Jenže teď se její stav, který se mění každým dnem, opět rapidně zhoršil... 

VIDEO: Krampolová na společné oslavě narozenin s manželem: Dárek jsem si koupila sama!

Video
Video se připravuje ...

Krampolová na společné oslavě narozenin s manželem: Dárek jsem si koupila sama! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
122 fotografií