Zpěvačka a herečka Eva Burešová odpočítává v Modrém kódu posledních pár dílů, než se z něj její postava vytratí. Na vlastní žádost se rozhodla v seriálu skončit, důvod ale stále odmítá prozradit.

V primáckém Top Staru ale zpěvačka odtajnila, že její syn Nathaniel se vážně zranil, a tak s ním musela na pohotovost. Na rozdíl od své seriálové postavy, která je v nemocnici pořád, ale její skutečná zkušenost tak příjemná nebyla.  

„Rozsekl si bradu, takže jsme museli jít na šití. A myslím si, že to každá máma, každý rodič pochopí, jak hrozná bezmoc to je, jak těžký pocit to je, když tomu dítěti nemůžete vysvětlit, co se bude dít," prozradila kráska, která zazářila i v show Tvoje tvář má známý hlas. 

Podobně jako Petra z Modrého kódu, má Burešová starost o zdraví v krvi. Ne nadarmo se tak stala patronkou naší Blesk lékárny v Hradci Králové. Při té příležitosti se tam Top Staru rozpovídala i o své vlastní zdravotní indispozici.

„Od třinácti let nosím brýle, akorát se mi to dost zhoršilo po porodu, což prý většinou bývá. Takže teď mám nějaké mínus dvojky. Do dálky nevidím. Když si sundám brýle, tak jsem strašně unavená. Takže se je snažím mít co nejvíce na očích," dodala Burešová. 

VIDEO: Eva Burešová boj s genetikou nevzdává

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová boj s genetikou nevzdává FTV Prima

Fotogalerie
70 fotografií